Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

51 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

No oki... dzięki za tą rundę, było emocjonująco! Pora udac sie na odpoczynek i pomedytowac o ocenach dla prezentowanych zawodników. Bo chyba tylko trzech - póki co - jestem pewien. Ciężka sprawa... Ale com chciał to mam! Dobrej nocy :) !!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już wiem co wystawię jutro...jeśli przejdę oczywiście :D Nie znam oczywiście kategorii :D Dobrej zabawy życzę wszystkim! Dobranoc...

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza przed burzą :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam...ja się nastawiam, że w końcu odpocznę i nie będę narażony na stres i emocje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam...ja się nastawiam, że w końcu odpocznę i nie będę narażony na stres i emocje :P

Czy jurorzy słyszą..?

Trzeba pomóc człowiekowi.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie można kilku pomóc - święta idą, bądźmy mili dla bliźnich  :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.

Mam małą ale ważną prośbę.

Starajmy sie wszyscy grać fair -play. Mamy sie tu dobrze bawić i przy okazji coś ciekawego zobaczyć i dowiedzieć.

Narazie Jurorzy i ja przymykamy oczy na drobne odstępstwa od regulaminu ale starajcie się grać zgodnie z regułami.

Natomiast proszę dość stanowczo aby oceny zegarków rywali pozostawić Jurorom. W ostatniej rundzie pewne rzeczy były zbyt mocno podkreślane i raczej to nie służy dobrej zabawie. Mam nadzieję że to tylko emocje :)

Wyniki będą pewnie chwilę oo 21.00

Zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek...przecież komentarze i oceny konkurentów są dozwolone ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile zdjęć miało być? U Dadika jest za dwóch :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jury jest niezawisłe, niezawistne i nawet jeśli czyta komentarze to i tak swoje wie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Donosiciel! :-P

Nie to było tak: "Patrz synku tak wygląda kapuś!"  :P żart to oczywiście...

Prawda... walnąłem trochę z rozpędu, ale to było dla podtrzymania kontekstu jak ładnie Rosjanie werk "lipny" zmodernizowali... Ja mówi Wocio : Jury wie co robi... Najwyżej mnie wypunktują, a co tam  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jury jest niezawisłe, niezawistne i nawet jeśli czyta komentarze to i tak swoje wie :P

Też tak myślę...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie, Panowie.

Do półfinału przechodzą :

Gregorian

kchrapek

Treevill

Kris2

Gratuluję  :)

Pozostałym Cwierćfinalistom dziękuję za zabawę - poziom był niezwykle wyrównany i znowu decydowało pól punktu.

Szczegóły:

post-47356-0-40537300-1418673655_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne wyniki :D 12 punktów to i tak sporo na tym etapie :) Gratuluję pozostałym uczestnikom i życzę wspaniałych emocji. Ja się za to bezstresowo wyśpię, a jutro będę obserwował Wasze zmagania :D Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprosimy o pisemne uzasadnienie wyroku  :D

Edyta:

Trochę teraz jestem zły na siebie że nie wystawiłem Rakiety kostki z mechanizmem z odwróconym bębnem ... echh

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doceniam wysiłek jurorów i z przyjemnością odbieram to, że moje nieprofesjonalne notowania i preferencje są bardzo zbliżone do zaprezentowanych wyników. Gratuluje zwycięzcom tej tury i zachęcam do podtrzymania formy wzbogacenia zdjęć opisem w półfinale. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocna czwórka została. Będzie ciekawie a zależnie od kategorii może być bardzo ciekawie...

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee...ja tam jestem zadowolony :) Na tak pospolity werk 2209, jak zapodałem, to i tak jestem usatysfakcjonowany zaskoczony wysokim punktowaniem :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Treevill też pokazał 2209 tyle że Rakiety  :D

Przyznaję że i ja rozglądając się po swoim skromnym zbiorku myślałem o tym mechanizmie ale ostatecznie przegrał z Rodiną i Salutem.

Jak widać niesłusznie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Mamie i Tacie.... ;-) tak serio - to była przyjemność. Dziękuję Romanowi za pomysł, Jurorom za oceny, najbardziej dziękuję Kwiatkowi za wsparcie i szefowanie. Dziękuję też Rekiniastemu, że w sumie Kwiatka nie wywiózł. Teraz tylko kilometrówka do rozliczenia... Dziękuję też za wszystkie życzliwe PW - niechaj Moc będzie z Wami! Powodzenia będę wnikliwie śledził zawody :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee...ja tam jestem zadowolony :) Na tak pospolity werk 2209, jak zapodałem, to i tak jestem usatysfakcjonowany zaskoczony wysokim punktowaniem :)

Co zadowolony, kto zadowolony, umoczyliśmy i tyle, ja na Twoim miejscu zmienił bym nick na NightMare, ja się zdegraduję do Płotkowicz  :P  :D

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman podasz dziś kolejną kategorię? 

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.