Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakie hobby poza zegarkami..., inne nasze pasje

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam ich cale mnostwo, ale najwiecej miejsca zajmuje kolekcja 8 tranzystorow, od 1968 Norelco "spy radio", znanego z 1971 Bonda "Diamonds Are Forever" do boomboxes z lat 80tych.

P9050001_zpsf26ccdb3.jpg

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piję> palę> p..... itp. :D :D :D

a poza tym namiętnie robię pompki, delikatnie latam znaczy się biegam :) jeżdżę na rowerze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winyle, winyle i winyle. Gramofon został, pre oraz kolumny wymienione na takie dobre ;)

Muzyka, która słychać pochodzi z magazynów YT, oryginalną musiałem usunąć za względu na pretensje odnośnie praw autorskich.

https://www.youtube.com/watch?v=GuLy887zgUs

Edytowane przez Pilot353

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akwarystyka-wlasnie sie wzialem z apielegniczki Agassiza.i killfishe :) jak by ktos sie tez w akwarystyke bawil niech da znac :)

pilka nozna, ksiazki itp.

rodzina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bawię się akwarystyką (między innymi) :) na razie mam mały misz masz z uwagi na to, że pod moją nieobecność musi ogarnąć to małżonka. Jak skończę z zabawą w wojenki to planuje restart i powrót do pielęgnic Meeka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motoryzacja to moje hobby od lat.

Zawsze fascynowały mnie wszelkiej maści kabriolety i roadstery a od małolata strasznie podobała mi się Mazda MX-5 NA czyli pierwsza generacja.

Parę lat temu postanowiłem ziścić marzenie i tak stałem się posiadaczem takiego oto auta które stało się również "miłością" :wub:

post-52196-0-92796700-1410257969_thumb.jpg

post-52196-0-65747700-1410257982_thumb.jpg

post-52196-0-94675800-1410257996_thumb.jpg

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darecki-to musisz miec spory litraz :)

Ja tez mam mix, ale zakupilem drugi baniak i kubelek JBL-a :) i bede to ladnie teraz ukladal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 120 litrów, więc na stadko 3-4 szt starczy. Meeka nie jest dużą pielęgnicą i do tego łagodną :) Przerabiałem je przez ładnych parę lat i jeśli mogę tak powiedzieć to jest nawet "inteligentna" tzn rozpoznają opiekuna :)

A wracając do naszych pasji to poza żołnierką i akwarystyką żyjemy (z moimi dziewczynami) dla podróży naszym Land Roverem :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze o niej poczytac :) to tez moje hobby :)

Ja wole te mniejsze pielegniczki, a ostatnio proporczykowce mnie wziely :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja gram na bębenkach- hobby od 28 lat :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedewszystkim ciuchy (ogólnie moda). Jestem typowym przykładem zakupoholika i jest mi z tym bardzo dobrze, bo nic innego mnie tak nie odpręża :) Pozatym dbanie o forme (rower, bieganie, pływanie). Do tego śmiało mogę dorzucić alkohole świata, perfumy, okluary przeciwsłoneczne i podróże :)

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile to ich nie mam ale jedno z nich to także akwarystyka ale morska ,od dzieciaka miałem i hodowałem  słodkowodne , morskie mam od ponad 10 lat i szczerze już jestem tym hobby trochę zmęczony, bo niestety wymaga to więcej czasu a z tym coraz bardziej  krucho :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winyle, winyle i winyle. Gramofon został, pre oraz kolumny wymienione na takie dobre ;)

Bardzo ładny fonciak:)

Jak wkładka?

Christopher Ward C6 LE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert, super sprzęty..

U mnie  zalega sobie  Grundig Satellite ..wraz ze skórzanym futerałem.. ;)

też niegdyś kultowa pozycja.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny fonciak:)

Jak wkładka?

AT440mla, miałem wymienić ją na coś lepszego lecz wolałem zainwestować w dobre pre i kolumny z prawdziwego zdarzenia, oczywiście w miarę moich możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasja podstawowa i wyuczony/wykonywany zawód to architektura, wzornictwo i szeroko rozumiany design - to pochłania najwięcej czasu, ale też przynosi sukcesy  ;)

Za tym idzie grafika komputerowa i fotografia jako dodatkowe narzędzia pracy które uzupełniają się z projektowaniem.

W wolnych chwilach dwie dyscypliny sportowe które uprawiam to tenis i kolarstwo - lubię też popatrzeć na F1, rajdy samochodowe i boks.

Książki, muzyka i stare kino (najlepiej włoskie) i podróże jako ulubiona forma wypoczynku. 

Z namiętności to kobiety... potem długo, długo nic i dopiero klasyczne samochody (najlepiej włoskie) :P

Dawniej grałem na gitarze w kilku bandach i jeździłem trochę offroadowo ale to już minęło.

Edytowane przez Bartosz 86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siłownia w miarę regularnie dla zdrowia i wędkarstwo jak czas pozwala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moda, wino, fotografia i podróże. Te dwa ostatnie symultanicznie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żołądkowa gorzka.Crossfit.Fotografia.Basen. Rower.

Edytowane przez alles

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Książki od zawsze.

Filmy też....

Kobiety i strzelectwo precyzyjne.

Gotowanie które od kilku lat stało się zawodem......

No i wieczory w miłym towarzystwie..

No i chyba najważniejsze - internetowe forum zegarkowe KMZiZ :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Książki od zawsze.

Filmy też....

Kobiety i strzelectwo precyzyjne.

Gotowanie które od kilku lat stało się zawodem......

No i wieczory w miłym towarzystwie..

No i chyba najważniejsze - internetowe forum zegarkowe KMZiZ :)

Marek, a gdzie Ty teraz gotujesz?

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowanie zawodowo, noże nie tylko kuchenne,jazda quadem, zapalniczki benzynowe, okulary przeciwsłoneczne, perfumy, dlugopisy, i różne starocie, i jeszcze by wymienial szkoda zanudzac ;):D

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi