Leszko 1 #226 Napisano 8 Listopada 2013 wow ! żółty tez jest super , chętnie go kupie tylko jak cena troche spadnie ... negatyw łanie wygląda ale odczyt jest gorszy pozostaje czekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #227 Napisano 8 Listopada 2013 Czarnego w negatywie można kupić na e-bayu za około 1400 pln (razem z wysyłką z Japonii) plus ew. cło i opłaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #228 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Ja znalazłem za 1200 prosto z japonii czarny w negatywie. Osobiescie wolę w moro jest trochę droższy około 1400 na tej stronie. Aktualnie posiadam Risemana w negatywie i na odczyt nie narzekam :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 9 Listopada 2013 przez buba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #229 Napisano 9 Listopada 2013 także tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #230 Napisano 9 Listopada 2013 No robi wrażenie :-D Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #231 Napisano 9 Listopada 2013 na foto wygląda kiepsko-słabe światło. bardzo podoba mi się metalowa klamerka na pasku ogólnie cały zegarek bardzo mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4011 #232 Napisano 9 Listopada 2013 Podoba się. Gdzie kupiłeś - w TT ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #233 Napisano 9 Listopada 2013 No to gratulacje! 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #234 Napisano 9 Listopada 2013 tak. w TT zlote tarasy. w arkadii juz nie bylo. byl tylko oliwkowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4011 #235 Napisano 9 Listopada 2013 Ile rabatu dostałeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #236 Napisano 10 Listopada 2013 Mierzyłem! Nosiłbym! Chyba jednak zielonkawego za negatyw i nietuzinkowość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #237 Napisano 10 Listopada 2013 pokusiłem się o parę fotek porównawczych, może komuś to ułatwi decyzję. wiem że zdjęcia masakryczne ale coś tam widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #238 Napisano 10 Listopada 2013 Gratki, Maru123, policzyłem Cię na WUS-ie. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barthezz 35 #239 Napisano 10 Listopada 2013 Riseman od zawsze mnie odpychał,Mudman brak waveceptora,ale nowy Rangeman to moj kolejny zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #240 Napisano 10 Listopada 2013 Stary Mudman 9010 ma waveceptora , a nowy nie ma nawet nie wiedzialem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #241 Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Stary Mudman 9010 ma waveceptora , a nowy nie ma nawet nie wiedzialem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu TapatalkaNa rynek japoński ma, a dla Nas uznali że będzie za drogi Edytowane 10 Listopada 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #242 Napisano 10 Listopada 2013 Szkoda ze tak robia powinni dac wybor jesli ma lepszy pasek i negatyw chodzi o czarnego Rangemana to niech będzie droższy kto chce zaplaci wiecej, a kto chce tańsza opcje wezmie zwykły. Tak za mną chodzi czarny w negatywie ale boję sie kupić z Japoni. Za jakis czas pojawi sie u nas ale będzie znow pewnie wersją okrojoną. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4011 #243 Napisano 10 Listopada 2013 Dzisiaj kupiłem w TT Rangemana ( czarnego), fajna bestia - poznajemy się Nie bardzo rozumiem jednej kwestii dot. wskaźnika zmiany ciśnienia atmosferycznego. Jaka jest różnica między wskazaniami na wykresie graficznym gdy jest włączony napis "BARO" i gdy wyłączymy ten napis ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #244 Napisano 10 Listopada 2013 Szkoda ze tak robia powinni dac wybor jesli ma lepszy pasek i negatyw chodzi o czarnego Rangemana to niech będzie droższy kto chce zaplaci wiecej, a kto chce tańsza opcje wezmie zwykły. Tak za mną chodzi czarny w negatywie ale boję sie kupić z Japoni. Za jakis czas pojawi sie u nas ale będzie znow pewnie wersją okrojoną. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu TapatalkaGdyby te wersje nie były okrojone, różnicą byłaby tylko fabryka kupiłbym już dziś, któregoś negatywa za 1100; a tak niesmak pozostaje. Zobaczymy jak będą kształtowały się ceny po nasyceniu rynku. Nowości celowo mają premierę blisko świąt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #245 Napisano 10 Listopada 2013 Up@przemo003 ja zamawialem Risemana gw -9230 bez żadnych problemów zegarek szedł tydzień oczywiście trucking number miałem. Żadnych dodatkowych opłat nie było. Śmiało polecam zamawiać z japoni i najlepiej na rynek japoński. Niby ciut lepsze wykonanie i materiały. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #246 Napisano 11 Listopada 2013 Jeśli Made In Japan to nie niby, a na pewno. A jeszcze bardziej jeśli to Japan Domestic Market. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #247 Napisano 11 Listopada 2013 Takiego właśnie posiadam Rismena Made In Japan!:-D Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #248 Napisano 11 Listopada 2013 Risemany kupowane na Amazonie w Afganie były Made In Japan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #249 Napisano 11 Listopada 2013 Nie, chłopaki. Jest różnica między Japan a Made in Japan. Japan z odpowiednią literką oznacza, że części zostały wyprodukowane w Japonii, ale sam montaż odbywał się poza Japonią. Z tego co pamiętam to Made In Japan ma GW-5000, Frogmany, kilka limitek i większość JDMów. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #250 Napisano 11 Listopada 2013 Nie, chłopaki. Jest różnica między Japan a Made in Japan. Japan z odpowiednią literką oznacza, że części zostały wyprodukowane w Japonii, ale sam montaż odbywał się poza Japonią. Z tego co pamiętam to Made In Japan ma GW-5000, Frogmany, kilka limitek i większość JDMów. punkcik dla Ciebie Właśnie miałem to napisać . Mój Riseman kupiony w TT ma na deklu Japan Y, ale tak jak napisałeś to tylko części ( chociaż to chyba najważniejsze ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach