loituma 289 #976 Napisano 26 Stycznia 2016 Dzisiaj ten, którego rzadko zakładam 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #977 Napisano 26 Stycznia 2016 Ja też rzadko co przyznajębez bicia.... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #978 Napisano 26 Stycznia 2016 Szary dzień, szary zegarek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #979 Napisano 26 Stycznia 2016 Może i szary, ale zato deluxusowy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #980 Napisano 27 Stycznia 2016 Chociaż, przez jeden dzień odpocznę od Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #981 Napisano 27 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #982 Napisano 28 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #983 Napisano 28 Stycznia 2016 No Koledzy! Atlanciory cudowna klasyka! Teraz wiadomo dlaczego byłymarzeniem rzeszy rodaków. Delbana Arka też dla nie jednegobyła szczytem marzeń i westchnień.Budżetowa ale tym łatwiejszado zdobycia. Maras68, popuść gumę w majtach i pasek w zegarku a "opuchlizna" rozejdzie się równo. W pięknym stanie te Lanco i szkoda się go pozbywać. Ja w ramach wietrzeń wyprowadziłem na spacery też "budżetowego" dla jeżdżących drzewiej"cygarami" pod nazwąTAUNUS. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #984 Napisano 28 Stycznia 2016 Lec fajny ten blancpain gratuluje! Tylko sekundnik mu wcięło 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #985 Napisano 28 Stycznia 2016 Myślę, że ten Blancpain lepiej leżałby na mojej ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #986 Napisano 28 Stycznia 2016 szwed,w chwili złościodgryzłem go. ph7,korumpuj 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #987 Napisano 28 Stycznia 2016 Leszku przygniatasz swoimi "cackami". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #988 Napisano 28 Stycznia 2016 Lec dobrze ze nie oberwało sie godzinowej albo minutowej I lepiej juz nic nie licytować to i niepotrzebnych nerwów nie bedzie Naprawde ładna sztuka! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #989 Napisano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Ba! Nie da się ukryć!Minimalistyczna subtelność desingu w powiązaniu z przysłowiową juższwajcarską precyzją,daje niesamowity efekt! I dlatego też tego typu zegarkize swoim dyskretnym urokiem elegancjidelkasują wszystkie nowsze konstrukcjewystające czasem nachalnie z pod mankietu! Dodam jeszcze dla potwierdzenia piekna tego zegarka dwie fotkiznalezione w sieci sam takich nie zrobię.Myślę, że właścicel ich się nie pogniewa? Edytowane 30 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #990 Napisano 28 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #991 Napisano 28 Stycznia 2016 To tak w nawiązaniu....... Ciepło masz w chatce, bo w polówie chyba po niej śmigasz? A Szwajcarka papuśna i w dodatku "grubymi" paluchami nie trza nakręcać. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #992 Napisano 29 Stycznia 2016 Po przeglądach i z nowymi paskami więc zostaje mi się nimi cieszyć i nosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #993 Napisano 29 Stycznia 2016 Po przeglądach i z nowymi paskami więc zostaje mi się nimi cieszyć i nosić.Fajne. Super wyglądają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #994 Napisano 29 Stycznia 2016 To żeś brachu Trojkę zebrał!!! Powala na plery chyba każdego co miłuje stare paździerze! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #995 Napisano 30 Stycznia 2016 Dzisiaj wracam do staroci 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #996 Napisano 30 Stycznia 2016 Po przeglądach i z nowymi paskami więc zostaje mi się nimi cieszyć i nosić. W słowniku zabrakło słów A i ja dziś mogę oczywiście Delbanę wrzucić na łapkę .I faktycznie do tego typu marmurka pasują wskazówki srebrne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #997 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Do swej wypowiedzi o Blancpainiedodałem dwie foty znalezione w sieci. Arek!Ładna, dużaz zarysem jakichśmiejsc tajemnych na wypłowiałejstarej mapie.Jerzy, natomiast Twa,, to typowy okresmetaloplastyki odciśnięty na jej tarczy. Cóż piękno i nostalgia! Ja dziś zafundzieliłem sobie "klubowiczkę" z milenium,niech się wietrzy. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #998 Napisano 30 Stycznia 2016 Po przeglądach i z nowymi paskami więc zostaje mi się nimi cieszyć i nosić. Świetna trojka!!!A u mnie po wojskowemu.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #999 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Wojciechu! Wschodni czy zachodni? Moze i wojskowy stylem, bo dowodów nima! Szczałka to nie wszystko. A cykadło papuśne. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #1000 Napisano 30 Stycznia 2016 Wojciechu! Wschodni czy zachodni? Moze i wojskowy stylem, bo dowodów nima! Szczałka to nie wszystko. A cykadło papuśne. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/100937-brytyjskie-naręczne-zegarki-wojskowe/ pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach