ICE 620 #501 Napisano 3 Marca 2014 Jesli bedzie sie tak dziac na rynku USA to sie pewnie przyznaja do bledu.Jesli bedzie to rynek PL to zaprzestaja sprzedazy wadliwego modelu wypinajac na nas 4 litery Range to całkiem ładny zegarek poza tym ma mnóstwo wodotrysków. I datego wydaje mi się, że jest bardzo popularny na tzw. zachodzie gdzie nie dość, że jego cena jest niższa niż u nas, to jeszcze mają zdecydowanie inne zarobki, co sprawie, że Range przedstawia tam niższą wartość. Dzięki temu "u nich" częściej niż "u nas" będzie użytkowany "zgodnie z przeznaczeniem". Więc jeżeli faktycznie ma wadę, to właśnie "u nich" będzie ona najczęściej wystepować . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper12 0 #502 Napisano 4 Marca 2014 Rangeman to mój 2 g-shock i jestem mega zadowolony z niego, po kalibracji czujników pomiary są na prawde bardzo dokładne, do jakości wykonania również nie mogę się przyczepić no morze po za klamrą zapięcia nie pasuje wdg. mnie do tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doriangray 0 #503 Napisano 4 Marca 2014 Powiem szczerze, że ja się cieszę z kłopotów z dostępnością 9400 bo przez brak 9400 w sklepach kupiłem DW-5600 i jestem mega zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #504 Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) A propo dostępności, czy ktoś ma jakieś informację, kiedy Range wreszcie do PL trafi? Edytowane 4 Marca 2014 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper12 0 #505 Napisano 4 Marca 2014 Pani z Zibi powiedziała mi że w styczniu na Polske dostawa była tylko 14 sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leszko 1 #506 Napisano 5 Marca 2014 Powiem szczerze, że ja się cieszę z kłopotów z dostępnością 9400 bo przez brak 9400 w sklepach kupiłem DW-5600 i jestem mega zadowolony No i zostało ci ok 1000 zł w kieszeni do tego możesz spokojnie robić pompki hahah, oraz nurkować , masz pewnośc że ci nie zaparuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #507 Napisano 5 Marca 2014 Pani z Zibi powiedziała mi że w styczniu na Polske dostawa była tylko 14 sztukPewnie tylko tyle przeszło weryfikację pompkową. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #508 Napisano 5 Marca 2014 Jeden cały czas wisi na bazarku. Miałby większe szanse na nowego właściciela gdyba nie afera pomokomana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #509 Napisano 5 Marca 2014 Wstawię zdjęcie swojego, póki się jeszcze nie rozpadł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #510 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) To i ja doloze swojego. Poki co w jednym kawalku Edytowane 5 Marca 2014 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #511 Napisano 5 Marca 2014 romseyman, poluznij sobie pasek bo rozleca sie uszy w pompkomanie a cie bedzie trzeba reanimowac a tutaj plany treningowe dla uzytkownikow pompkomanow http://www.100pompek.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #512 Napisano 5 Marca 2014 Może nawet skorzystam, trochę się zasiedziałem ostatnio, trzeba rozruszać cielsko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #513 Napisano 5 Marca 2014 romseyman, poluznij sobie pasek bo rozleca sie uszy w pompkomanie a cie bedzie trzeba reanimowac a tutaj plany treningowe dla uzytkownikow pompkomanow http://www.100pompek.pl/ zaczynam trenowac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper12 0 #514 Napisano 5 Marca 2014 dzisiaj mój Rangeman był w saunie i nie zaparował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #515 Napisano 5 Marca 2014 dzisiaj mój Rangeman był w saunie i nie zaparował brawo!!! i tego należy oczekiwać od 200ATM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #516 Napisano 5 Marca 2014 To i ja doloze swojego. Poki co w jednym kawalku A jak z czytelnością w negatywie. Mam negatywowego Edifice i szczerze mówiąc tragedia . Czytelność tylko centralnie i powiedzmy +- 15~20º. Pod większym kontem nic nie widać. Ale Range jakby wyraźniejszy jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #517 Napisano 5 Marca 2014 dzisiaj mój Rangeman był w saunie i nie zaparowałJest moc!! 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #518 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) ''A jak z czytelnością w negatywie. Mam negatywowego Edifice i szczerze mówiąc tragedia . Czytelność tylko centralnie i powiedzmy +- 15~20º. Pod większym kontem nic nie widać. Ale Range jakby wyraźniejszy jest. '' Nie ma problemu. Na zdjeciu nie jest to tak wyrazne jak w rzeczywistosci. Patrzac przez ''obiektyw'' telefonu widac jak cyferki mrugaja z duza czestotliwoscia. Stad cyfry takie dwukolorowe lekko. Golym okiem tego nie widac. Edytowane 5 Marca 2014 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #519 Napisano 5 Marca 2014 Mi tam też nic nie paruje, nie wiem co za mąciciele wichrzyciele takie plotki rozsiewają, pewnie mają podróbki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #520 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Mi tam też nic nie paruje, nie wiem co za mąciciele wichrzyciele takie plotki rozsiewają, pewnie mają podróbki Risemanowcy Edytowane 5 Marca 2014 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #521 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Co by o Range nie myśleć, to na pewno design ma nie do przebicia . A to też ważny (jak nie najważniejszy) powód dla którego kupujemy zegarki. Edytowane 5 Marca 2014 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #522 Napisano 5 Marca 2014 Kwestia gustu, ja wolę proste G-Shocki. Riseman też mi się nigdy nie podobał. Jak dla mnie tylko jeden design jest nie do przebicia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoGi 0 #523 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) dzis przyszedl moj RANGEMAN jestem mega zadowolony byla jedna sztuka w kraju u gerke i chwycilem mi jakos sie nie suwa po reku na luznym zapieciu jak tu opisywali niektozi stek bzdor pisza aby zniechecać do kupna a ja polecam i na chude nadgarstki tez fajnie lezy:D5600 tez swietnie wgladaja chyba se dokupie taki zegareczek jak wyzej Edytowane 5 Marca 2014 przez DoGi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #524 Napisano 5 Marca 2014 mi jakos sie nie suwa po reku na luznym zapieciu jak tu opisywali niektozi stek bzdor pisza aby zniechecać do kupna Trudno, żebym zniechęcał do kupna zegarka, który sam chce kupić, poza tym to było porównanie do Risemana - polecam czytanie ze zrozumieniem . Poza tym mi faktycznie zegarek przesuwał się po nadgarstku. Dyskusja na temat zegarka pozwala wykazać wady i zalety (oczywiście dla jednych ta sama rzecz może być wadą, dla innych obojętna, a dla jeszcze innych wręcz zaletą) i nie ma na celu nikogo zniechęcić, bo decyzję co do zakupu trzeba podjąć samemu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #525 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Kwestia gustu, ja wolę proste G-Shocki. Riseman też mi się nigdy nie podobał. Jak dla mnie tylko jeden design jest nie do przebicia. "56" też mi się podobają, sam miałem DW-5600 i był super , ale Risemana zawsze chciałem mieć - mnie się bardzo podoba, zdjęcie z 7-letniego kalkulatora Edytowane 5 Marca 2014 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach