Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
hezio

Automat od CITIZEN - Grand Touring - warto ?

Recommended Posts

No ocenię na żywo na ile różni się od niebieskiego i nad jakąś gumą muszę pomyśleć bo kajdan mi słabo leży.

Witamy w klubie (chwilowo  :P )

STmwTTA.jpg

Edited by teston

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Nie zdążyłem zrobić pożegnalnej fotki to zrobiłeś za mnie powitalną ;)

Niech się dobrze nosi! Wrzuć kiedyś całą kolekcję sygnatur

Drugi jak coś nie wypali :D

Już czeka na bazarku :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

No niestety kolega nie  chciał sprzedać, mimo wcześniejszych zapewnień :(

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Tylko nie mam Tuńczyka  ^_^

No niestety kolega nie  chciał sprzedać, mimo wcześniejszych zapewnień :(

Za słabo korumpowałeś  :P

Ja też mam bicolore a oraz mam białego ale nie oddam za żadne skarby ostatnio myślałem by kupić czarnego stalowego i nawet na olx-ie był jeden ale jak pojechałem obejrzeć to okazuje się że ma uszkodzony antyrefleks zewnętrzny

Generalnie te modele sygnaturę są świetne super wygodne mam Seiko SDGM ale ten Citizen nosi się dużo wygodniej

Jak ktoś szuka niech pisze.

post-55841-0-56146000-1583343976_thumb.jpg

Edited by satanic

Artur, ciekawe z tym antyrefleksem. Trochę mi się tego przewinęło przez ręce i nawet dość mocno zjechana sztuka miała AR bez zarzutu.

Jeżeli cena była niewysoka to i tak się opłacało, one prawie nie występują w naturze.

A szkło zamówiłbym z crystaltimes płaskie, czy wypukłe. Za dopłatą można nawet zamówić niewidzialne szkło a'la OS SAR/Seiko SCC/szkło jak w GTS.

Pomimo bardzo dużej sympatii do serii - Grand Classików już nie mam, a SDGMy i ulubionego Standard Date trzymam

Artur, ciekawe z tym antyrefleksem. Trochę mi się tego przewinęło przez ręce i nawet dość mocno zjechana sztuka miała AR bez zarzutu.

Jeżeli cena była niewysoka to i tak się opłacało, one prawie nie występują w naturze.

A szkło zamówiłbym z crystaltimes płaskie, czy wypukłe. Za dopłatą można nawet zamówić niewidzialne szkło a'la OS SAR/Seiko SCC/szkło jak w GTS.

Pomimo bardzo dużej sympatii do serii - Grand Classików już nie mam, a SDGMy i ulubionego Standard Date trzymam

Może żle zrobiłem bo cenke już 1200 mialwm i był z pudełkiem. Natomiast AR zewnetrzny był uszkodzony chyba nie mechanicznie a chemicznie. Moja dziewczyna pracuje w optyku i mówiła, że uszkodzenie takie może być od wycierania alkoholem lub kwasem jakimś. Miał duże plamy na szkle.

Maja tam takie na stanie czy trzeba do nich pisać? Myślałem że mają jedynie to co w sklepie, nie żebym miał zamiar wymieniać w CGC.

Maja tam takie na stanie czy trzeba do nich pisać? Myślałem że mają jedynie to co w sklepie, nie żebym miał zamiar wymieniać w CGC.

Na zamówienie, ale to trzeba mieć dokładny wymiar. Kiedyś ich pytałem o niestandardowe szkło to mogą wszystko zrobić, łącznie z efektem niewidzialnego szkła (chociaż jest ryzyko bo nie wiadomo jak z trwałością zewnętrznego AR technologii której używają - ale ja bym zaryzykował).

Jeśli to faktycznie przebarwienie zewnętrznej powłoki to gdyby mi to przeszkadzało to w pierwszej kolejności bym ściągnął całą powłokę, a gdyby wyglądało to źle to dopiero bym zamawiał inne szkło.