Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lestaf

Coś się chyba popsuło

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie piszę i piszę jeden post za drugim, a licznik pokazuje, że mam tych postów ciągle tyle samo. Mi aż tak nie zależy, na ilość nie piszę, ale nowi koledzy, którzy z utęsknieniem czekają na te swoje pierwsze 50 postów, żeby móc założyć temat w dziele SPRZEDAM, być może podchodzą do tego inaczej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

nie we wszystkich działach posty są zliczane. Ot co. :-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy gdzie nie są dodawane i dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym zwyczajem akurat się zgadzam, bo wystarczyłoby odpowiedzieć pięćdziesięciu osobom na przywitanie i już miałoby się wstęp do wszystkich działów, ale mi nie dodawało też w dziale PO GODZINACH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że jedynie w działach zegarkowych są liczone posty, czyli w tak zwanych merytorycznych . Jak zacznie odejmować - to wtedy faktycznie można zacząć się martwić ;) .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie pytam stricte w temacie ale... jak się włącza "słownik"? Chodzi mi o to żeby mi podkreślało jak napisze "ktury" albo „cherbata”? Do dzisiaj mi ta opcja działała i nagle przestała... Wiem ze gdzieś na forum była już o tym mowa ale szukam już kilka dobrych chwil i znaleźć nie mogę... to taż postanowiłem poprosić o pomoc Światłych tego Forum... 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kwestia forum, tylko przeglądarki. Też tak kiedyś miałem, że opcja korekty się skaszaniła, ale... po jakimś czasie sama się naprawiła. Kompletnie nie wiem, o co chodziło. Nie wnikam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kwestia forum, tylko przeglądarki. Też tak kiedyś miałem, że opcja korekty się skaszaniła, ale... po jakimś czasie sama się naprawiła. Kompletnie nie wiem, o co chodziło. Nie wnikam ;)

Raczej nie chodzi o przeglądarkę bo na innych odwiedzanych przeze mnie forach funkcja działa a tutaj nie. Tak było już po jakichś zmianach tutaj, coś wtedy włączałem w ustawieniach i się naprawiło - tylko nie mogę sobie za żadne skarby przypomnieć co to było... ani znaleźć tematu w którym któryś z szanownych modów instruował jak tą funkcje włączyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest sprawa naszego forum, ale i przeglądarki, dlatego nikt zdalnie Tobie tego nie włączy, w Firefoxie pomogło mi wybranie języka polskiego w zakładce Języki po kliknięciu prawym przyciskiem na pisany tekst.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest sprawa naszego forum, ale i przeglądarki, dlatego nikt zdalnie Tobie tego nie włączy, w Firefoxie pomogło mi wybranie języka polskiego w zakładce Języki po kliknięciu prawym przyciskiem na pisany tekst.

Bardzo dziękuję Panie Piotrze - mnie też pomogło... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie mogę zakupić zegarka na bazarku, wszystkie oferty mam jako temat zamknięty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie mogę zakupić zegarka na bazarku, wszystkie oferty mam jako temat zamknięty??

Czegoś się chyba nie doczytało...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 postów. Możesz zakupić zegarek z bazarku poprzez kontakt ze sprzedającym wysyłając do niego PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja jestem na forum od 4 lat i już zegarki kupowałem na bazarku ?

mam bez sensu spamować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Bezsensowne spamowanie zostanie wycięte i znowu wylądujesz bez postów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ponabijał bzdur...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.