Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Yakovlev

W żadnym wypadku. Stan koperty taki sobie a te zegarki na ogół kosztują około 100 zł.

Wg mnie koperta jest w dobrym stanie, trudno trafić w lepszym. Tarcza i wskazówki również,

Ale fakt - nie za taką kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Holowniki pracują ;) Daj sobie spokój. Przy odrobinie cierpliwości trafisz znacznie taniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu dałem 100 i uważałem, że to górna cena za takiego poljota. A i mój to przy tej ofercie to nos ale tu już masakra a do świąt jescze msc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

No, skończyło się na 386,00 zł. A teraz czekamy, aż pojawi się ponownie u tego samego sprzedawcy :;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, skończyło się na 386,00 zł. A teraz czekamy, aż pojawi się ponownie u tego samego sprzedawcy :;)

Lub na koncie szwagra, ciotki lub dziadka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie święta tuż tuż.... W rzadko spotykanym "świetnym" stanie precyzyjny za 1200 http://allegro.pl/zegarek-nareczny-wostok-wawa-i6611524250.html

Uff... dobrze, że raty są :D

D@dik - ten precyzyjny to już z pół roku wisi ;), co nie zmienia faktu, że na święta może sie sprzedać ;).

Kurde, ja chyba w złym kierunku poszedłem w życiu. Nic tylko kupować wostoki na kilogramy i po 1200 pln opylać. Trzeba tylko się nazwać jakoś czadowo.... Na przykład "Galeria vintage" albo "Antykwariat grota Łokietka"....czy "Wrota czasoprzestrzeni" ..albo coś w tym stylu. Byle brzmiało dumnie i starożytnie . Poudawać ekskluzywność, fachowość i autorytet. Powciskać trochę kitów o rzadkości, bezcenności, wyjątkowości, rewelacyjnym stanie zachowania, cudownych właściwościach oraz leczeniu reumatyzmu i hemoroidów. Do tego wymyślić dobrą historyjkę...taaaa koniecznie.musi być historyjka...."Zegarek znaleziono podczas prac remontowych kościoła w koronie Matki Boskiej. Prawdopodobnie jest to przedmiot należący do jednego z dowódców Armii Czerwonej, który schował go przed dokonaniem zbiorowego gwałtu na organiście."....i ....BUUUUM! Jestem bogaty!!! A ludzie szczęśliwi przekazując te bezcenne i historyczne przedmioty z pokolenia na pokolenie :D

Niestety. Mój problem polega na tym, że nie jestem bezczelnym kłamcą, wydrwigroszem i oszustem. A tego chyba nie da się nauczyć na starość. Tym samym z biznesu nici ;)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gedeon też brzmi dumnie  :) a,  że i Ty też nie masz takiego charakteru jak My to się nie przejmuj nikt nie jest doskonały. Święta, święta i po świętach i będzie tyci taniej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/poljot-23-jewels-automatic-tachometr-i6589452296.html#thumb/1 Czy ten poljot wart jest tej ceny? Godzina do końca ;)

Ja wziąłem do ten do zadbania za 50 dyszek.

Zobacz ofertę: POLJOT - piekny, na chodzie

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6601334445

Różnica w cenie jest...

Edytowane przez grzela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzina do końca ;)

Ja wziąłem do ten do zadbania za 50 dyszek.

Zobacz ofertę: POLJOT - piekny, na chodzie

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6601334445

Różnica w cenie jest...

Eeee, przecież widać przeskok w ofertach ze 145 zł, na 380 - konie pociągnęły aż sie zasapały. Skurczybyki 

Edytowane przez mkoch

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm..... 50 dyszek to jakieś 500 zł.  Musiał być wyjątkowy   :)

Mam nadzieję że będzie wyjątkowy:):):) a tak w ogóle to mnie się zero wcisło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to to już jakieś jaja są. Nawet na holowniki to bezczelność. Poprzecierany Łucz z tarczą współczesnego De luxa i takie kwoty?????????? :o:huh::blink::D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

bo to "zbigniew12_2005"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi