X-Ray 95 #7951 Napisano 12 Października 2016 Każdy negatyw jest najlepiej czytelny w mocnym słońcu.W ciemniejszy miejscach już jest słabo z odczytanie godziny trzeba włączać podświetlenie.Ogólnie negatyw fajny,ale jak to ma być jedyny zegarek to bym nie brał . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7952 Napisano 12 Października 2016 Pamiętaj że negatyw w oliwce ma bursztynowy cyferblat, jeszcze mniej czytelny od tego oryginalnego czarnego z negatywem - tam jest na moje oko jasno szare. Jest jak pisze X-Ray, trzeba włączać podświetlenie. Ja się nie skarżę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7953 Napisano 12 Października 2016 jedyny to on nie bedzie aczkolwiek mam go zamiar użytkować na co dzień do wszystkiego ! w końcu to niezniszczalny dżi !!!chłopaki a jak z rysami miedzy białym a negatywem ? są mniej widoczne na którymś mniej bądź bardziej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7954 Napisano 12 Października 2016 przymierzam sie do kupna romka i bardzo się zastanawiam nad oliwkowym w negatywie i wymiana paska z bezelem na czarny ... fajnie wygląda czarny w negatywie ?Też się nad nim zastanawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7955 Napisano 12 Października 2016 wiesz tylko czarny komplet do oliwy to dodatkowe dwieście plnów ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #7956 Napisano 12 Października 2016 wiesz tylko czarny komplet do oliwy to dodatkowe dwieście plnów !To zrobimy wymianę ja dam czarny komplet Ty zielony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7957 Napisano 12 Października 2016 patrzyłem na google na czarnego negatywa fajnie wygląda tylko jak jest z funkcjonalnością np w słońcu czy jest czytelny ? Jak nie wiesz, to zdecydowanie zalecam wizytę w salonie i sprawdzenie tego na żywo.Moim zdaniem oliwka w negatywie jest mało czytelna. Dla mnie za mało. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7958 Napisano 12 Października 2016 Jak nie wiesz, to zdecydowanie zalecam wizytę w salonie i sprawdzenie tego na żywo.Moim zdaniem oliwka w negatywie jest mało czytelna. Dla mnie za mało.Może ktoś jeszcze się wypowie na temat tego wyświetlacza - negatywa w oliwce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #7959 Napisano 12 Października 2016 Było już wałkowane chyba z 500+ razy na temat negatywów 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #7960 Napisano 12 Października 2016 Jak pierwszy raz zobaczyłem Romka tylko negatyw w oliwce mi chodził po dyńce, najlepszy, najładniejszy, innej opcji nie było. No i mam oliwkę ale w pozytywie, wiec samo za siebie mówi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7961 Napisano 12 Października 2016 Było już wałkowane chyba z 500+ razy na temat negatywów Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia???Było już wałkowane chyba z 500+ razy na temat negatywów Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7962 Napisano 12 Października 2016 Jak nie wiesz, to zdecydowanie zalecam wizytę w salonie i sprawdzenie tego na żywo.Moim zdaniem oliwka w negatywie jest mało czytelna. Dla mnie za mało.powiem Ci tak kolego , najbliżej mam do TT w bielsku a tam nie mają takie wyboru jak np. warszawka wrocek czy jeszcze inne wielkie miasto w PL , byłem parę razy i maja po jednej sztuce z każdego modelu więc pytam na forumTo zrobimy wymianę ja dam czarny komplet Ty zielony jak się zdecyduję to czemu nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #7963 Napisano 12 Października 2016 Generalnie to Roman, nawet pozytyw jest stosunkowo mniej czytelny niż niektóre G.A negatyw to porażka, oczywiście niektórym pasuję ale jest wiele czytelniejszym negatywów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #7964 Napisano 12 Października 2016 Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia???Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia???A kto się denerwuje?Mam negatywa, tego od NAVI BLUE i jestem mega zadowolony. Oczywiście pozytywa też mam, ale to inna inszość nie chce mi się przebierać ubranek po kilka razy w roku. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7965 Napisano 12 Października 2016 Generalnie to Roman, nawet pozytyw jest stosunkowo mniej czytelny niż niektóre G.A negatyw to porażka, oczywiście niektórym pasuję ale jest wiele czytelniejszym negatywów.Dzięki. Zawsze chciałem negatywa, ale jak mam się wkur... to pomyślę nad innym. A może zostawię mega drogiego dw-9300dc i wcisnę jakiś kit żonie, że z wyprzedaży za 500 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7966 Napisano 12 Października 2016 A gdzie tam pozytyw mało czytelny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7967 Napisano 12 Października 2016 Pozytyw git, ale już miałem w Ryśku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7968 Napisano 12 Października 2016 Rangeman - Roman Raiseman - Ryśiek Mudman - Mundek ? hahahahahahah 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7969 Napisano 12 Października 2016 X-Ray, fajnie wyszło. Co do negatywa z oliwki, mam od... chyba blisko dwóch lat i nie narzekam. Nie jest najbardziej czytelnym wyświetlaczem, ale nigdy nie zdarzyło mi się, że nie mogłem odczytać wskazania. Ma natomiast niewątpliwą zaletę estetyczną, ładnie się prezentuje, przynajmniej IMO. Na edc nie polecam, ale jako jeden z wielu, z potencjałem na ewentualne mody, jak najbardziej jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7970 Napisano 12 Października 2016 bierz Pan co ci się podoba. w świetle dziennym zobaczysz co będziesz chciał zobaczyć, a jak nie zobaczysz to sobie podświetlisz. ot filozofia i wieczne problemy, który wyświetlacz lepszy. zawsze przeciesz możesz wyciągnąć moduł i zrobić sobie pozytywa, a z oliwki fajny kolor w pozytywie ci wyjdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7971 Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Generalnie to Roman, nawet pozytyw jest stosunkowo mniej czytelny niż niektóre G.A negatyw to porażka, oczywiście niektórym pasuję ale jest wiele czytelniejszym negatywów.To już nawet pozytyw jest nieczytelny? Edytowane 12 Października 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #7972 Napisano 12 Października 2016 Obadam negatywy w Romanie i Mundku i coś postanowię. Zobaczy się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7973 Napisano 12 Października 2016 X-Ray, fajnie wyszło. Co do negatywa z oliwki, mam od... chyba blisko dwóch lat i nie narzekam. Nie jest najbardziej czytelnym wyświetlaczem, ale nigdy nie zdarzyło mi się, że nie mogłem odczytać wskazania. Ma natomiast niewątpliwą zaletę estetyczną, ładnie się prezentuje, przynajmniej IMO. Na edc nie polecam, ale jako jeden z wielu, z potencjałem na ewentualne mody, jak najbardziej jest ok.Dzięki.Jeszcze tylko ze śrubkoatrapami muszę poeksperymentowac,bo trochę jeszcze za jasne są ale to trzeba stopniowo,bo procesu nie da się odwrócić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #7974 Napisano 12 Października 2016 To już nawet pozytyw jest nieczytelny? Chodzi mi o to że są pozytywy bardziej kontrastowe i czytelne od Romka a w przypadku negatywa będzie to jescze bardziej widoczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7975 Napisano 12 Października 2016 Dzięki.Jeszcze tylko ze śrubkoatrapami muszę poeksperymentowac,bo trochę jeszcze za jasne są ale to trzeba stopniowo,bo procesu nie da się odwrócić No właśnie,.. tak w telefonie patrzę i wydawało mi się, że pseudośrubki coś nietypowe. Zdradzisz, co tam z nimi robisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach