Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Co dziś oznacza "Nie przeplacajcie" Jaka jest granica ceny dla osoby, ktora sobie coś upatrzy i wmówi że musi to mieć. Nie uwierzyli byście chyba gdybym napisał za ile poszła ta moja amfibia poza allegro, a poszla tylko dlatego że komuś zależało żeby ją mieć. Czy jest jakaś rozsądna granica gdy coś chcemy, musimy kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pilot353, czy to była Twoja amfibia/aukcja?

Treevill Napisano wczoraj, 00:07

chopin, dnia 08 Marz 2015 - 19:18, napisał:

Beczka z papierami, MW http://allegro.pl/zegarek-wostok-amfibia-stan-idealny-i5158847751.html

czy ktoś pamięta ile dni miała trwać ta aukcja ??? cos podejrzanie szybko się skończyła

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy kto co rozumie pod pojęciem musi

Wszystko zależy od zarobków. Te ustalają granice :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to byla moja aukcja. Mialem propozycje mailowe za 110 poza alle, jednej osobie napisalem że za 160 oddam nie odpisał, 100 zegarek 60 zegarmistrz aż przyszedł mail 300 plus przesyłka i za tyle poszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chciał , zależało mu , ma kasę i nie chciało mu się certolić w licytacje i już - też bym zakończył bez mrugnięcia okiem bo w licytacji poszedł by za 100-130 może 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musiał być jakiś sentymentalny matros :)

Swoją drogą, bardzo fajna beczka ze śliczną służbową sygnaturą MW - w kontraście do tych pożal-się -boże, haratanych elektropisami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz doczytałem że ona była wojskowego pochodzenia - więc cena 300zł jest jak najbardziej odpowiednia za taki stan - gdybym wiedział o tej aukcji to sam bym pomęczył sprzedającego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stan był dobry, chodził dobrze tylko co w nim było takiego że nie mogłem na niego patrzeć. Wiem że nigdy więcej amfibi nie kupię,. Nie mój gust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam chciałem licytować, ale taka kwota to już jest kosmos :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie już się wyjaśniło czemu za taką cenę poszła amfibia. Gostek jest fascynatem wszystkiego co jest związane z MW. Rakieta 24h również poszła w jego ręce za 120 zeta a tylko dlatego że na tarczy był jakiś okręt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda rzut pionowy kirowskiego ma zdecydowanie większe gabaryty niż tej pobiedki, ale wygląda na to, że jest niższy od niej

Przypadkiem znalazłem na sieci paszport od złotego kirowskiego - waży mniej niż złota pabieda  :D

post-27093-0-44120300-1426227536_thumb.jpg

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No popatrz... szok :)

Zoty kirowskij nie grzeszy wielkością, ale że ma mniejszą(lżejszą) kopertę od złotej pobiedki... w życiu bym nie podejrzewał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tego tu nie było, bo normalnie szczęka opadła mi na podłogę, odbiła się i wróciła na miejsce.Szturamańskie z lat 50-tych, które nic nie ma z tego zegarka,muszę  pogratulować inwencji. 

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5154399370&reco_id=5a69e2c0-c9c0-11e4-af84-fa163e516d0a&ars_source=ars&ars_socket_id=30&ars_rule_id=802

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tego tu nie było, bo normalnie szczęka opadła mi na podłogę, odbiła się i wróciła na miejsce.Szturamańskie z lat 50-tych, które nic nie ma z tego zegarka,muszę  pogratulować inwencji. 

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5154399370&reco_id=5a69e2c0-c9c0-11e4-af84-fa163e516d0a&ars_source=ars&ars_socket_id=30&ars_rule_id=802

Tylko zbigniew12_2005 potrafi takie czarować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten to dopiero wygląda ładnie ->http://allegro.pl/extra-wostok-precyzyjny-zlocony-2809-oryg-stan-i5159713891.html

Ale artysta!!!   pociskanie 2809 do pierwszej lepszej koperty ze śmietnika, dopiero kosztowało go wysiłku! - co ma odzwierciedlenie w cenie

post-54348-0-22823600-1426342781_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz więcej modeli, które nigdy nie powstały a mogły powstać gdyby........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten to dopiero wygląda ładnie ->http://allegro.pl/extra-wostok-precyzyjny-zlocony-2809-oryg-stan-i5159713891.html

Ale artysta!!!   pociskanie 2809 do pierwszej lepszej koperty ze śmietnika, dopiero kosztowało go wysiłku! - co ma odzwierciedlenie w cenie

Generalski,  to musi kosztować  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludu, czy 300 Usańskich Dolarów za Szturmańca CCCP to nie przepłacanie?

Edytowane przez Doktor Zło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi