Odir 1 #7526 Posted August 18, 2015 to i ja się pochwale, sam nie wiem co mi się w nim podoba.... ale zawsze chciałem go mieć.wiele osób mówiło "znudzi się po miesiącu zobaczysz" 0 Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 747 #7527 Posted August 18, 2015 Gratulacje panowie, Zenith i Rolex klasa 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
zasadas 5445 #7528 Posted August 18, 2015 @OdirJak dawno go masz? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Share this post Link to post Share on other sites
Odir 1 #7529 Posted August 18, 2015 @OdirJak dawno go masz? około 4 godzin 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bartek79 1704 #7530 Posted August 18, 2015 (edited) Z Rolexem jest tak, że nie ma tego efektu wow ale te zegary mocno zyskują w oczach każdego kolejnego dnia. Gratuluję Odir, mi marzy się też millgaus ale czarny z pomarańczowymi akcentami. Edited August 18, 2015 by Bartek79 0 Share this post Link to post Share on other sites
zasadas 5445 #7531 Posted August 18, 2015 Tak też sądzę, poczekaj, ciesz się nim każdego dnia, a za miesiąc napiszesz własną ocenę już bez emocji. Gratuluję ...będzie Pan zadowolony... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Share this post Link to post Share on other sites
Bartek79 1704 #7532 Posted August 18, 2015 Dziś przyjechało moje marzenie z lat 90 tych Akis, wow jak fajnie, że znów aktywny Gratki! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Tommaso 2418 #7533 Posted August 18, 2015 Gratulacje Koledzy, fajnie Akis znów Cię tu widzieć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #7534 Posted August 18, 2015 Akis, wow jak fajnie, że znów aktywny Gratki! Gratulacje Koledzy, fajnie Akis znów Cię tu widzieć.@akism 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
Tommaso 2418 #7535 Posted August 18, 2015 Oj tam, niewtajemniczony jesteś.Akis jest Akis, a że mu się ręka omsknęła jak nicka pisał to już inna sprawa 0 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #7536 Posted August 18, 2015 Dziś przyjechało moje marzenie z lat 90 tych To trochę mu zeszło w podróży ;-) pewnie czekał aż blue dial wróci do łask .Fajny -lekka, harmonijna tarcza i rozmiar jakiś ludzki. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #7537 Posted August 18, 2015 Oj tam, niewtajemniczony jesteś.Akis jest Akis, a że mu się ręka omsknęła jak nicka pisał to już inna sprawa Ok;)-wszystko jasne. P.S Dobrze ze mnie się nie omsknęła bo bym dopiero miał nick 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
Tommaso 2418 #7538 Posted August 18, 2015 Ok;)-wszystko jasne. P.S Dobrze ze mnie się nie omsknęła bo bym dopiero miał nick No tak, wiele nie trzeba, wystarczy, żeby się drugie o z prawej strony lekko rozchyliło... 0 Share this post Link to post Share on other sites
akism 1243 #7539 Posted August 18, 2015 Cześć !Dzięki za powitanie,faktycznie dawno nie inicjowałem swojej obecności na forum.Przypadek sprawił ,że kolega Odir poinformował mnie o sprzedaży Zenka..Lekka korekta ceny i dziś jest na łapie Miałem swego czasu styczność z tym modelem w wersji bez chrono i bardzo mi się podobał,teraz jak nadarzyła się okazja nabycia nowego zegarka tej linii tylko przełknąłem ślinkę Zegarek mimo małych gabarytów,dzięki formie koperty i sporym przyciskom wygląda na 42mm,swoje robią też dość pokaźne uszy i tarcza ,którą poszerza ciemny pierścień ringu.Poza tym lubię jak tarcza zegarka znajduje się tuż pod szkłem,daje to b.fajny efekt tymbardziej kiedy szafirek pokrywa AR. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Odir 1 #7540 Posted August 18, 2015 Cześć !Dzięki za powitanie,faktycznie dawno nie inicjowałem swojej obecności na forum.Przypadek sprawił ,że kolega Odir poinformował mnie o sprzedaży Zenka..Lekka korekta ceny i dziś jest na łapie Miałem swego czasu styczność z tym modelem w wersji bez chrono i bardzo mi się podobał,teraz jak nadarzyła się okazja nabycia nowego zegarka tej linii tylko przełknąłem ślinkę Zegarek mimo małych gabarytów,dzięki formie koperty i sporym przyciskom wygląda na 42mm,swoje robią też dość pokaźne uszy i tarcza ,którą poszerza ciemny pierścień ringu.Poza tym lubię jak tarcza zegarka znajduje się tuż pod szkłem,daje to b.fajny efekt tymbardziej kiedy szafirek pokrywa AR. no nie lada okazja zakupić takiego el primero w stanie nowym prawda ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
tom_tom 5 #7541 Posted August 18, 2015 (edited) Ok;)-wszystko jasne. P.S Dobrze ze mnie się nie omsknęła bo bym dopiero miał nick "o" od "c" troche daleko jest... Edited August 18, 2015 by tom_tom 0 Share this post Link to post Share on other sites
akism 1243 #7542 Posted August 18, 2015 no nie lada okazja zakupić takiego el primero w stanie nowym prawda ? Dokładnie i to w takim wydaniu! Do tego dochodzą wspomnienia-szalone lata 90 te 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krystian 2291 #7543 Posted August 18, 2015 Gratulacje Dzisiaj mierzyłem nowego Milgaussa (niebieska tarcza i zielony szafir). Jak dla mnie słabiutki. Gdyby szkło nie było zielone byłby fajny, a tak to pomieszane z poplątanym 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lexxus 64 #7544 Posted August 18, 2015 Nabytek wczorajszy i już pokazywany dziś , ale ja chwalipięta jestem... 0 Share this post Link to post Share on other sites
akism 1243 #7545 Posted August 18, 2015 Fajny breit,bez fajerwerków. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 291 #7546 Posted August 18, 2015 @akismPiękny zakup. Klasa, styl, gratulacje 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites
Lexxus 64 #7547 Posted August 18, 2015 to i ja się pochwale, sam nie wiem co mi się w nim podoba.... ale zawsze chciałem go mieć.wiele osób mówiło "znudzi się po miesiącu zobaczysz" piękny ! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Odir 1 #7548 Posted August 19, 2015 Gratulacje Dzisiaj mierzyłem nowego Milgaussa (niebieska tarcza i zielony szafir). Jak dla mnie słabiutki. Gdyby szkło nie było zielone byłby fajny, a tak to pomieszane z poplątanym Mam podobne odczucia. Kolor tarczy piekny, jednak zielony szafir do tego to juz za duzo;) Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #7549 Posted August 19, 2015 Ludzie ( oczywiście poza inżynierami bo oni z innych powodów ;-) kupują ten zegar często właśnie z powodu tej zieleni. Może się podobać lub nie ale jest charakterystyczny. Gdyby nie ten szafir, sekunda i polerowana bransoleta to mógłby się pomylić z nowym oysterem. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Angelo #7550 Posted August 20, 2015 duże, ciężkie, średnio wygodne ,,cos,,... ale może być...Tissot t touch.Nie jest to może nic nadzwyczajnego, ale mnie pozytywnie zaskoczył ten ,,czołg,, Efekt zamiany na garmina, którego ostatnio pokazywałem...Oczywiście z moja dopłata... 0 Share this post Link to post Share on other sites