Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Honda jeszcze nie, ale za informacją z aukcji:

"zegarek posiada niesamowity niespotykany wzór tarczy z chińskimi znakami oraz napisem i grafiką HONDA".

wnioskuję, że i Chińczycy mogli mieź jakiś wkład w powstanie tego cuda

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

choć nie mam najmniejszego pojęcia skąd taki zegarek i jak, na wszystkich bogów, powstało to-to, czuję się poniekąd zmuszony stanąć w obronie tego Sprzedawcy. Wielokrotnie robiłem z ów Panem interesy i w kwestii fachowości i uczciwości nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Nie sprzedaje szajsu, współpracuje z zegarmistrzami-fachowcami. Gdyby był to jakiś podły składak - na pewno ktoś zwróciłby Jego uwagę. Choć cena Kup Teraz robi raczej szokujące wrażenie - daleki byłbym od sugerowania jakiejkolwiek nieszczerości czy prób oszustwa.

Edytowane przez evocati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

choć nie mam najmniejszego pojęcia skąd taki zegarek i jak, na wszystkich bogów, powstało to-to, czuję się poniekąd zmuszony stanąć w obronie tego Sprzedawcy. Wielokrotnie robiłem z ów Panem interesy i w kwestii fachowości i uczciwości nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Nie sprzedaje szajsu, współpracuje z zegarmistrzami-fachowcami. Gdyby był to jakiś podły składak - na pewno ktoś zwróciłby Jego uwagę. Choć cena Kup Teraz robi raczej szokujące wrażenie - daleki byłbym od sugerowania jakiejkolwiek nieszczerości czy prób oszustwa.

Ja też już coś kupiłem (było OK) i chyba ta cena się omsknęła na klawiaturze ze 149pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Honda jeszcze nie, ale za informacją z aukcji:

wnioskuję, że i Chińczycy mogli mieź jakiś wkład w powstanie tego cuda

:)

post-8994-0-67465000-1349949395_thumb.jpg

Sex, drags & rock-n-roll !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zartujecie ? Przecież ta kalkomania niedługo zacznie sie łuszczyć, nawet kleju nie powycierał dookoła tych hieroglifów:)

Sex, drags & rock-n-roll !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ludzie nie myślą trzeźwo, chcą mieć coś innego no i mają. jak to ktoś kiedyś napisał: ludzie kupują marzenia więc wystarczy bogato opis nafaszerować róznymi frazesami

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za linka ale to raczej do tematu "Ruskie okazje na aukcjach" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ją kupić za to minimum to nie jest tak źle. Biorąc pod uwagę że ma idealną tarczę i to pierwszy gen tych jeszcze ładnych 15 kamieniowych mołni z Czelabińska.

Wiem bo poluję na taką tarczę od paru miesięcy i chętnie dałbym za nią samą z 50-75zł, a w takim stanie to nie widziałem tego typu tarczy nawet na zegarku jeszcze nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dle manie cena przekroczona o jakies 70 zeta ;/ ale wczoraj ta aukcja była za kup teraz 250 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/bu...2700595119.html ktos szukal chyba takiel Slavuni.

ten gość to handlarz ( spotkałem go kilka razy na pchlim targu i zaminiełem z nim parę słów :) stąd wiem co w trawie piszczy :), składa z kilku sztuk jakieś trupka i żeni na allegro, proponuję uważać na to co sprzedaje.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten gość to handlarz ( spotkałem go kilka razy na pchlim targu i zaminiełem z nim parę słów :) stąd wiem co w trawie piszczy :), składa z kilku sztuk jakieś trupka i żeni na allegro, proponuję uważać na to co sprzedaje.

Czy przypadkiem rakieta i przycisk nie powinny wyglądać tak jak n tym zdjęciu ?

slavabudzikrakieta3m8.jpg

(zdjęcie pochodzi z tematu kolegi z forum Slavny Hans)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tak kręciłem nosem przy aukcji -> http://allegro.pl/wostok-komandirskie-1945-85-zakaz-moo-cccp-au-i2718635169.html

bo coś mi w niej podśmierdywało... teraz widzę, że komandirski poszedł w dobre ręce :) czy podzielacie moje obawy, że był z lekka trefny?

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tak kręciłem nosem przy aukcji -> http://allegro.pl/wostok-komandirskie-1945-85-zakaz-moo-cccp-au-i2718635169.html

bo coś mi w niej podśmierdywało... teraz widzę, że komandirski poszedł w dobre ręce :) czy podzielacie moje obawy, że był z lekka trefny?

Poza tym, że nieco zajechany to jak dla mnie co najwyżej (choć i nie na pewno), mógł mieć w oryginale inną koronkę (cywilne wostoki w tych kopertach miały całkiem inne koronki). Poza tym wszystko wydawało się OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
że był z lekka trefny?

kwisatzhaderach, nie wiem jakim zmysłem? ale wyczuwałem w nim ...topielca

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi