Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lpociask

G-Shock MT-G

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nie, ale fajnie będzie przypierdolć w futrynę i się zastanawiać które te rysy są od tego :D

Tomek, ale kurz to byś zebrał z zegarka :P:D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci dziękuję Tomku, że mnie namowiles :)

I oczywiście Matej dla Ciebie coś mocniejszego przy okazji odwiedzin za pomoc :)

Cieszy cały czas :)

35637c8bdca868520a510151a54438f5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany dajta znać jak z tą powłoką? Chodzi za mną ten zegar w tej wersji wycieranej, tylko gdzies w internetach przeczytałem, że rysuje się od samego patrzenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie nic się nie dzieje i na pewno nie rysuję się od samego patrzenia ;)

Rysował się tak MTG WE ale tutaj nic nie widzę a już raz w futrynę przydzwoniłem i ani śladu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech cie piekło pochłonie tomaliusz jak szukalem s1000v nic nigdzie jak kupilem s1000d nagle na bazarku sie pojawia. Grrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:Pmilcz albo idz tak jak ja w zaparte.. bo przewaznie swojej nic nie mowie,a potem sciemniam tak jak ona przy kupnie ciuchow,..kupiony juz dawno, tylko caly czas lezal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe chodzi o ze ze dopiero zaczynam przygode z zegarkami ;) I to pierwszy taki w sumie 300+. Miałbyc do max 700 pozniej do 1000 a skonczylo sie jak widac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dla przykładu miałem kupić jeden. Skończyło się na 12 :):D .

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet nie do końca wiem ile w sumie ich mam, samych G już chyba 12 albo 13, inne casio tez cos kilkanaście,no i po egzemplarzu citka, pulsara i chyba ze dwa timexy,a był czas ze wystarczal jeden, albo...żaden. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech cie piekło pochłonie tomaliusz jak szukalem s1000v nic nigdzie jak kupilem s1000d nagle na bazarku sie pojawia. Grrrr

Mogę pomóc w problemie, a Ty kupisz obdrapańca od Tomaliusza :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczyniłem juz pewne kroki odnosnie zakupu czarnego zegarka zobaczymy co przyjdzie. Certina ds2 ;). Bede mial na uwadze, jak dojdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak na razie nic się nie dzieje i na pewno nie rysuję się od samego patrzenia ;)

Rysował się tak MTG WE ale tutaj nic nie widzę a już raz w futrynę przydzwoniłem i ani śladu :)

Szkoda Tomku, że tego posta nie widziałem przed zakupem. Teraz będę szukał tych powbijanych drzazg z futryny ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi