jerzyk 25 #1476 Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Jak u mnie na łapce Delbana to znaczy że weekend I wybraliśmy się po materiały budowlane . Edytowane 11 Czerwca 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1477 Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Udowodnij... bo nie widać EDYTAooo... Już zobaczyłem A co budujesz?? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1478 Napisano 11 Czerwca 2016 A co budujesz??Remoncik w domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1479 Napisano 11 Czerwca 2016 Uuu... Nie zazdraszczam...Remoncik w domu to zawsze kłopoty... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1480 Napisano 12 Czerwca 2016 Można spokojnie rzec, że papuguję Jurka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1481 Napisano 12 Czerwca 2016 Nie mogę odstawać od takiego ładnego ,ale Ja dziś na kwadratowo 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1482 Napisano 12 Czerwca 2016 Bardzo ubolewam nad tym, że do tej pory nie udało mi się znaleźć tak ładnego "kwadraciaka". Jest super. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1483 Napisano 12 Czerwca 2016 Fakt... Ja kiedyś odpuściłem za mientko jednego takiego... Do dziś żałuje. A dziś, niedzielnie ubrałem się tak 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1484 Napisano 12 Czerwca 2016 Można spokojnie rzec, że papuguję Jurka.Staszku moja jest brudniejsza Koledzy fajne egzemplarze , a kostkę i tak sobie kiedyś kupię a co , i recorda tyż A dziś na spacer do ogródka wyszła ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1485 Napisano 13 Czerwca 2016 Słonecznie na zewnątrz i na nadgarstku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1486 Napisano 13 Czerwca 2016 Delbany w natarciu ... już wiem, że Wam się nie znudzą, a i zasoby niemałe. Dla niewielkiego zrównoważenia ... także "klasa popularna" ... Przy okazji ... ktoś wie może kiedy zadebiutowała taka bransoleta ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1487 Napisano 13 Czerwca 2016 Fajny Nisus Ale jak słusznie zauważyłeś... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1488 Napisano 13 Czerwca 2016 Równam do Staszka 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1489 Napisano 13 Czerwca 2016 (edytowane) E...tam! Mdła jakaś jak gejsza. Do Głowackich ją, to poprawią jej mejkap! I wyjdzie rasowa panienkaz nad Nigru ze świecącymibiałkiem oczkami. I będzie co porównywać. A u mnie od wczorajten co namawia do złego. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1490 Napisano 14 Czerwca 2016 Bezcyferkowiec... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1491 Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Cyferkowiec, ale co drugi indeks. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1492 Napisano 15 Czerwca 2016 No to do kompletu pełny cyferkowiec 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1493 Napisano 15 Czerwca 2016 A dziś takie niby "constelation" ze stajni Longines Conquest! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #1494 Napisano 15 Czerwca 2016 Dzisiaj tak na lata pięćdziesiąte. Nie wiem tylko czy przekonam się do małego rozmiaru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1495 Napisano 15 Czerwca 2016 Nie tylko idealny stan zegarka uprawnia do przebywania na nadgarstku. Słabsze też musza mieć szansę. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1496 Napisano 15 Czerwca 2016 Staszek, środek masz gładki czy słoneczko? Bo nie mogę dojrzeć... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1497 Napisano 15 Czerwca 2016 Zdjęcie rzeczywiście słabe, środek jest promienisty. Znalazłem bez koperty w archiwum. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1498 Napisano 15 Czerwca 2016 No koledzy zacne egzemplarze trafiły na nadgarstki, a ja czekam do weekendu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1499 Napisano 15 Czerwca 2016 Zdjęcie rzeczywiście słabe, środek jest promienisty. Znalazłem bez koperty w archiwum.Czyli założyliśmy dziś taką samą 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1500 Napisano 15 Czerwca 2016 Ja wrzucam dziś dwie stówy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach