mrstatler 1861 #3726 Napisano 17 Sierpnia 2021 Aktualny stan rzeczy Co planujesz zamiast 300?Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3727 Napisano 17 Sierpnia 2021 8 minut temu, mrstatler napisał(-a): Co planujesz zamiast 300? Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Jeszcze nie wiem, jak się sprzeda będę mógł spokojnie pomyśleć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrstatler 1861 #3728 Napisano 17 Sierpnia 2021 Jak dla mnie to Pam 111 lub 112 i byłoby idealnie.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6584 #3729 Napisano 17 Sierpnia 2021 Pam zawsze pasuje, ale jakaś garnitura by się zdała... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3730 Napisano 17 Sierpnia 2021 23 minuty temu, mrstatler napisał(-a): Jak dla mnie to Pam 111 lub 112 i byłoby idealnie. Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Jeszcze nie dojrzałem do Pama ale nigdy nie mówię nigdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #3731 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Fitvalf napisał(-a): Aktualny stan rzeczy 🙂 Moim zdaniem, jest super. Każdy znajdzie coś dla siebie. O Omedze 300 mm cały czas myśle, tylko mi się podoba na pasku- wersja niebieska). O Tudor nic nie napisze, nawet nie przymierzałem go ... . A Rolex genialny jak każdy zegarek od Rolka Myślisz przyszłościowo, planujesz zwiększenie swojej kolekcji ? ,czy ta ten moment nic? Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Marcin91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3732 Napisano 17 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Marcin91 napisał(-a): Moim zdaniem, jest super. Każdy znajdzie coś dla siebie. O Omedze 300 mm cały czas myśle, tylko mi się podoba na pasku- wersja niebieska). O Tudor nic nie napisze, nawet nie przymierzałem go ... . A Rolex genialny jak każdy zegarek od Rolka Myślisz przyszłościowo, planujesz zwiększenie swojej kolkscji ? czy ta ten moment nic nic? Dziekuje Jeśli chodzi o zwiększenie to max jeden zegarek, 3-4 to optymalna ilość dla mnie. A najlepiej 3 + g-shock na rower np. Omega jest na bazarku wiec jak się sprzeda będę jej szukał zastępstwa. Ale zobaczymy co wymyślę jak się sprzeda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41823 #3733 Napisano 17 Sierpnia 2021 A ja Omegę bym zostawił wraz z DJ. I faktyczne Pam pasowałby idealnie do tej parki. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #3734 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Fitvalf napisał(-a): Dziekuje Jeśli chodzi o zwiększenie to max jeden zegarek, 3-4 to optymalna ilość dla mnie. A najlepiej 3 + g-shock na rower np. Omega jest na bazarku wiec jak się sprzeda będę jej szukał zastępstwa. Ale zobaczymy co wymyślę jak się sprzeda omega jest fajna , te fale, wskazówki robią robotę. Tylko ten rozmiar 42. uważam że za duża powinni coś zrobić 41/40 i bylaby idealna dla każdego. Może pomysł o Rolex GMT albo Sub nawet Yacht Mater też jest fajny. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Marcin91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3735 Napisano 17 Sierpnia 2021 23 minuty temu, Marcin91 napisał(-a): omega jest fajna , te fale, wskazówki robią robotę. Tylko ten rozmiar 42. uważam że za duża powinni coś zrobić 41/40 i bylaby idealna dla każdego. No to poprzednia wersja , mniejsza szerokość koperty a i uszy krótsze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #3736 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, Fitvalf napisał(-a): No to poprzednia wersja , mniejsza szerokość koperty a i uszy krótsze Nie interesowałem się nia, a można jeszcze ją dostać ? Jubitom W kruk raczej nie ? Muszę się rozejrzeć za nią, fajnie byłby mieć ja w swojej kolekcji - bardzo skromnej 😂 Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Marcin91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3737 Napisano 17 Sierpnia 2021 8 minut temu, Marcin91 napisał(-a): Nie interesowałem się nia, a można jeszcze ją dostać ? Jubitom W kruk raczej nie ? Muszę się rozejrzeć za nią, fajnie byłby mieć ja w swojej kolekcji - bardzo skromnej 😂 Niestety tylko rynek wtórny. Ale równie piękny zegarek Oj tam skromnej , jeśli lubisz swoje zegarki to nie ważne czy są tam PP, omegi czy Orienty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #3738 Napisano 17 Sierpnia 2021 10 minut temu, Fitvalf napisał(-a): Niestety tylko rynek wtórny. Ale równie piękny zegarek Oj tam skromnej , jeśli lubisz swoje zegarki to nie ważne czy są tam PP, omegi czy Orienty posiadam jeden na tą chwilę Rolex DJ41 i dla mnie cudo Spokojnej nocy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fclaski 656 #3739 Napisano 21 Sierpnia 2021 Obecnie tak 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3740 Napisano 22 Sierpnia 2021 W dniu 17.08.2021 o 18:27, szuwi napisał(-a): Pam zawsze pasuje, ale jakaś garnitura by się zdała... Nie nosze garniturów 🤷♂️ 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66288 #3741 Napisano 22 Sierpnia 2021 Nie nosze garniturów A nurkujesz? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3742 Napisano 23 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): A nurkujesz? Szach mat 🙃 A tak na poważnie, divera założę do większości mojej garderoby. Nie nurkuje ale idąc na basen nie muszę ściągać/zmieniać zegarka. Ogolnie rzecz biorąc garniturowiec w moim przypadku częściej leżałby w pudełku niż bym go nosił a ja lubię nosić swoje zegarki 12 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): A nurkujesz? Szach mat 🙃 A tak na poważnie, divera założę do większości mojej garderoby. Nie nurkuje ale idąc na basen nie muszę ściągać/zmieniać zegarka. Ogolnie rzecz biorąc garniturowiec w moim przypadku częściej leżałby w pudełku niż bym go nosił a ja lubię nosić swoje zegarki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #3743 Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Przy niewielkiej liczbowo kolekcji każdy zegarek powinien być jak najbardziej uniwersalny. Z tego powodu BB 58 wygrywa z 300m, ja na to miejsce dołożyłbym Tanka albo Santosa. (Nowe Solar Beaty mają mieć żywotność aku do 16 lat i do jego wymiany nie wymagać przeglądu / serwisu.) Miałbyś wtedy trzy zupełnie różne zegarki, Tank podszedłby do garnituru ale i dżinsów / polo. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitvalf 771 #3744 Napisano 23 Sierpnia 2021 10 godzin temu, cordi7 napisał(-a): Przy niewielkiej liczbowo kolekcji każdy zegarek powinien być jak najbardziej uniwersalny. Z tego powodu BB 58 wygrywa z 300m, ja na to miejsce dołożyłbym Tanka albo Santosa. (Nowe Solar Beaty mają mieć żywotność aku do 16 lat i do jego wymiany nie wymagać przeglądu / serwisu.) Miałbyś wtedy trzy zupełnie różne zegarki, Tank podszedłby do garnituru ale i dżinsów / polo. Zaintrygował mnie pomysł z Santosem 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #3745 Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Cieszę się, że ziarno zostało zasiane Możesz też pójść po bandzie i dołożyć Minase, popatrzyłbym na Divido (teraz wyszła wersja na zmodernizowanym mechanizmie) albo 5-Windows Midsize. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #3746 Napisano 31 Sierpnia 2021 Przegląd pudła 😁 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #3747 Napisano 5 Września 2021 Póki co ładniejsze pudełko po zmianach. 19 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #3748 Napisano 5 Września 2021 Marcin, robi się grubo Jest co nosić 🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #3749 Napisano 5 Września 2021 Tomek dzięki. Trochę się tego zrobiło jeszcze drugie pudełko bo i ono pełne tam jeszcze Citek Cb i kilka Casio. Może zrobię jakoś zdjęcie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #3750 Napisano 12 Września 2021 Uzupełnienie do pudełka z tamtego tygodnia. Nie ma złotej Adriatici ale mechanizm chyba do wymiany. 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach