Gość #6351 Napisano 21 Maja 2016 My wiemy swoje, Kolega swoje, a serwisant wie najmniej. Ale żyć z czegoś trzeba. I przepraszam za echo, w lesie częsty efekt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsunamisurfer 12 #6352 Napisano 21 Maja 2016 Nie poddawaj sie sorki ciężki tydzien i piatek .... macie racje pozdrawiam i przepraszam .... milego weekendu wszystkim.... przestane sie osmieszac ★ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #6353 Napisano 22 Maja 2016 Woda, słońce i... 9400 w żółtym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #6354 Napisano 22 Maja 2016 Woda, słońce i... 9400 w żółtym. Ten Twój oliwkowy Range w żółtym wdzianku wyglada najlepiej ze wszystkich żółtych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szambelan 0 #6355 Napisano 24 Maja 2016 Mam pytanko chodzi mi i to jak w tym kółeczka co są odliczanie sekundy powrócić do ustawienia żeby kreska przeskakiwala co jedna sekundę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6356 Napisano 24 Maja 2016 Pewnie masz coś w tle uruchomione-stoper czy coś wyłącz i będzie co sekundę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek83 0 #6357 Napisano 24 Maja 2016 witam. pytanko szybkie takie -czaję się na ten zegareczek tylko boję się, że będę niechcący wciskał przyciski z prawej strony. mam obecnie timex expedition i tam to jest tragedia z tym. rękawiczki rowerowe, rękaw polaru czy ruch dłonią do góry często powoduje wciskanie przycisków i wybieranie przypadkowych funkcji. mój obwód nadgarstka to 18-18,5daje zdjęcie poglądowe jak to wygląda z timex-em 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szambelan 0 #6358 Napisano 24 Maja 2016 Pewnie masz coś w tle uruchomione-stoper czy coś wyłącz i będzie co sekundę thx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #6359 Napisano 24 Maja 2016 witam. pytanko szybkie takie -czaję się na ten zegareczek tylko boję się, że będę niechcący wciskał przyciski z prawej strony. mam obecnie timex expedition i tam to jest tragedia z tym. rękawiczki rowerowe, rękaw polaru czy ruch dłonią do góry często powoduje wciskanie przycisków i wybieranie przypadkowych funkcji. mój obwód nadgarstka to 18-18,5daje zdjęcie poglądowe jak to wygląda z timex-emMi w rangemanie ciągle włączał się przycisk ABC mimo że nosiłem na krótki rękaw. Miałem dwa egzemplarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek83 0 #6360 Napisano 24 Maja 2016 no to kicha jak się tak włącza- osobiście mnie to do szału doprowadza w timexie do tego stopnia, że mam ochotę nieraz cisnąć nim o ziemie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6361 Napisano 24 Maja 2016 Bez przesady u mnie może ze trzy razy się włączył za taki czas jak go mam i noszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6362 Napisano 24 Maja 2016 U mnie się ani raz nic SAMO nie włączyło.Często noszę go z rękawiczkami do jazdy na rowerze.Krótki rękaw, długi rękaw, na rękawie, pod rękawem.Spodenki krótkie, spodnie długie.Robię pompki jak trzeba i podciągam się na drążku W tym Timexie masz przyciski na zewnątrz - co widać.W Romanie są osłonięte bezelem 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6363 Napisano 24 Maja 2016 Mi włączył się raz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek83 0 #6364 Napisano 24 Maja 2016 z tego co widzę na zdjęciach to tylko w sumie jeden przycisk- do sensorów- jest najbardziej wysunięty, te dwa góra i dół są dobrze chronione przed przypadkowym wciśnięciem.a jeszcze jedno- jakiego sprzedawce internetowego polecacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #6365 Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) W tej chwili chyba najtańsza opcja jeśli chodzi o nówkę. http://allegro.pl/meski-zegarek-casio-gw-9400-1-g-shock-barometr-i6191468339.html Bezpośrednio przez ich stronę wychodzi ciutke taniej.http://www.crazytime.pl/product-pol-2388-CASIO-GW-9400-1.html Edytowane 24 Maja 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #6366 Napisano 24 Maja 2016 no to kicha jak się tak włącza- osobiście mnie to do szału doprowadza w timexie do tego stopnia, że mam ochotę nieraz cisnąć nim o ziemieNigdy mi się nie zdarzyło. A na rowerze tylko w tym roku zrobiłem ze 4 tysiące km codziennej jazdy bez względu na warunki, z tego co najmniej 1000 km z rangemanem. W temacie niekontrolowanego wyciskania ABC to była jedna teoria. Tylko zapomniałem, o co tam chodziło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek83 0 #6367 Napisano 24 Maja 2016 No to mnie uspokoiliście. Dzięki za odpowiedzi ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6368 Napisano 24 Maja 2016 Chodziło o ilość warstwy tłuszczowej pod skórą w okolicy nadgarstka Jeśli było jej więcej to przy zgięciu zmarszczona skóra wciskała przycisk ABC ale jeśli ma się chude ręce to nic się nie wciska. Tomaliusz, ile razy zaobserwowałeś to u siebie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #6369 Napisano 24 Maja 2016 Chodziło o ilość warstwy tłuszczowej pod skórą w okolicy nadgarstka Jeśli było jej więcej to przy zgięciu zmarszczona skóra wciskała przycisk ABC ale jeśli ma się chude ręce to nic się nie wciska. Tomaliusz, ile razy zaobserwowałeś to u siebie?U mnie ani razu i nawet kiedyś specjalnie próbowałem wcisnąć przycisk ABC wyginając nadgarstek we wszystkie strony mając go bardzo nisko zapiętego już na samym zgięciu i jest to u mnie niewykonalne Teoria Waldka może jest słuszna ... czyli za dużo .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #6370 Napisano 24 Maja 2016 Mi się raz zdążyło wcisnąć nadgarstkiem guzik abc gdy na plaży robiłem wychwyt z rąk (cud, że uszy wytrzymały) ale może mam za chudą rękę Generalnie aż tak łatwo się sam nie wciska. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6371 Napisano 24 Maja 2016 Ja właśnie też mam na łapach kości i skórę i nic mi się samo nie włącza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomiii 0 #6372 Napisano 24 Maja 2016 jakiego sprzedawce internetowego polecacie?Tak jak kolega chucherko nabyłem Romka w TT po nagocjacji zjechali z ceny o 30% więc polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #6373 Napisano 25 Maja 2016 Jeśli chcecie "nieświadomie" wcisnąć przycisk ABC w Romanie to polecam zapiąć pas bezpieczeństwa w aucie, a dokładniej wystarczy po niego sięgać lewą ręką jak jest się kierowcą w coupe to już w ogóle gimnastyka by była ale przycisk powinien się zapstryknąć. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #6374 Napisano 25 Maja 2016 Kamil no nie da rady, chyba więcej pączków trzeba jeść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #6375 Napisano 25 Maja 2016 Heh, to nie wiem jestem wagi piórkowej i jak pójdę coś grzebać w garażu to zdejmuję zegarki, a zwłaszcza Romana bo by mnie zapikał może mam za duży wychył nadgarstka 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach