Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Jacek K. - zatem podjąłeś decyzję  bezpieczeństwa foliowania i super. ;)

Ja jak pisałem wcześniej mam inne stanowisko.

Blizna na szkle mi nie przeszkadza. 

Bo to tylko RANGEMAN.

Bo to aż RANGEMAN.

Bo sam też mam blizny.

I zegarek którego nie ściągam z ręki je mieć musi - bo mi się to podoba. :) 

Taka jest rola tych zegarków (nie muszą być eleganckie) to zegarki do zadań ex., dla aktywnych.

Takie mi się podobają.  :D

Szanuję odrębne stanowisko (Twoje-Wasze) ale ja nie kupiłem zegarka do kolekcji tylko do używania. 

Pozdrawiam użytkowników Romka -  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z eglobal ryzyko cła i vat odchodzą ponieważ wysyłka z UK, mój zegarek, po kilku ostrych mailach odebrali jednak na własny koszt, zwrot kasy bardzo szybki

Teraz zastanawiam się co dalej, Rangeman kawał fajnego zegarka jednak mam wrażenie, że trochę za duży, pro trek 3100 chodzi mi po głowie, jednak po kilku zdjęciach z neta trochę przeraża mnie jak łatwo kompletnie porysować kopertę, w G ten problem łatwo rozwiązać zmieniając obudowę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@S.Adi.

"Bo sam też mam blizny.

I zegarek którego nie ściągam z ręki je mieć musi - bo mi się to podoba. :)"

Teraz wszystko jasne :) 

Widzę, że podszedłeś do sprawy bardzo emocjonalnie ... to tylko kawałek cienkiej, niewidocznej folii :)

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jedną rysę czy dwie też nie robił bym problemu mam takie G na stanie i jest ok.

W tym przypadku to po jakimś czasie nie odczytał bym godziny. Zresztą każdy robi jak lubi ale teraz to zakładał bym w każdym i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z eglobal ryzyko cła i vat odchodzą ponieważ wysyłka z UK, mój zegarek, po kilku ostrych mailach odebrali jednak na własny koszt, zwrot kasy bardzo szybki

Teraz zastanawiam się co dalej, Rangeman kawał fajnego zegarka jednak mam wrażenie, że trochę za duży, pro trek 3100 chodzi mi po głowie, jednak po kilku zdjęciach z neta trochę przeraża mnie jak łatwo kompletnie porysować kopertę, w G ten problem łatwo rozwiązać zmieniając obudowę

Fajnie, że udało się to z nimi załatwić.

Czyli trzeba być upier...wym i się da.

Żaden Protrek Romanowi nie dorówna. Niektóre są fajne, ale to nie to samo.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden Protrek Romanowi nie dorówna. Niektóre są fajne, ale to nie to samo.

Dobrze mówi - dać mu wódki :D

DSC00660.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na upały wolę piwko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za wybranie eGlobal Central!
Otrzymaliśmy zamówienie xxxxxxxxxxx i czekamy na zaksięgowanie płatności. :)

Pewnie w przyszłym tygodniu jeszcze go nie dostane, ale co tam poczekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obw - płatność realizowałeś przez PP?

Jeżeli tak to zegarek trafi do Ciebie w 8-10 dniu.

Bywa, że wcześniej, ale jeżeli wybrałeś inną formę płatności to poczekasz dłużej.

PayPal jest najszybsze.  ;)

Wielokrotnie tu o tym pisano. :)

Ps.

Gratuluję wyboru i czekamy na fotkę oraz wrażenia  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety prze P24. Odrzucało mi płatność przez PP i MasterCard... bo miałem ustawiony limit transakcji internetowyc na .... 100zł hahaha :wacko: W przypływie chęci jak najszybszego posiadania zegarka nie miałem już czasu i sił tego ogarniać i zapłaciłem przez P24. Także ten tego niezły facepalm :mellow: 

Foty będą. Mierzyłem "na żywo" w TT stacjonarnym i pasowało. A tak btw w TT stacjonarnym u mnie w mieście (galeria) za cene jednego Romka można kupić dwa ne eglobalu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypływie chęci jak najszybszego posiadania zegarka nie miałem już czasu i sił tego ogarniać i zapłaciłem przez P24. Także ten tego niezły facepalm :mellow:

No to mogłeś "przekombinować" bo płatność PP jest chyba najszybsza, u mnie zegarek był w 8 dni po wpłacie PP a inne formy płatności raczej oddalają nadejście kuriera ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak btw w TT stacjonarnym u mnie w mieście (galeria) za cene jednego Romka można kupić dwa ne eglobalu :)

Cena na zawieszce w TT jak wiadomo jest tylko ceną na zawieszce - spokojnie kilkaset złotych z tego zjedziesz przez kontakt przez ich stronę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie kupiłem i może dobrze, bo na Watchshop pojawiła się przecena innego zegarka z wish listy.

I jest okazja kupić GW9400 i jeszcze inny w bonusie B)

I tu pytanie, czy na Watchshop też najlepiej płacić przez Paypal?

Pomijam fakt, że jak jestem na języku polskim, to pokazuje 200 zł drożej, niż jak wejdę na angielski (oczywiście mówię cały czas o cenach przeliczonych przez sklep na złotówki). Spróbuję tą niższą cenę, najwyżej wyskoczy błąd :lol:

EDIT: niestety sklep przy zamówieniu przełącza wybór na adres dostawy UK, trzeba szukać znajomych na wyspach.

Edytowane przez zielo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co Ci przełącza ale kupujesz tam gdzie wychodzi taniej i już, nie trzeba nikogo szukać ani kombinować bo płacisz w formie też takiej jak Ci wygodnie.

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielo - rozważ tylko czy chcesz dopłacać do gwarancji (zegarki z PL dystrybucji), jak nie jest to dla Ciebie priorytet to eglobal mogę polecić. Wówczas PayPal to najlepsze wyjście  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki koledzy.

Seiko się sprzedał, dziś przez olx poszedł też Gw7900, który jest super wygodnym zegarkiem, ale docelowo zawsze miałem plan na wyższy model. Właśnie nabyłem na Watchshop, płatność przez Paypal. Rzeźbione, aż poszło z niższą ceną. Czyli idzie do mnie Gw9400 i jeszcze cos z shocka, co w tym tygodniu zostało przecenione, bo wcześniej kosztowało jakoś 1,5k. Zgadujecie? Powiedzmy, do pięciu razy sztuka, po pięciu strzałach zdradzę, co kupiłem. Taki mały konkurs w podzięce za otrzymane od was porady. Nagrodą będzie foto dwóch nowych zegarów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie kupiłem i może dobrze, bo na Watchshop pojawiła się przecena innego zegarka z wish listy.

I jest okazja kupić GW9400 i jeszcze inny w bonusie B)

I tu pytanie, czy na Watchshop też najlepiej płacić przez Paypal?

Pomijam fakt, że jak jestem na języku polskim, to pokazuje 200 zł drożej, niż jak wejdę na angielski (oczywiście mówię cały czas o cenach przeliczonych przez sklep na złotówki). Spróbuję tą niższą cenę, najwyżej wyskoczy błąd :lol:

EDIT: niestety sklep przy zamówieniu przełącza wybór na adres dostawy UK, trzeba szukać znajomych na wyspach.

No a mi na Ws pokazuje przy stronie pl 1160 zł a przy watchshop.com 1117 zł. To za ile kupiłeś bo na eg jest za 880 zł ??

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak płaciłeś przez P24, to sobie dolicz 7-8 dni.

Mówi się trudno, nauczka na przyszłość.

Mi udało się zakupić GW9400 na EGC za 830 zł - czyli ostatni dzwonek jak widze, bo cena leci do góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem za 895, wiec też spoko. Tym bardziej, że drugi mnie kosztował 1080, z 1500 jeszcze w zeszlym tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się zakupić GW9400 na EGC za 830 zł - czyli ostatni dzwonek jak widze, bo cena leci do góry.

Ja kupiłem za 895, wiec też spoko. Tym bardziej, że drugi mnie kosztował 1080, z 1500 jeszcze w zeszlym tygodniu.

Za Ten zegarek to przyzwoita kwota.

:rolleyes: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem za 895, wiec też spoko.

W Time Trendzie w zeszłym tygodniu płaciłem dokładnie 1010 zł  - do tego dołożę 40 zł i mam za 1050 zł GW9400 z polskiej dystrybucji i 6 letnią gwarancją. 155 złotych więcej - moim zdaniem i w Twoim przypadku warto i w moim - obydwie oferty super. :)

Daj znać jak przyjdzie - gwarantuję, że Ci podpasuje! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, jak prezentuję się zestawienie kolorystyczne czerwony bezel i czarny pasek na żywo? Tak fajnie jak na foto,czy jeszcze fajniej?Dodam że mój Romek jest pozytywny.

Edytowane przez Łomatko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest super. Jeżeli myślisz o czerwonym, bierz śmiało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi