Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

To jest szczera prawda laryngoskop.

tomaliusz co Cię tak dziwi? Takie są realia.  Tylko tak jak pisałem część lekarzy ma za dobrze i im się poprzewracało w pupeczkach. 

Co do lekarzy zgoda-poprzewracało im się w bańkach,natomiast pisząc w ten sposób o pielęgniarkach-przesadziłeś.

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że 3-4 k pielęgniarka powinna zarabiać na etacie-bez poradni,dodatkowych dyżurów w innych szpitalach itd.A za tekst w  poście  #4613 od każdej z pielęgniarek dostałbyś byś w pysk...

Niby czemu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi,to sobie nie zawracam głowy. Tak mi przyszło na myśl,bo Ryśka oglądałem w takiej konfiguracji i nie wygląda to źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gulfa też już sprzedaje :) hehe

Poważnie, że sprzedał bo nie widzę na bazarku?

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby czemu? 

Bo są np.2-3 pielęgniarki na 40 pacjentów,bo z obiecanych przez ministerstwo 400 pln dostają niecałe 200 netto i to nie do podstawy a obok,bo śniadania jedzą w biegu,pierwszą herbatę piją o 13-ej,bo pracodawca/pacjent ich nie szanują a pracę mają bardzo odpowiedzialną i stresującą,bo żeby zarobić 3-4 k przepracowują po 1,5-2 etaty itd.,itp.

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

laryngoskop nie rozpędzaj się :) bo nic z tego co piszesz nie jest prawdą. Pracę mają faktycznie odpowiedzialną jak nie rozrysujesz pisem obrazkowym co ma zrobić to sama nic nie zrobi, o i te dylematy, podcierać w dół do góry czy na bok. Już nie wspomnę o tym jak "one" potrafią traktować pacjentów!

Daj spokój chłopie. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

laryngoskop nie rozpędzaj się :) bo nic z tego co piszesz nie jest prawdą. Pracę mają faktycznie odpowiedzialną jak nie rozrysujesz pisem obrazkowym co ma zrobić to sama nic nie zrobi, o i te dylematy, podcierać w dół do góry czy na bok. Już nie wspomnę o tym jak "one" potrafią traktować pacjentów!

Daj spokój chłopie. 

Nie rozpędzam się.Moja żona jest pielęgniarką.Ok,daję spokój :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie każdy ma coś nie tak. Ja pracę skończyłem o 15 a teraz odpisałem na maile i zadzwoniłem na noc pracę ustalić. I mi też nikt za to nie płaci.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prawda jest taka że nikt nikomu nie zabrania się uczyć i nikt nikomu na siłę zawodu nie wybiera. Nikt też nikogo do pracy nie zmusza. 

Ja na swoją pracę nie narzekam a też często pracuję po 18h na dobę tak sobie wybrałem i tak mam, zawsze powtarzam, jak komuś  nie pasuje to co robi to niech sobie zmieni. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie :) Tylko Roman idzie, zbieram na szafir :)

barteq, Gulfmaster ma szkiełko mineralne, czy nie ogarnąłem Twojego skrótu myslowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Koledzy, ja rozumiem lekki OT o d*pie Maryny, bo o 9400 powiedzieliśmy już wszystko, ale... dyskursy o służbie zdrowia w wątku o Range'u?! Chętnym proponuję przenieść się do znienawidzonego "nie jest ok". :( A ten wątek oszczędźcie, PROSZĘ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie każdy ma coś nie tak. Ja pracę skończyłem o 15 a teraz odpisałem na maile i zadzwoniłem na noc pracę ustalić. I mi też nikt za to nie płaci.

Na stanowiskach dozorowych to normalna rzecz i masz to już ujęte w pensji  ;)

Jak ludzie nie będą wiedzieć co robić lub nie wykonasz planu to do kogo prezes będzie miał pretensje?

A czy jesteś w stanie zrobić to w godz. pracy czy nie to już tego prezesa nie obchodzi bo wyznaczył Cię na takie stanowisko aby wszystko grało  :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozytywna Oliwka

20151223_1003312_zpsh33gvsi9.jpg

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

barteq, Gulfmaster ma szkiełko mineralne, czy nie ogarnąłem Twojego skrótu myslowego?

Wiem, zbieram na innego z szafirem ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Przedswiateczny wycisk. Bedzie mniej do spalenia w piatek rano ;)

c5lj9x.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Dzisiaj rano zalapalem sie na ''full English'', jutro wiadomo. Trzeba spalac poki czas   ;)

Edytowane przez romseyman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam jem wszystko:)

No właśnie ja też i nie widzę powodów do jakiś specjalnych treningów po Świętach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

To nie są specjalne treningi. Zwykła rutyna a że wypadło dzisiaj i w piątek to już nie poradzę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pozytywna Oliwka

Świąteczna przemiana. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bałem się tego koloru bo nie widziałem go nigdy na żywo ale trafił w 10tkę jest idealnie wojskowo oliwkowy i pasuje to normalnej wersji :)

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

maxresdefault.jpg

Tu akurat negatyw, ale ogólnie jest klimat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi