Master Yoda 2171 #51 Posted February 7, 2015 Przy okazji sam zauważyłem ,że w styczniu też mi minęło 10 lat na forum , za co Wam wszystkim dziękujęMy również dziękujemy. Filip -jeszcze raz ,wytrwałości i sukcesów życzę 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #52 Posted February 7, 2015 Graty maaan! 0 Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 747 #53 Posted February 7, 2015 (edited) Ja również przyłączam się do gratulacji.Dla mnie jesteś w pewnym sensie forumowym guru dobrego gustu i stylu.Chętnie zaglądam na Twoją stronkę jak i do tematu o paskach.Co prawda,żadnego jeszcze nie zamówiłem,ale jestem pewien,że prędzej czy później jakiś u Ciebie zamówię.Widziałem na żywo Twoje prace i robią one wrażenie.Także od Ciebie zaraziłem się pasją choć na razie to za dużo powiedziane,do butów.Godne podziwu jest także to,że znajdujesz czas na swoje zainteresowania. Życzę powodzenia oraz wytrwałości i do zobaczenia.... PozdrawiamMariusz Edited February 7, 2015 by mikolaj78 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz G7900 2 #54 Posted February 7, 2015 Fajnie to wszystko opisales, gratuluję rocznicy i pozdrawiam;-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
DonDonov 1 #55 Posted February 7, 2015 Ogromne gratulacje! Śmiało napisać można, że jesteś jednym z głównych propagatorów pasji zegarkowej w naszym Kraju. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Gregorian 151 #56 Posted February 7, 2015 Ładne story! Bogaty wkład! 0 Share this post Link to post Share on other sites
jimmy6 2373 #57 Posted February 8, 2015 Gratuluję i oby tak dalej.Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
m@teuszx 2 #58 Posted February 8, 2015 Gratuluje ciekawych pasji Ja dopiero zaczynam z zegarkami ale myślę że się rozwinę 0 Share this post Link to post Share on other sites
nick555 25 #59 Posted February 8, 2015 No Filip, parę Twoich postów w życiu przeczytałem, ale nie powiedziałbym, że to już dziesięciolatka Ci stuknęła. 0 FORZA Robert! Share this post Link to post Share on other sites
pk_kamil 7491 #60 Posted February 8, 2015 i ja także GRATULUJĘ stażu na forum! Ja mam dopiero marne 8 lat, więc do dekady mi jeszcze trochę zostało- muszę Cię gonić, gdyż do 60 zegarków jeszcze mi trochę brakuję :] POZDRAWIAM 0 Czas zmienia perspektywę Share this post Link to post Share on other sites
y60 2416 #61 Posted February 8, 2015 Najlepszego Filipie , kolejnych dziesiątek lat z pasjami .. Gdyby nie Twoja Stowa być może pozostałbym z jednym zegarkiem.. a tak.. zaczęło się.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27561 #62 Posted February 8, 2015 Nie przesadzajmy, aż tak chyba nie była ważna 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #63 Posted February 8, 2015 Duża wiedza i kultura zegarkowa, świetne zdjęcia , doskonałe paski i kilka dodatkowych eleganckich , męskich pasji. Zawsze jestem ciekaw co masz do powiedzenie więc pisz nam tu następne ...co najmniej 10 lat. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mashun 10 #64 Posted February 10, 2015 Gratuluję jubileuszu, a najbardziej tego, że w tym czasie udało ci się połączyć pasję ze sposobem na życie.Pozazdrościć! 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27561 #65 Posted February 8, 2018 Ani się obejrzałem, a dwa dni temu minęło: 13 LAT! Sporo się zmieniło od tamtej pory, zakładając ten temat pracowałem jeszcze na etacie w Swatch Group, a pracownia paskowa nie była rozwinięta, wynajmowałem mały warsztacik plus biurko w kuchni Dziś pracownia skórzana to moja praca na 100%. Dziękuję wszystkim kolegom, przyjaciołom i klientom za pomoc, wsparcie i dzielenie wspólnej pasji zegarkowej! Pozdrawiam serdecznie J.Filip Szymaniak 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
sanik 89894 #66 Posted February 8, 2018 Wszystkiego najlepszego i dalszej ekspansji życzę. 0 Share this post Link to post Share on other sites
user123401 2 #67 Posted February 8, 2018 Gratuluję sukcesu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Master Yoda 2171 #68 Posted February 8, 2018 Ani się obejrzałem, a dwa dni temu minęło: 13 LAT! Sporo się zmieniło od tamtej pory, zakładając ten temat pracowałem jeszcze na etacie w Swatch Group, a pracownia paskowa nie była rozwinięta, wynajmowałem mały warsztacik plus biurko w kuchni Dziś pracownia skórzana to moja praca na 100%. Dziękuję wszystkim kolegom, przyjaciołom i klientom za pomoc, wsparcie i dzielenie wspólnej pasji zegarkowej! Pozdrawiam serdecznie J.Filip Szymaniak 0 Pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
polewoj 11 #69 Posted February 8, 2018 Wszystkiego najlepszego!Realizacji planów, nowych pomysłów i możliwości.Zawsze z zainteresowaniem czytam posty pisane przez Kolegę. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawelb29 806 #70 Posted February 8, 2018 Piękny , wynik , gratuluje 0 Deus Dona Me Vi Share this post Link to post Share on other sites
apgrod 325 #71 Posted February 8, 2018 (edited) Super staż na forum z którego powstała paskowa pasja i sposób na biznes.Podziwiam Twoje paski Filipie i gratuluję przez lata nabytych umiejętności. Edited February 8, 2018 by apgrod 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27561 #72 Posted February 8, 2018 Dzięki Panowie, najważniejsze to dziesiątki przyjaźni zawartych poprzez forum, to jest super. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
souls_hunter 913 #73 Posted February 8, 2018 Szczere gratulacje, kawał solidnej roboty. Niech się dalej wiedzie. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Share this post Link to post Share on other sites
rafi 16105 #74 Posted February 8, 2018 Graty Filip! Mi w tym roku pyknie dycha na forum Jeśli się nie mylę, jesteś póki co jedynym Kolegą z forum, z którym miałem okazję i przyjemność poznać się w realu. Mogę też spokojnie stwierdzić, że jesteś dla mnie największym zegarkowym influencerem, na co dowody są do dziś w moim pudle z zegarkami Mi w ciągu tych prawie 10 lat przybyły przede wszystkim dwie „pasje”, które pochłaniają znaczną cześć mojego czasu i moich dochodów, uniemożliwiając duże zegarkowe zakupy, ale w ogóle nie narzekam PS. GMT to było bardzo sympatyczne miejsce. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pk_kamil 7491 #75 Posted February 10, 2018 Filipie, WIELKIE GRATULACJE!!! przede wszystkim PASJI oraz samozaparcia w tym co robisz. Życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam 0 Czas zmienia perspektywę Share this post Link to post Share on other sites