Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Adi

Deep Blue - pokażmy amerykańców ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Coś wyjątkowego - musiały zawinić jakieś ważne problemy. 2 razy zamawiałem u Marcina, 2 razy wzorowy kontakt, terminy o negocjacjach - nie wspomnę :)

Zaczęło się  ;)

dalej ...

To ja też potwierdzę to co pisze pataszon na swoim przykładzie. Zamawiałem dla żony Deep Blue Sea Ramic White. O ile pamiętam to czas dostawy był chyba 5-7 dni na ten model. Zegarek zamówiłem 12.10.2015r. Przyszedł 29.10.2015r..tyle że nie ten kolor co zamawiałem. Zegarek odesłałem, a zegarek z właściwym kolorem tarczy odebrałem z poczty ok 4 grudnia. Sprzedawca zobowiązał się do zwrotu kosztów przesyłki ( paczka 24 Poczty Polskiej). Poprosił mnie o rachunek z poczty. Nie posiadałem rachunku bo nigdy się spotkałem się żeby przy wysyłce paczki czy też listu poleconego oprócz potwierdzenia nadania gdzie widnieje kwota wysyłki i wszelkie dane, Pani w okienku dawała dodatkowo rachunek. Oczywiście zdjęcie potwierdzenie nadania wysyłki paczką 24(ubezpieczona) z wpisanymi kosztami wysyłki wysłałem w mailu- kwota to 13 złotych. Do dziś nie otrzymałem zwrotu kosztów wysyłki mimo że się o nie upomniałem- czego nie powinienem robić. Nie mam zamiaru dalej tego rozstrząsać ze sprzedawcą dla takiej kwoty. To tylko świadczy o sprzedawcy. Po złożeniu zamówienia korespondencja ze sklepem bardzo kulawa- by uzyskać odp. na maila musiałem czekać podobnie jak opisuje to pataszon. Rozumem jak najbardziej, że każdemu zdarza się pomyłka, że nie każdy siedzi 24h przed kompem i sprawdza poczte. Ale nie tak chyba powinien wyglądać kontakt z klientem i cała obsługa jego. Ja jestem na nie. natomiast sam zegarek żonie się jak najbardziej podoba i jest z niego zadowolona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. A jak z częściami do deep blue typu uszczelki wkładki do bezla? Przerabiał już ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się  ;)

dalej ...

No ładnie. Wczoraj czytam forum, same pozytywne wypowiedzi o atomictime więc dzisiaj rano zamówiłem zegarek. Teraz wchodzę a tu wypowiedzi całkowicie odmienne :/

Zobaczymy jak będzie z moim zamówieniem. Będę informował na bieżąco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co panikować ale to już dla mnie nie do końca zaufany sklep (do dziś rano był), skoro mówią że mają na stanie a nie mają, wysłali a nie wysłali i.t.d.  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem we wtorek po południu i w czwartek był już u mnie. Powtórzę pytanie ktoś już przerabiał wymianę uszczelek wkładki bezla jak z częściami? Pytam z ciekawości. Chcę jak najdłużej zachować walory zegarka. Protac ma  u mnie zapewnione dożywocie :D. 1100zł za wr 1000m, szafirowe szkło plus kwarcowy japoński mechanizm. Lepiej trafić nie mogłem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widać to na zdjęciach przecież. Czarny ma je odkręcone, a niebieski nie.

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi   ^_^  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się  ;)

dalej ...

Co niby zaczęło się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej żeby się nic nie zaczęło, a na pewno nie to co miał na myśli tomaliusz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testral Pro Aqua świeci długo i mocno. Całą noc odczytuję godzinę.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem we wtorek po południu i w czwartek był już u mnie. Powtórzę pytanie ktoś już przerabiał wymianę uszczelek wkładki bezla jak z częściami? Pytam z ciekawości. Chcę jak najdłużej zachować walory zegarka. Protac ma  u mnie zapewnione dożywocie :D. 1100zł za wr 1000m, szafirowe szkło plus kwarcowy japoński mechanizm. Lepiej trafić nie mogłem. :D

Nie wiem, jak z kosztami, ale serwis jest wzorowy. Dwa razy kupowałem Deep Blue, wzorowo. Po kilku tygodniach w tryciaku poluzowały się wskazówki, odesłałem kilka dni i miałem z powrotem z dosyłką na urlop. Kontakt super.

Jak skończy Ci się bateria to odeślij do Atomic, wymienią uszczelki i na pewno nie zedrą, a będziesz miał gwarancję.

Testral Pro Aqua świeci długo i mocno. Całą noc odczytuję godzinę.

To wyjątkowo udany model  w mojej ocenie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszą się zajmować jak zegarek jest na gwarancji. Nikt by nie wysyłał do USA.

Pablo122 mi też się cały czas podoba ten zegarek. Niektórzy mówią, że koperta dziwna ale mi ona leży. Bransoleta dobrze dopasowana bo ma na końcu mniejsze ogniwa i zegarek leży jak przyklejony.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy dziś z rana

Dzięki Marcin

20160126-085427.jpg

20160126-090513-richtone-hdr.jpg

20160126-091608-richtone-hdr.jpg

Też o nim myślałem ale ostatecznie kupiłem kwarca . Gratulacje. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O widzę że kolega zamówił ten sam model co ja :) Ja jeszcze czekam na przesyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Realizacja trochę trwała , ale otrzymałem potwierdzenie że się przedłuży. Potwierdziłem że poczekam i się doczekałem :)

A sam zegar jak widać , warto poczekać.

Jutro postaram się wstawić foty na kajdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzisiaj dotarł. Wyslali dosyc szybko. Ciekaw jestem tej bransolety. Nie zamawialem narazie ale Zastanawiałem jakiej jest jakości że kosztuje 300 zł.

Kolego miodnik sprawdzałeś może punktualność twojego modelu. Ciekaw jestem tak dla porównania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się zmobilizuje i rozpakuję .:)

Przepraszam postaram się jutro w świetle dziennym zrobić zdjęcia.

Na wagę ciężka , pełne ogniwa.

Foto relacja jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi