Murillo 1 #7426 Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) i ja się teraz dziwię ale za to jaka frajda odkryć go na nowo jakiś czas temu ogłaszałem sie w dziale "poszukuję" o przygarnięciu kolejnego romka. myślalem o oliwce w negatywie. mam jednak niebieskiego, też w negatywie i niewiem czy wyświetlacze są takie same, czy różnią sie kolorem wyświetlanych informacji?Nie wiem jak jest w realu w niebieskim, ale mam oliwkę i w tym negatywie znaki są jak by takie ciemno żółte. Ze zdjęć w sieci, na mój gust niebieski ma szare znaki. Tym samym witam się z gronem posiadaczy Romka. Decyzję kupna poprzedziłem godzinami czytając wątek o GW-9400 i innej decyzji jak kupno być nie mogło. W tej chwili dokupiłem czarny bezel oraz pasek i idę w stronę all black Później dodam zdjęcie. Zegarek jest rewelacyjny! Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Murillo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #7427 Napisano 30 Sierpnia 2016 Miałem oliwkę parę tygodni.Strasznie była nieczytelna więc sprzedałem Ale teraz jak patrze na żółtego co ma Waldzior to mi się płakać chce Teraz bym nie sprzedał a zmienił garnitur Nieczytelne trudno taki jego urok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7428 Napisano 30 Sierpnia 2016 Miałem oliwkę parę tygodni.Strasznie była nieczytelna więc sprzedałem Ale teraz jak patrze na żółtego co ma Waldzior to mi się płakać chce Teraz bym nie sprzedał a zmienił garnitur Nieczytelne trudno taki jego urok Fakt, nieczytelna. Ale za dnia widać znośnie, a jak jest ciemniej super sprawdza się automatyczne podświetlenie. Nie ukrywam, że najbardziej mi zależało na wyglądzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7429 Napisano 30 Sierpnia 2016 Nie nie nie. Rangeman to zegarek zawodowy negatyw to jakaś głupota że strony Casio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #7430 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zegar czad tyle że ta cena Normalnie miazga Ja kupiłem u nas na bazarku na początku 2015 jakoś i dałem 850 zł za kilkutygodniowy egz.Teraz sequndus ma za 1500zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7431 Napisano 30 Sierpnia 2016 Miałem oliwkę parę tygodni.Strasznie była nieczytelna więc sprzedałem Ale teraz jak patrze na żółtego co ma Waldzior to mi się płakać chce Teraz bym nie sprzedał a zmienił garnitur Nieczytelne trudno taki jego urok A czemu płakać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7432 Napisano 30 Sierpnia 2016 znowu wkraczamy w tematy, który lepszy gdzieś kilka stron wcześniej natknąłem się na temat nalepiania folii na wyświetlacz i też mi się zachciało a że siedzę sobie dzisiaj cały dzień i coś dłubie, no to wydłubałem:)i efekt końcowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7433 Napisano 30 Sierpnia 2016 Efektu końcowego nie widać, bo i jak folia jest dobrze naklejona to nikt nie zauważy A rolę spełnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7434 Napisano 30 Sierpnia 2016 najpierw nakleiłem matową, ale przy negatywie już totalnie nic nie było widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #7435 Napisano 30 Sierpnia 2016 Wiec i ja pewnie pójdę w ślady co poniektórych i tez mu założę jakąś folie. Tylko teraz pytanie która wybrać ? Miał ktoś styczność z 3M ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7436 Napisano 30 Sierpnia 2016 A pasek i bezel czym oblkleicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7437 Napisano 30 Sierpnia 2016 Praktycznie najlepsze folie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7438 Napisano 30 Sierpnia 2016 lepiej bez paska i bezela nosić to mi się nie podrapie wtedy już na pewno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #7439 Napisano 30 Sierpnia 2016 PLASTI-DIP, czy jakoś tak Albo nie, jest taka specjalna farba do pak w PICK-UPach, wygląda jak plastikowo-gumowy baranek, to będzie lepsze. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7440 Napisano 30 Sierpnia 2016 A pasek i bezel czym oblkleicie?A samochód zamykasz na parkingu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7441 Napisano 31 Sierpnia 2016 hej, mam prośbę. Wiem, że odpowiedź padła już w tym temacie ale nie umiem jej odszukać - 373 strony robią swoje. Chodzi mi o kod zegarka, a raczej kod fabryki bo z tego co pamiętam ( czytałem ten wątek cały przed zakupem ) to pierwsze 4 znaki były kodem fabryki a poznej był dzień roku i oznaczenie daty... ja mam: 202A139F, i wychodzi mi na to że to jest 139-dzien ( 18maj ) 2016 roku. Tylko kodu fabryki mi brakuje. Pomożecie? Zegar czad tyle że ta cena Normalnie miazga Ja kupiłem u nas na bazarku na początku 2015 jakoś i dałem 850 zł za kilkutygodniowy egz.Teraz sequndus ma za 1500zł w TT można kupić za 1150zł tyle zapłaciłem w zeszłym tygodniu więc, widać jaka jest "przebitka" na tych zegarkach, skoro z ceny ze strony opuścili 400zł i to bez zbędnych negocjacji. Tyle wbiłem w formularzu "negocjuj" na stronie i po 30min przyszła odpowiedź, że zaakceptowano. Odbiór w salonie TT - szybko miło i przyjemnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7442 Napisano 31 Sierpnia 2016 202A to kod fabryki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7443 Napisano 31 Sierpnia 2016 202A to kod fabryki. wiem że to kod fabryki tylko jakiej? na zagranicznym forum właśnie wyszukałem że to tajlandia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7444 Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Mój też z Tajlandii, Czesio z Polski a Slava z USSR Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7445 Napisano 31 Sierpnia 2016 żółte wdzianko jest piękne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7446 Napisano 31 Sierpnia 2016 Samo wdzianko bez Romka tak średnio wygląda ale całość robi robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7447 Napisano 31 Sierpnia 2016 zaraziliście mnie! hehe bo ja dzisiaj w pracy się zastanawiałem czy sobie olivki nie zamówić na zmianę, na allegro są w całkiem znośnych cenach niewiem czemu ale bardzo mi się podoba olivkowe wdzianko... jeszcze się nie bawiłem w przerabianie zegarków ale chyba wielkiej filozofii w tym niema bezel + paski = ~200zł - nie tak źle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #7448 Napisano 31 Sierpnia 2016 w TT można kupić za 1150zł tyle zapłaciłem w zeszłym tygodniu więc, widać jaka jest "przebitka" na tych zegarkach, skoro z ceny ze strony opuścili 400zł i to bez zbędnych negocjacji. Tyle wbiłem w formularzu "negocjuj" na stronie i po 30min przyszła odpowiedź, że zaakceptowano. Odbiór w salonie TT - szybko miło i przyjemnie.A tutaj wychodzi jakieś 820 - 850zl https://www.eglobalcentral.co.uk/casio-g-shock-professional-rangeman-triple-sensor-watch-gw-9400-1-black-en.html?gclid=CJKN-N6L7M4CFUOZGwodwioMJw#/product/12773 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7449 Napisano 31 Sierpnia 2016 Trzy paczki przepłacił A samochód zamykasz na parkingu?... ale o co chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7450 Napisano 31 Sierpnia 2016 macie pomysły na jakiegoś fajnego moda? coś za mną chodzi i nie wiem co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach