Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy negatyw jest najlepiej czytelny w mocnym słońcu.

W ciemniejszy miejscach już jest słabo z odczytanie godziny trzeba włączać podświetlenie.

Ogólnie negatyw fajny,ale jak to ma być jedyny zegarek to bym nie brał .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj że negatyw w oliwce ma bursztynowy cyferblat, jeszcze mniej czytelny od tego oryginalnego czarnego z negatywem - tam jest na moje oko jasno szare. Jest jak pisze X-Ray, trzeba włączać podświetlenie. Ja się nie skarżę  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyny to on nie bedzie aczkolwiek mam go zamiar użytkować na co dzień do wszystkiego ! w końcu to niezniszczalny dżi !!!

chłopaki a jak z rysami miedzy białym a negatywem ? są mniej widoczne na którymś mniej bądź bardziej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przymierzam sie do kupna romka i bardzo się zastanawiam nad oliwkowym w negatywie i wymiana paska z bezelem na czarny ... fajnie wygląda czarny w negatywie ?

Też się nad nim zastanawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz tylko czarny komplet do oliwy to dodatkowe dwieście plnów !

To zrobimy wymianę ja dam czarny komplet Ty zielony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzyłem na google na czarnego negatywa fajnie wygląda tylko jak jest z funkcjonalnością np w słońcu czy jest czytelny ?

Jak nie wiesz, to zdecydowanie zalecam wizytę w salonie i sprawdzenie tego na żywo.

Moim zdaniem oliwka w negatywie jest mało czytelna. Dla mnie za mało.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie wiesz, to zdecydowanie zalecam wizytę w salonie i sprawdzenie tego na żywo.

Może ktoś jeszcze się wypowie na temat tego wyświetlacza - negatywa w oliwce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już wałkowane chyba z 500+ razy na temat negatywów :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pierwszy raz zobaczyłem Romka tylko negatyw w oliwce mi chodził po dyńce, najlepszy, najładniejszy, innej opcji nie było.

No i mam oliwkę ale w pozytywie, wiec samo za siebie mówi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia???

Ok,ok, bez nerw. Lepiej coś z pierwszej ręki, niż pluć sobie w brodę. Ale aż taka tragedia???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem Ci tak kolego , najbliżej mam do TT w bielsku a tam nie mają takie wyboru jak np. warszawka wrocek czy jeszcze inne wielkie miasto w PL , byłem parę razy i maja po jednej sztuce z każdego modelu więc pytam na forum

To zrobimy wymianę ja dam czarny komplet Ty zielony

jak się zdecyduję to czemu nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to Roman, nawet pozytyw jest stosunkowo mniej czytelny niż niektóre G.

A negatyw to porażka, oczywiście niektórym pasuję ale jest wiele czytelniejszym negatywów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto się denerwuje?

Mam negatywa, tego od NAVI BLUE i jestem mega zadowolony. Oczywiście pozytywa też mam, ale to inna inszość :D nie chce mi się przebierać ubranek po kilka razy w roku.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to Roman, nawet pozytyw jest stosunkowo mniej czytelny niż niektóre G.

A negatyw to porażka, oczywiście niektórym pasuję ale jest wiele czytelniejszym negatywów.

Dzięki. Zawsze chciałem negatywa, ale jak mam się wkur... to pomyślę nad innym. A może zostawię mega drogiego dw-9300dc i wcisnę jakiś kit żonie, że z wyprzedaży za 500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

X-Ray, fajnie wyszło.

Co do negatywa z oliwki, mam od... chyba blisko dwóch lat i nie narzekam. Nie jest najbardziej czytelnym wyświetlaczem, ale nigdy nie zdarzyło mi się, że nie mogłem odczytać wskazania. Ma natomiast niewątpliwą zaletę estetyczną, ładnie się prezentuje, przynajmniej IMO. Na edc nie polecam, ale jako jeden z wielu, z potencjałem na ewentualne mody, jak najbardziej jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz Pan co ci się podoba. w świetle dziennym zobaczysz co będziesz chciał zobaczyć, a jak nie zobaczysz to sobie podświetlisz. ot filozofia i wieczne problemy, który wyświetlacz lepszy. zawsze przeciesz możesz wyciągnąć moduł i zrobić sobie pozytywa, a z oliwki fajny kolor w pozytywie ci wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już nawet pozytyw jest nieczytelny? :blink: Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X-Ray, fajnie wyszło.

Co do negatywa z oliwki, mam od... chyba blisko dwóch lat i nie narzekam. Nie jest najbardziej czytelnym wyświetlaczem, ale nigdy nie zdarzyło mi się, że nie mogłem odczytać wskazania. Ma natomiast niewątpliwą zaletę estetyczną, ładnie się prezentuje, przynajmniej IMO. Na edc nie polecam, ale jako jeden z wielu, z potencjałem na ewentualne mody, jak najbardziej jest ok.

Dzięki.

Jeszcze tylko ze śrubkoatrapami muszę poeksperymentowac,bo trochę jeszcze za jasne są ;) ale to trzeba stopniowo,bo procesu nie da się odwrócić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już nawet pozytyw jest nieczytelny? :blink:

Chodzi mi o to że są pozytywy bardziej kontrastowe i czytelne od Romka a w przypadku negatywa będzie to jescze bardziej widoczne  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dzięki.

Jeszcze tylko ze śrubkoatrapami muszę poeksperymentowac,bo trochę jeszcze za jasne są ;) ale to trzeba stopniowo,bo procesu nie da się odwrócić :)

No właśnie,.. tak w telefonie patrzę i wydawało mi się, że pseudośrubki coś nietypowe. Zdradzisz, co tam z nimi robisz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi