Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ozzie89

Opaska ENERGETYCZNA - mBalance PowerBalance

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z powodu bardzo aktywnego trybu życia i braków energii przymierzam się do zakupu takiej bransoletki. Ostatnio to w modzie. Mi nie chodzi jednak o "lans", wolał bym to właściwie ukryć, ale jeśli działa to na pewno mi się przyda.

I pytanie do właścicieli takich bransoletek:

- działa toto? Co czujecie, jakie różnice?

- jaki model używacie? jakiej marki?

- gdzie kupowaliście i za ile?

A jeśli to badziew to uchrońcie mnie przed wydatkiem :lol:

Z góry dzięki za pomoc, a na pewno nie tylko mi się przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyną jaką zobaczysz różnice to w swoim portfelu.

Dla mnie kit i placebo. Dlaczego? Bo nigdzie nie znalazłem naukowego opisu w jaki sposób ma to działać.

Jedyne co znalazłem to pseudonaukowy bełkot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

z powodu bardzo aktywnego trybu życia i braków energii przymierzam się do zakupu takiej bransoletki. Ostatnio to w modzie. Mi nie chodzi jednak o "lans", wolał bym to właściwie ukryć, ale jeśli działa to na pewno mi się przyda.

I pytanie do właścicieli takich bransoletek:

- działa toto? Co czujecie, jakie różnice?

- jaki model używacie? jakiej marki?

- gdzie kupowaliście i za ile?

A jeśli to badziew to uchrońcie mnie przed wydatkiem :)

Z góry dzięki za pomoc, a na pewno nie tylko mi się przyda.

"Nie pal wiecej tego ziela" chcialoby sie powiedziec. Przeciez to sciema, jakich malo.

A jak zwylisz troche tempo zycia, to i energii powinienes miec troche wiecej (wiem: latwiej zalecic, niz wykonac).

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to ostatnio na nadgarstku Marcina Najmana :) jak chcesz więcej energii to pij energetyki w ciągu dnia, choć nie jest to do końca zdrowe podejście.

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od energetyków wolę kawę, energetyki też ściema, mają dużo mniej wartości energetycznych niż wspomniana kawa.

Co do opasek, chciał bym zasięgnąć opinii osób które używają, i są zadowoleni lub wręcz przeciwnie :)

wielu sportowców to promuje, pytanie czy jedynie dla mody i kasy czy może jednak działa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podrobione tabletki na potencję (zawierające mało istotne składniki, węgiel i coś tam jeszcze..) działały u 20-30% "pacjentów". Efekt placebo!

Jednak wystąpienie takiego efektu u osoby, która sceptycznie zadaje w internecie pytanie "czy to działa", jest mało prawdopodobne. Więc nie kupuj :)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem, dostałem jako gratis do zamówienia w jednym ze sklepów sportowych i ... i nic .

Nawet nie wiem na jakiej zasadzie miało to niby działać ... :) Żadnej bateryjki nie było przy tym ... kawałek gumy ... na dodatek za ciasną przysłali i to wyje ... tzn oddałem do utylizacji , niech to na jakieś kondomy przerobią, więcej pożytku z tego będzie ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to działa na zasadzie naładowania hologramu (wykonanego z aluminium), jonami ujemnymi (podobno 1000, ale nie wiem czy da się to zmierzyć? dziwne). W każdym razie ma to oddziaływać na nasz organizm pozytywną energią. Promuje to bardzo wielu sportowców i znanych ludzi. Czy oni wszyscy kłamią, tylko dla pieniędzy? Wiem że reklama reklamą, ale zastanawiam się ostatnio nad tymi opaskami.

Zauważyłem że cena tych opasek znacznie spadła w ciągu miesiące!

Jedna koleżanka zaczęła nosić, ale właśnie nie wiem w sumie jakie widzi efekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak powiesisz pod lusterkiem w samochodzie to jeszcze fotoradary i bramownice oszuka.

były już magiczne opaski magnetyczne, były piezoelektryczne stymulatory. jest taki facet, który zbiera takie "cudowne badziewia", które ludzkość na przestrzeni wieków wyprodukowała. I ma przy tym niezły ubaw

Jak dla mnie to jest odpowiednik zegarka na miarę człowieka XXI wieku. Ilekroć na to spojrzysz - brak zmian. A stabilność jest dobra. Nie trzeba myśleć.

Reasumując. Tak. Taka bransoletka może Ci przynieść wiele korzyści, zwłaszcza finansowych, pod warunkiem, że je produkujesz lub sprzedajesz.

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupa, shit. Kłamstwo i łgarstwo ! Tak mi lepiej i za***iście, że juto idę na gastroskopię wrzody oglądać bo mnie napier....bolą bardzo.:)

To zalatuje homeopatią znachorstwem i innymi głupotami !

Taaa 1000 jonów ... pewno i przejdziesz obok telewizora albo mikrofalówki i masz po opasce.

Szkoda Kasy Lepiej kupić fajny pasiorek do zegarka !

Od tego się lepiej poczujesz ! Gwarantuję Ci !

Piezoelektryczne to są dobre przetworniki do gitary ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaszpirowski kiedyś specjalne strony w gazetach swoją energią ładował. Ponoć działało tylko nie wiemm na kogo :)

just can't get enough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, Panowie, co z Was za ludzie małej wiary!

Te opaski mają jak najbardziej realne działanie.

1. Oddziałują na psychikę kupującego i gdyby były pieć razy drozsze, to z pewnością działałyby lepiej.

2. Bardzo korzystnie wpływają na status materialny producenta, dystrybutorów i gości od reklamy, a pośrednio też poprawiają kondycję Poczty Polskiej i firm kurierskich

3. Pomagają portfelowi kupującego zachować smukłą linię

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak tak... wszyscy wiemy jak to bywa z takimi gadżetami, wszyscy podchodzimy do tego sceptycznie... ale ja chcę dowodów.

Z tego co zrozumiałem jedynie kolega z wrzodami jej używa (szczerzę współczuje, a może powinieneś ją zjeść ? :) ), najlepiej gdyby osoby używające je przedstawiły swoje "wrażenia" lub żale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś na ESPN America był filmik o tym. Na jakimś uniwerku trenerzy robili badania z tymi opaskami, w skrócie ściema. Jak znajdę ten filmik to podrzucę link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nastawiłem się że darmocha to co mi szkodzi ponosić zobaczyć co to .

No i nie dość ze mnie denerwowała ta guma na nadgarstku, bo była za ciasna to nie czułem się nic lepiej.

Może faktycznie powinienem ją zjeść ?

Poza tym , skoro miała by być naładowana (GUMA??) jakimś ładunkiem i go przechowywać ... to nie powinna być metalowa ?

Jak się ją wąchało to nie pachniało jak po burzy, że niby świeże naładowane jonami powietrze !

Lepsza w działaniu była szczotka dla psów którą kupiłem mojemu psiakowi która ewidentnie emitowała jakieś jony czy coś .... ale bateria starczała na 15 minut szczotkowania ...

Dla mnie to bzdura wyssana z czuba człona pomysłodawcy tego pseudo wynalazku !

Ja Ci mówię ! nie kupuj !

To dzieło Szatana !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel w pracy nosi (dostał od teścia).

jak się opierdzielał, tak opierdziela się dalej. : ))

life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel w pracy nosi (dostał od teścia).

jak się opierdzielał, tak opierdziela się dalej. : ))

ale już pewnie nie chodzi taki zmęczony, a opierdzielanie się też pochłania trochę energii :]

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz za pewne opierdziela sie z większą przyjemnością :)

kupić pewnie nie kupie, ale chciałem poznać opinię inteligentnych ludzi :)

w każdym razie nie guma ma jony a podobno hologram, w każdej wersji (marce) tak jest, i to niby ten hologram (wykonany z aliminium), ma wydzielać energię, nie wiem właściwie na co miało by to wpływać, jak by już to powinno być zakładane na głowę? Możę by przynajmniej głowa nie bolała... hmm a może odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ! Nawet Trzeba !

Wtedy poczujesz się NAŁADOWANY Iście Boska Energią !!!! :)

Sam Zeus z Olimpu prześle Ci Dawkę Jonów, Anionów, Elektronów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy przed użyciem trzeba zapoznać się z treścią ulotki dołączonej do opakowania...

czyli każdy daje się na to nabrać.... koleżanka zapłaciła 140 zł ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na chłopski rozum rzecz biorąc, jak by ten kawałek aluminium musiał promieniować, żeby oddziaływać ODCZUWALNIE na człowieka o masie, jak zakładam między 70-100kg (uproszczenie dla zobrazowania skali). To musiałoby chyba być z materiałów rozszczepialnych :)

just can't get enough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pic jakich mało. Nawet większy niż homeopatia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.