PiTT 48 #1301 Napisano 9 Lutego 2015 Swiss tym razem dał ciała bo za rangemana zaproponowali mi zdecydowanie za dużą cenęza to TimeTrend spisał się na medal, rabat 20% i już zamawiam niebawem się pochwalę nowym nabytkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1302 Napisano 9 Lutego 2015 PiTT pochwal się ile zapłacisz?Dostałem już odpowiedź od Zibi i jestem happy 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1303 Napisano 9 Lutego 2015 1098+wysylka gratis, całkiem dobra oferta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84858 #1304 Napisano 9 Lutego 2015 No oferta całkiem ok Gratulacje. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1305 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Czyli jednak warto poszukać w internetach bo u mnie w sklepie stacjonarnym w grudniu cena Ranga wynosiła chore 1299zł Dziś po 8 dniach od ładowania 3h w pełnym słońcu spadło z H na M, ale większość czasu zegar jest wewnątrz pomieszczeń i ma ustawione ALM, SIG, LT i R/C, jest zdejmowany na noc z PS. Edytowane 9 Lutego 2015 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1306 Napisano 9 Lutego 2015 Warto, warto!.. Za to w stacjonarnym warto iść i przymierzyć przed zakupem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1307 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Chyba dużo ludzi w ten sposób tak cwaniakuje Zaczyna mi się chyba coś w główce przestawiać bo odkąd zacząłem interesować się Rangem to teraz gdy go już mam chciałbym też inne G, tylko nie wiem kiedy i gdzie bym je nosił :/Xenocratex czy teraz jakbyś wybierał Ranga to nadal byś został przy opcji z negatywem? A może inny zegar byś wziął? Edytowane 9 Lutego 2015 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1308 Napisano 9 Lutego 2015 ale to żadna filozofiawszedlem na strone time trend i swiss, tam jest opcja negocjacji cenywyjsciowo prawie 1400zl.na zegarkowie znalazlem za 1109zl. wiec napisalem do TT i Swissa ze proponuje 1110 ze swissa mi odpisali ze 1250zl moga zaproponowac a z TT 1098zl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1309 Napisano 9 Lutego 2015 Chyba dużo ludzi w ten sposób tak cwaniakuje Zaczyna mi się chyba coś w główce przestawiać bo odkąd zacząłem interesować się Rangem to teraz gdy go już mam chciałbym też inne G, tylko nie wiem kiedy i gdzie bym je nosił :/Xenocratex czy teraz jakbyś wybierał Ranga to nadal byś został przy opcji z negatywem? A może inny zegar byś wziął? Wziąłem z negatywem z pełną świadomością tego, że odczyt jest nieco gorszy od pozytywu. Negatyw mi się bardziej podoba i przy zakupie aspekt wizualny wziął górę nad ewentualnym praktycznym. Z drugiej strony mocno podkreślę, że nawet w warunkach "testów górskich" z załączonych filmów nie miałem problemu z odczytem, podobnie w warunkach silnego nasłonecznienia (też w górach). Nie wiem tylko, jak pod wodą (pod wodą, a nie jej powierzchnią ). Ale jak się dowiem, to dam znać. Tak, czy inaczej, z tą praktycznością nie tak wiele stracone moim zdaniem. No ale są i inne głosy w temacie, więc warto sobie zerknąć w sklepie stacjonarnym i samemu ocenić przed ostateczną decyzją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84858 #1310 Napisano 9 Lutego 2015 Mi się negatyw podoba również ale niestety ten oliwkowy kolor paska i bezela nie Każdy lubi coś innego Ja mierząc i mając inne G Rangemena wybrałbym jeszcze raz 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1311 Napisano 9 Lutego 2015 O tak!.. Co do samego 9400, to jestem pewien, że to był bardzo dobry wybór i inny by mi nie dał tyle radości z posiadania co ten! A co do koloru oliwki, to oczywiście kwestia preferencji. Mnie pociągają klimaty wojskowe, survivalowe. Ten zegar kupiłem z myślą o sporcie i ekstremalnej przygodzie. Idealnie trafia w mój klimat, ale tylko ten "weekendowy", bo przyznaję, że noszę go tylko we wspomnianych okolicznościach (mimo wszystko co dzień od zakupu). W pracy do garniaka by się nie nadał. Na spotkania półoficjalne też noszę co innego. No cóż,.. z zegarkiem jak z butami. Inne do kościoła, a inne do pracy w ogrodzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1312 Napisano 10 Lutego 2015 No cóż,.. z zegarkiem jak z butami. Inne do kościoła, a inne do pracy w ogrodzie. Też jestem tego zdania i mam nadzieję, że za jakiś czas stanę się posiadaczem kilku innych G Z Rangemana jestem coraz bardziej zadowolony i cieszę się, że go mam, chociaż na początku było o 360' inaczej... 1098+wysylka gratis, całkiem dobra oferta Zegar już u właściciela na nadgarstku czy dopiero jutro zawita? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1313 Napisano 10 Lutego 2015 jedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1314 Napisano 10 Lutego 2015 No to czekamy na fotki i relację z pierwszego wrażenia. Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1315 Napisano 10 Lutego 2015 na 100%dodam tylko ze nie widzialem go na zywo, bardzo mi sie spodobal na fotkach a dodatkowo jak poczytalem ten wątek to jeszcze bardziej się nakręciłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1316 Napisano 10 Lutego 2015 Ile cm masz nadgarstek?Na żywo też Ci się spodoba Początkowo może być trochę duży, ale się przyzwyczaisz. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1317 Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) nie obawiam się o wielkość, mam już w kolekcji GWA-1000 oczywiscie to zegarki wylacznie na sportowe zabawy bo na co dzień na nadgarstku gości któryś z automatów (tu było zdjęcie innego modelu) jak ktoś chce zobaczyć to jest tu https://dl.dropboxusercontent.com/u/60551708/2015-01-31%2010.58.54.jpg Edytowane 11 Lutego 2015 przez PiTT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1318 Napisano 10 Lutego 2015 To temat na temat GW-9400. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1319 Napisano 11 Lutego 2015 To temat na temat GW-9400.zgadz się, nawiązałem tylko do kwestii wielkośći, ale widzę że formalność na pierwszym miejscu, więc już wywalam foto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #1320 Napisano 11 Lutego 2015 To temat na temat GW-9400.Cały czas o tym jest pisane zgadz się, nawiązałem tylko do kwestii wielkośći, ale widzę że formalność na pierwszym miejscu, więc już wywalam foto A dlaczego masz wywalić? Zdjęcie extra i nawiązuje do wielkości Ranga. A jak dojedzie to zrób fotkę porównawczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1321 Napisano 11 Lutego 2015 luzik, jest link do zdjecia czekam na przesyłkę, oczywiście zrobię fotkę porównawczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #1322 Napisano 11 Lutego 2015 na 100%dodam tylko ze nie widzialem go na zywo, bardzo mi sie spodobal na fotkach a dodatkowo jak poczytalem ten wątek to jeszcze bardziej się nakręciłem Z tego zdjęcia wynika, że masz Gulfmastera, a przecież Range ma te same funkcje, więc czemu takie zniecierpliwienie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #1323 Napisano 11 Lutego 2015 nie napisalem ze sie niecierpliwie nakrecilem w sensie ze dokładnie na ten model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #1324 Napisano 11 Lutego 2015 No tak, faktycznie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1325 Napisano 11 Lutego 2015 ICE, o ile dobrze kojarzę, jest jednozegarkowcem. Dla Niego i innych jednozegarkowców podniecanie się kupnem kolejnego zegarka jest dziwactwem, a już całkiem, jeśli z tymi samymi funkcjami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach