Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Banalny

Casio PRO TREK PRW-6000-1ER

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie link działa i to jest ten model.

Banalny nie uważasz, że warto oszczędzić 600 zł i męczyć z instrukcją? Aż tyle chyba nie jest wart kawałek papieru.

MTG - 520M-2A, GWF-1000-1C, GW-9200, PRW 6000-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz możliwość kupienia go za 1000zł to ja bym brał i najwyżej przemęczył się z angielską instrukcją. U mnie link też działa. ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DamianDe 600 zł mniej to od ceny sklepowej choćby w TT. Myślałem właśnie o tej ofercie z linku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, no to akurat od tego sprzedawcy dostajesz wszystko to co w Timetrendzie więc nie ma problemu. Ostatnio brałem od niego bliźniaczy model gwn-1000 w tej cenie.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Banalny nie uważasz, że warto oszczędzić 600 zł i męczyć z instrukcją? Aż tyle chyba nie jest wart kawałek papieru.         

Dla mnie to akurat  żaden problem (radzę zarówno po angielsku, jak i po niemiecku, a w standardowej wersji manuala jest jeszcze francuski i hiszpański jak pamiętam), ale pisało do mnie na PW wiele osób czy nie mam przypadkiem polskiej instrukcji. Jak widać znajomość języków obcych nie jest jeszcze czymś powszechnym. Co dziwne, w szkołach powinni uczyć przynajmniej jednego z w/w języków, a instrukcja nie jest napisana z użyciem nazbyt wyrafinowanego słownictwa...

Tak czy siak, jak można kupić w dobrej cenie, i do tego jeszcze z polską instrukcją, to brać nie gadać, bo zegareczek jest naprawdę fajny i mnie cieszy do tej pory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Czy wszystkie modele mają pasek z karbonem? I czy ten karbon to faktycznie coś daje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srebrny ma zwykły pasek. Pomarańczowy z karbonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Czy wszystkie modele mają pasek z karbonem? I czy ten karbon to faktycznie coś daje?

Daje lans ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie, karbonowe wykończenie widoczne jest tylko od wewnątrz... Na co niektórzy użytkownicy narzekają, bo pasek jest bardziej sztywny i potrafi obcierać skórę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem ten sikor! Teraz czekam aż przyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem sìe czy kupic citka skyhawka czy casio edifice ale jak trafiłem na temat z tym zegarkiem to już chyba nie chce tamtych :) Czekam niech mi tylko kase zwroca za citka ktorego oddałem i chyba też go klikna na allegro bo cena dobra a sikor niesamowity :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szuwar powiem Ci,że wygląda super ale ja oglądałem w Poznaniu tylko wersję czarną z pomarańczowym napisem. Zamówiłem model ze srebrnym bezelem bo bardziej mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez ten ze srebrnym bezelem bardziej sie podoba. Kupiłeś na allegro tego za 1590zl ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak bedzie u Ciebie napisz czy wszystko gra. Ja czekam na zwrot kasy mam nadzieje ze w tym tygodniu sie sprawa wyjasni i tez klikne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko. Dam znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Koledzy,

ja należę do tych osób, które postanowiły jednak kupić taniej i podjąć ryzyko zdobycia instrukcji pl na własną rękę. Niestety od kilku miesięcy pomimo wielu postów na tym forum nie dostałem od nikogo odpowiedzi.

Kolego Banalny przepraszam za wiadomość prywatną z prośbą o skan instrukcji. Nie doczytałem tego kawałka o "jęczeniu o polski manual". Zawsze sądziłem, że po to są fora, by można było poprosić o różnoraką pomoc. Nie widziałem w tym nic złego. Mam nadzieje, że Cię nie uraziłem moją prośbą. Zwyczajnie założyłem, że dysponujesz wersją pl. Niestety błędnie. :) Co do znajomości języków obcych to mnie akurat w szkole uczyli rosyjskiego. Nie zmienia to faktu, iż z angielskim radzę sobie dość przyzwoicie, ale nie na tyle by wszystko było dla mnie jasne. A jak sam pisałeś zegarek ma sporo funkcji.

Teraz o cenie. Kupiłem wspomnianą wcześniej czarną wersję tegoż zegarka. Cena w Polsce to 3139 (przynajmniej taka była w momencie zakupu), cena w Japonii po przeliczeniu przez Paypala wszystkich kosztów włącznie z przesyłką to 1613 zł. I nawet udało mi się to wszystko przeczytać po angielsku :) Nie wiem jak to wygląda dla Was, ale dla mnie to spora różnica, warta wysłania kilku maili z zapytaniami i poszperania po forach, które - tutaj będę się upierał - po to chyba są. 

Na koniec dwie rzeczy. 

Sam zegarek jest super.

Nadal poszukuję polskiej instrukcji.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tmw jak dostanę zegarek to postaram się ogarnąć skany instrukcji. Podaj tylko maila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomaliusz - nie ta wersja. Ja mam cały czarny w negatywie. Wtedy było to 50% ceny. Za pół roku pewnie będzie jeszcze taniej ☺

yogasek - [email protected]

Dzięki serdeczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tmw, ja się nie obrażam i to ja przepraszam, jeśli osoby poszukujące instrukcji poczuły się dotknięte moim określeniem... W każdym razie życzę aby udało się znaleźć polska instrukcją, co zresztą nie będzie takie łatwe jeśli idzie o skanowanie z uwagi na ilość stron. Ale skoro yogasek obiecał, to jest nadzieja że się nie wycofa i dotrzyma słowa!  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Tydzień temu skanowałem do gpw 1000, który akurat mam z pl dystrybucji. 70 stron to około kwadrans. Da się zrobić.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.