hacik 2 #1 Napisano 31 Grudnia 2013 Hejka. Oto kilka zdjęć, które zrobiłem mojemu ulubionemu zegarkowi . Galeria będzie się powiększać z czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24943 #2 Napisano 31 Grudnia 2013 Super zegarek w bardzo ładnej kolorystyce. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 3641 #3 Napisano 31 Grudnia 2013 Wow! Fajne foty, zegar oczywiście też swietny Kiedy zobaczyłem pierwszy raz tą wersję, to jakoś mnie nie zachwyciła, ale z biegiem czasu zacząłem się przekonywać do tego niebieskiego bezela. Widzę, że w zależności od natężenia światła niebieski kolor fajnie zmienia swój odcień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4 Napisano 31 Grudnia 2013 Jedno z dwóch najlepszych zestawień kolorystycznych Rolexa. Jest absolutnie fantastyczny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5 Napisano 31 Grudnia 2013 Chwalilem nieraz juz tego Rolexa w innych watkach, ale pochwale jeszcze raz: bardzo fajny czasomierz. Nie moge co prawda przekonac sie do tych kolorow, ale... ja go nie bede nosil tylko Ty i najwazniejsze ze Tobie takie kolory podchodza (byc moze, z czasem, i ja sie do nich przekonam, ale jak na razie to... watpie. Z nadzieja czekam az firma pojdzie po rozum do glowy i wypusci, byc moze, commemorative model nawiazujacy kolorami do edycji GMT Master II okreslanej mianem 'pepsi'; fajnie by bylo gdyby tak sie stalo).Jeszcze raz gratuluje nabytku i niech sprawuje sie Twoj 'night-day' tak jak powinien sie tego typu czasomierzu tej zacnej marki sprawowac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #6 Napisano 31 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Ten zegarek rzeczywiście jest troszkę jak kameleon. Odcień niebieskiego na ceramicznym bezelu zmienia się wraz ze zmianą oświetlenia. Wspaniale to wygląda. Dodam również, że jest to chyba najwygodniejszy zegarek jaki kiedykolwiek miałem na ręce. Z tych, które miałem dorównuje mu jedynie Omega HV. Rolex wypowiadał się, że jeszcze nie potrafią wyprodukować koloru czerwonego w ceramice więc prawdopodobnie dlatego nie ma tego połączenia kolorystycznego. Możliwe, że w przyszłości się to zmieni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1306 #7 Napisano 31 Grudnia 2013 Świetny wybór! Naprawdę wspaniały zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8 Napisano 31 Grudnia 2013 Hmmm... Az sie wierzyc nie chce zeby takiego kalibru jak Rolex firma nie potrafila wyprodukowac koloru czerwonego w ceramice. Mam nadzieje ze wynajda jakas pigulke na 'potrafienie' i moje marzenie sie wreszcie spelni Co do wygody, to zgadzam sie w calej rozciaglosci. Jest to jeden z najwygodniej lezacych na nadgarstku zegarkow tej marki, jak i ze wszystkich czasomierzy innych marek jakie kiedykolwiek przyszlo mi nosic (prawie nie czuc ze sie cokolwiek ma na rece w przypadku tego GMT). Na tym wlasnie (m.in.) polega wielkosc firmy, ze jest ona w stanie wyprodukowac nie tylko ladne i dobre pod wzgledem mechanicznym zegarki, ale rowniez takie ktore sa wyjatkowo wygodne w noszeniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom_tom 5 #9 Napisano 31 Grudnia 2013 @Hacik - Swietne zdjecia, gratuluje wyczucia. Ostatnio chcialem wstawic swoja galerie tego modelu zegarka, ale nie potrafie wycisnac tak soczystych kolorow, moze to sprawa aparatu... Niemniej jednak, gratuluje zegarka i zdjec P.S. Daj znac czym pstrykales foty i jak osiagnales takie nasycenie, mnie nie udalo sie "zmienic" koloru bezela mimo gry ze swiatlem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #10 Napisano 31 Grudnia 2013 @Hacik - Swietne zdjecia, gratuluje wyczucia. Ostatnio chcialem wstawic swoja galerie tego modelu zegarka, ale nie potrafie wycisnac tak soczystych kolorow, moze to sprawa aparatu... Niemniej jednak, gratuluje zegarka i zdjec P.S. Daj znac czym pstrykales foty i jak osiagnales takie nasycenie, mnie nie udalo sie "zmienic" koloru bezela mimo gry ze swiatlem. Dzięki . Zdjęcia zrobiłem moim starym D300 z obiektywem do makro Nikkor DX 40mm - więc nic specjalnego. Najważniejsze to dobre światło. Więc albo na dworze albo mocne lampy z rozpraszaczami światła . W zależności jak ustawisz lampy to dostajesz różne efekty. Filtr polaryzacyjne też się czasem przydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 31 Grudnia 2013 Bardzo dobry zegar. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1042 #12 Napisano 31 Grudnia 2013 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalrad 1 #13 Napisano 31 Grudnia 2013 Piękny Rolex. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1657 #14 Napisano 1 Stycznia 2014 Gratki, super zegar. Mi nie pasuje w nim tylko polerka na środku bransolety natomiast reszta klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1042 #15 Napisano 1 Stycznia 2014 Jedno z dwóch najlepszych zestawień kolorystycznych Rolexa. Jest absolutnie fantastyczny!Ciekawe ze nikt tego nie zauważył jak ja wkleilem swoje zdjęcia 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekP_007 0 #16 Napisano 26 Czerwca 2014 bardzo ładnie zaprezentowany Rolex pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #17 Napisano 24 Lipca 2014 Tego własnie modelu nie mogę przeboleć. Był na aledrogo wystawiony przez naszego forumowego kolegę w cenie 12500zł.! Od tamtej pory śni mi się po nocach. To przejście z czerni na niebieski niesamowite. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2227 #18 Napisano 24 Lipca 2014 Za 12500 ten model? Coś się Tobie chyba pokręciło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #19 Napisano 24 Lipca 2014 Czas luxusu go sprzedawał. 2 dni trwała aukcja. Nigdzie indziej poniżej 20 tys. nie widziałem. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2227 #20 Napisano 24 Lipca 2014 Gdyby ten Rolex był wystawiony za 12500 to aukcja trwałaby 2 minuty, a nie 2 dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #21 Napisano 24 Lipca 2014 Nie zawsze wszyscy sprawdzają co na allegro się dzieje. 12500zł tak od razu też nie każdy ma. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22 Napisano 24 Lipca 2014 Też w to nie wierze Zdziwiłbym się bardzo. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #23 Napisano 24 Lipca 2014 Nie jestem w stanie namierzyć aukcji. Zresztą nie będę nikogo przekonywał. W każdym razie piękny zegar. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #24 Napisano 1 Sierpnia 2014 Świetny ! Takie zdjęcie jeszcze na WUS znalazłem 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #25 Napisano 1 Sierpnia 2014 Trochę nie dociągnęli farby . 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach