piowa 265 #7501 Napisano 4 Września 2016 U mnie jeszcze większy zjazd w dół.8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7502 Napisano 4 Września 2016 a z jakiego regionu jesteś? u mnie teraz poleciało w dół strasznie - na górnym śląsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #7503 Napisano 4 Września 2016 Nie chce Ktoś Ranga? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7504 Napisano 4 Września 2016 jak za free to ja biore 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #7505 Napisano 4 Września 2016 Nie chce Ktoś Ranga? Możesz rozwinąć myśl? Tapnięte z S6 Edge + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #7506 Napisano 4 Września 2016 Możesz rozwinąć myśl? Tapnięte z S6 Edge +Już nieaktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7507 Napisano 4 Września 2016 Co Ty się tak wyprzedajesz?Co chcesz kupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #7508 Napisano 4 Września 2016 Co Ty się tak wyprzedajesz?Co chcesz kupić? Pewnie BMW 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #7509 Napisano 4 Września 2016 Już nieaktualne Szybko... za szybko Tapnięte z S6 Edge + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #7510 Napisano 4 Września 2016 Pojechaliśmy z Romkiem do Korei Północnej Ten żołnierz jest z Korei południowej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #7511 Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Nie no, spokojnie, będzie jeszcze co nosić Może lepiej mniej a konkretniej A tak większość zegarów leży i się kurzy :| Edytowane 4 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #7512 Napisano 4 Września 2016 Nie no, spokojnie, będzie jeszcze co nosić Może lepiej mniej a konkretniej A tak większość zegarów leży i się kurzy :|tomaliusz czyżby awans społeczny... już nie casio ... ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #7513 Napisano 5 Września 2016 tomaliusz czyżby awans społeczny... już nie casio ... ? Nic z tych rzeczy, dwa casioki zostają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #7514 Napisano 5 Września 2016 Panowie wiem ze temat był walkowany ale proszę o opinie tych co mieli/maja rangemana w negatywie...Jest na olx za 750 i nie wiem czy brać jak nowy z eglobalcentral jest za niecałe 900Z góry dzięki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #7515 Napisano 5 Września 2016 ja miałem 3 negatywy i niestety czytelność jest słaba :/ akurat negatyw w rangemanie jest kiepski (moim zdaniem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #7516 Napisano 5 Września 2016 Ten żołnierz jest z Korei południowej...ten zolnierz jest z usa, stacjonuje w Korei Pd, ale obaj stoimy po stronie polnocy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7517 Napisano 5 Września 2016 ja miałem jednego negatywa i byłem z niego bardzo zadowolony. Momentami mam wrazenie ze negatyw ma tez swoje plusy jeśli chodzi o czytelność - tzn niema tego efektu ze w zaleznosci pod jakim kątem patrzymy to cyfry są bardziej lub mniej wyblakłe - jak to jest w przypadku pozytywów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #7518 Napisano 5 Września 2016 ja miałem 3 negatywy i niestety czytelność jest słaba :/ akurat negatyw w rangemanie jest kiepski (moim zdaniem)Mam negatywa i czytelność jest mega (moim zdaniem).Kolego: przemo2xxmusisz sam spróbować i się przekonać.Ja powtórzę raz jeszcze negatyw negatywowi nie jest równy i ten w oliwce jest mniej czytelny od tego z NAVY BLUE.To tak jak z opinią o francuskich samochodach lub na literę F, że się nie kupuje.Miałem kilka francuzów i nadal takim jeżdżę i nie zamienię na żadnego VauWeja (też miałem, żeby nie było) 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7519 Napisano 5 Września 2016 Ja powtórzę raz jeszcze negatyw negatywowi nie jest równy i ten w oliwce jest mniej czytelny od tego z NAVY BLUE. Też tak uważam, że lepiej model najpierw przy próbować na żywo i dopiero samemu ocenić. Ja oliwke ROMANA oglądałem w TT i mi sie wydaje ze wcale ten wyświetlacz nie jest taki zły. Druga prawda taka że dużo w ocenie gra nastawienie, jak sie człowiek naczyta że to be fe i wogóle to na pierwszy rzut oka może potem mieć takie samo odczucie. Trzecia sprawa, że też dużo odgrywa przyzwyczajenie. Ja wcześniej chodziłem przez 2 lata z negatywem na rece i jak zalozylem romana, to pierwsze co "cholera jakieś nie wyraźne te cyferki" ale po ponad tygodniu już sie przyzwyczaiłem.Suma sumarum, podoba Ci sie negatyw, idź przymierzyć do jakiegoś salonu i sam zobaczysz. Jeśli chodzisz z tylko jednym zegarkiem to jaki by ten negatyw nie był i tak sie nauczysz go odczytywać bez problemu - a tak jak mówiłem, negatywy też mają swoje duże zalety a nie tylko wady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7520 Napisano 5 Września 2016 Pyk jesiennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7521 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) na mam kolor blue w negatywnie i jestem mega zadowolony. dzisiaj mój ojciec się też napalił na Romka i wybrał sobie tradycyjnego. nie ma złego Romka apropos zielonego, widzieliście Romka z nato paskiem? Edytowane 5 Września 2016 przez rafiola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #7522 Napisano 5 Września 2016 Co do negatywów mam gr 8900 i wogole mi nie przeszkadza.Romana przymierzalem tylko w pozytywie...musze podjechać przy okazji i przymierzyć oliwke tylko nie wiem kiedy będę kolo salonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #7523 Napisano 5 Września 2016 Wygląda całkiem dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7524 Napisano 5 Września 2016 Tomaliusz, masz jeszcze popcorn? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #7525 Napisano 5 Września 2016 Si 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach