loituma 289 #2076 Napisano 11 Października 2017 (edytowane) Fajne. Wchodzę w to Daj hasło w naszym temacie. Tylko Sławka nie dopuszczać, żeby był pierwszy, bo polegniemy Edytowane 11 Października 2017 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2077 Napisano 11 Października 2017 Dobra, idziemy do Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #2078 Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Jak tylko będę miał czas wejść na forum to będę rękę trzymał na Delbanie I faktycznie jak Sławek zacznie zakładać Swoje to my polegniemy Edytowane 13 Października 2017 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #2079 Napisano 22 Października 2017 Nie wiadomo co z nia począć to chociaż można ja na łapkę i na spacerek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2080 Napisano 22 Października 2017 Jak to co płacząc?! Nosić z dumą! Bo jest ładna! Ja dzisiaj wietrzę staruszka! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #2081 Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Nie ma to jak... micha pierogów pod hojerem... z mięsem? Edytowane 22 Października 2017 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2082 Napisano 22 Października 2017 Tak z mięskiem! Córka prosiła to tatuś lepił! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #2083 Napisano 22 Października 2017 Dobrze, że nie ruskie... nie przystoiło by...Smacznego i pozdrowienia dla córki 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2084 Napisano 22 Października 2017 Dobrze, że nie ruskie... nie przystoiło by...Smacznego i pozdrowienia dla córki Dziękujemy wszystko zjemy! Ale dobre ruskie zjadł bym ze skwarkami w środku i na zewnątrz odsmażane oczywiście! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2085 Napisano 22 Października 2017 Nocna zmiana. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2086 Napisano 22 Października 2017 Oszczędzasz Heuera? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2087 Napisano 23 Października 2017 Oszczędzasz Heuera? Tak troche tak! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2088 Napisano 1 Listopada 2017 Nie wszystkie zegarki muszą być drogie by były piękne, no może ładne i ciekawe. Wśród zegarków które w latach pięćdziesiątych, sześćdziesiątych, aż po początek lat osiemdziesiątych stanowiły bastion szwajcarskich zegarków wśród Polaków z pewnością były Delbany i dlatego postaramy się w listopadzie zanudzić trochę kolegów tymi zegarkami. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #2089 Napisano 1 Listopada 2017 Nie wiem jak to wyczułem, że Staszek założy automat, ale też postanowiłem założyć automat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #2090 Napisano 1 Listopada 2017 Nosimy , nosimy dzisiaj złoto w micronach chyba w modzie . Miałem się ostatni wystawiać , ale dziś widzę że jest spoko 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #2091 Napisano 1 Listopada 2017 Jeśli to tu jest Delbanowy listopad to jestem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2092 Napisano 1 Listopada 2017 Właśnie staramy się ustalić, gdzie pokazywać, by nie pogubić się w wątkach i nie dublować.Propozycje mile widziane. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awotuf 2 #2093 Napisano 1 Listopada 2017 Dołączam moją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #2094 Napisano 1 Listopada 2017 Hej delbanowcy Miało być szukanie podobnych do wystawionej jako pierwsza, ale dziś nie dam rady Wychodziłem z domu o 5.00 i musiałem coś założyć. Teraz jest chwila wolna to wklejam A wszystkie wasze dzisiejsze - przepiękne. Bez wyjątków. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiob 231 #2095 Napisano 6 Listopada 2017 Hmm... a ja nie mam Delbany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #2096 Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Przepiękny ten Twój Atlantic Piotrze Szkoda, że tatowy się nie zachował. A co do Delbany... każdy rasowy Polak, i nie ważne czy w Polsce czy USA powinien mieć przynajmniej jedną Musisz to koniecznie nadrobić!! Zajrzyj tutaj:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58714-poka%C5%BCmy-swoje-delbany/page-325?do=findComment&comment=2126866i zobacz ile tracisz Edytowane 6 Listopada 2017 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #2097 Napisano 3 Grudnia 2017 Dziś na łapce złoto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2098 Napisano 3 Grudnia 2017 Fajna i pasek utrzymany w klimacie. Ja robię sobie przerwę do przyszłego roku. W styczniu przewietrzę pozostałe. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #2099 Napisano 3 Grudnia 2017 Przedawkowałeś? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2100 Napisano 3 Grudnia 2017 Tak to można by było nazwać. Zostało jeszcze kilka ciekawych zegarków do pokazania, ale mam już mały przesyt, a i koledzy są już pewnie trochę znudzeni naszą listopadową ofensywą. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach