G-szok 4076 #16001 Napisano 11 Czerwca (edytowane) 15 hours ago, TomG80 said: Taka limitka na recenzję wjechała. Gdybys nie napisał, obstawiałbym, że to jakiś mod szalonego profesora nawet jak na mnie połączenie tych elementów jest dość zwariowane Muszę sobie wyszukać co to jest takiego i skąd się wzięło. Ostatnio spotkałem i bardzo mi się spodobała wersja: GW-9405KJ-5JR też opisywałeś na kanale. Edytowane 11 Czerwca przez G-szok 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9009 #16002 Napisano 11 Czerwca Gdybys nie napisał, obstawiałbym, że to jakiś mod szalonego profesora nawet jak na mnie połączenie tych elementów jest dość zwariowane Zgadza się, bo wzorem dla tego modelu jest kazuar, całkiem spory ptak - nielot, którego kolorystyka jest równie ciekawa. Więcej o tym opowiem w prezentacji modelu, która pojawi się u mnie 18.06. we środę. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6380 #16003 Napisano 11 Czerwca 17 hours ago, TomG80 said: Taka limitka na recenzję wjechała. Jest paskudny... sorry... Ale ja sie przecież nie znam... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #16004 Napisano 11 Czerwca Pasek mi się podoba, ale bezel wygląda jak z alli... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16005 Napisano 12 Czerwca (edytowane) Festiwal ceraty 😉 Edytowane 12 Czerwca przez G-szok 11 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16006 Napisano 13 Czerwca 😁😁😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16007 Napisano 14 Czerwca Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić o co tu chodzi https://www.olx.pl/d/oferta/casio-gw-9400-rangeman-CID87-ID16eqt0.html Ramka się nie zgadza, pasek też, kółko też. Czy to wygląda jak oryginał? 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16008 Napisano 14 Czerwca 23 minuty temu, G-szok napisał(-a): Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić o co tu chodzi https://www.olx.pl/d/oferta/casio-gw-9400-rangeman-CID87-ID16eqt0.html Ramka się nie zgadza, pasek też, kółko też. Czy to wygląda jak oryginał? A nie powinno to być tak 🤔🤔🤔 25 minut temu, G-szok napisał(-a): Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić o co tu chodzi https://www.olx.pl/d/oferta/casio-gw-9400-rangeman-CID87-ID16eqt0.html Ramka się nie zgadza, pasek też, kółko też. Czy to wygląda jak oryginał? Puszki oryginalnej nie ma i wygląda na fest pomodzonego, ale tu są lepsi fachowcy, niech się wypowiedzą 🤔 🤔 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9009 #16009 Napisano 15 Czerwca Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić o co tu chodzi https://www.olx.pl/d/oferta/casio-gw-9400-rangeman-CID87-ID16eqt0.html Ramka się nie zgadza, pasek też, kółko też. Czy to wygląda jak oryginał?Pomodzone przez właściciela, albo poprzedniego właściciela. Albo po prostu tak customowo złożony. Ja też kiedyś składałem FSD-4 (na żywo śliczny zegar), ale w fabrycznej specyfikacji, bez żadnych modyfikacji. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrainTerr 3 #16010 Napisano 20 Czerwca Cześć. Jestem szczęśliwym posiadaczem GW-9400. Niestety wygląda na to, ze mam uczulenie na stal nierdzewną lub nikiel w niej zawarty i muszę wymienić szlufkę. Czy orientujecie sie może, która szlufka z innego zegarka, którą można dokupić oddzielnie będzie pasowała do paska GW-9400 ? Z góry dziękuję za odpowiedzi 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16011 Napisano 25 Czerwca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16012 Napisano 25 Czerwca (edytowane) Dorwałem pasek! 🙂 Jeszcze ramka w drodze i tyle Edytowane 25 Czerwca przez G-szok 11 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16013 Napisano 27 Czerwca (edytowane) Tyle ceraty w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz ... 🙂 Nabyłem przypadkiem ciuchy od BJ i chyba będzie trzeba szukać kolejnego pomysłu i dawcy 🙂 Miałem pewne wątpliwości bo pasek i bezel nie są matowe jak w standardowej wersji, ale z drugiej strony nie jest to wytarte i wyślizgane jak w używanych wersjach. Na szczescie z pomoca przyszedł film @TomG80 i wątpliwości się rozwiały rzeczywiście jest jak węgiel czarny i przy nim standardowa wersja wygląda na ciemno siwą Edytowane 27 Czerwca przez G-szok 6 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16014 Napisano 27 Czerwca (edytowane) A może inaczej 🙂 Na próbę ale wygląda fajnie, tylko przyciski czarne 🙂 No i do tego czarny jest ukończony i brakuje jednego elementu u Tomka 🙂 Wpadło kółko od EJ, ramka od DCJ, przyciski czarne, tulejka sensora czarna, piny bezela czarne, bezel DCJ, pasek nowy czarny, szlufka i sprzączka czarna, śruby paska dymione 🙂 aaaa no i tymczasowo cerata złocista a skromna A mój pierwszy Roman chyba dostał dziś już ostatnie zmiany. Trochę przeszedł i bym testerem wielu opcji 🙂 Finalnie na dziś i chyba już dłużej bedzie: Ramka biała zmienia bardzo wygląd. Edytowane 27 Czerwca przez G-szok 6 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16015 Napisano 29 Czerwca 😁😁😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16016 Napisano 30 Czerwca (edytowane) Edytowane 30 Czerwca przez G-szok 9 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16017 Napisano 3 Lipca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16018 Napisano 7 Lipca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16019 Napisano 9 Lipca I cóż, skończony 🙂 dziękuję @TomG80 za podpowiedzi i oczywiście ostatni element 🙂 9 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16020 Napisano 9 Lipca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38047 #16021 Napisano 12 Lipca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4076 #16022 Napisano 24 Lipca (edytowane) Rodzina Romków znów się powiększyła i tym razem także trochę zmian dostał nowy zegarek. Mieliśmy do czynienia z wersją GW-9400-1b. Bardzo mi się podobały ale chciałem od razu na wejściu coś zmienić. No więc na starcie - zmiana LCD na pozytyw i tutaj ponownie olbrzymie podziękowania dla @TomG80 ponieważ gdyby nie twój materiał pewnie bym się nie skusił, a tak zaryzykowałem i udało się ! Pozytyw z mojego innego zegarka trafił tutaj :-). Do tego wpadły ciuchy od GW-9400BJ, szlufka i sprzączka wpadły w mat od razu. Ponoszę I zastanowię się nad czarnymi przyciskami :-) Edytowane 24 Lipca przez G-szok 7 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64279 #16023 Napisano 25 Lipca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grandmaster 45 #16024 Napisano 27 Lipca Za ile jeszcze jest warto kupić ten zegarek jako "nowy" z olx? 900zl to dobra cena? Wersja 1er. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38047 #16025 Napisano 27 Lipca 1 minutę temu, grandmaster napisał(-a): Za ile jeszcze jest warto kupić ten zegarek jako "nowy" z olx? 900zl to dobra cena? Wersja 1er. Jak dobrze poszukasz to za około 1000zł kupisz nowy ze sklepu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach