pawelb29 802 #376 Napisano 2 Listopada 2015 Kostka Kemmnera świetna. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #377 Napisano 2 Listopada 2015 Miałem, sprzedałem i żałuję... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #378 Napisano 2 Listopada 2015 Kolega Jslanina wiem ze miałeś , dziwię sie ze sprzedałes i nie dziwie sie ze żałujesz. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #379 Napisano 2 Listopada 2015 To był taki moment przesytu. Za dużo czarnych zegarków było i jakoś tak się złożyło... Poza tym red wine wersje chciałem później odkupić ale póki co nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #380 Napisano 2 Listopada 2015 Sam bym rozpatrzył zakup tej kostki. Ma klimat. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #381 Napisano 7 Listopada 2015 Moje nurki na dzień dzisiejszy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #382 Napisano 7 Listopada 2015 Pisałem już w innym dziale, ale Orient z tym paskiem świetnie współgra. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #383 Napisano 7 Listopada 2015 Pudło chrono zapełnione - na kolejne zakupy będzie potrzebne nowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal260189 47 #384 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Tak wygląda teraz moja kolekcja, trzeba pooglądać się za pudełkiem. Edytowane 9 Listopada 2015 przez michal260189 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #385 Napisano 9 Listopada 2015 Skromna ale z duszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #386 Napisano 9 Listopada 2015 Ruskich (pierogów też ) nie lubię ale jest co potrzeba: nurek edc czyli Orient pepsi i vintage do koszuli czyli Atlantic murzynek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal260189 47 #387 Napisano 9 Listopada 2015 Ruskich (pierogów też ) nie lubię ale jest co potrzeba: nurek edc czyli Orient pepsi i vintage do koszuli czyli Atlantic murzynek Wostok (zwany jajkiem) mam po zmarłym dziadku Józefie (zm 10 II 2014 - dożył prawie 88 lat). Miał go prawie 40 lat a kupił z 2 ręki. Zepsuł bodajże 2010 i dziadek trochę marudził czy się opłaci naprawiać. Zaniosłem do zegarmistrza pana Kazimierza Mróz z Tarnowa. Wtedy pan majster wziął 30 zł za naprawę. Natomiast ten zegarek damski do jest szwajcarski Wittnauer należy do mojej mamy (nie nosi go bo się zapięcie zepsuło i ma słabszy wzrok) - pewnie która ze sióstr moich dostanie. A mama dostała ten zegarek od swojego wujka z USA (a brata mojej babci) też wiekowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #388 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Wostok (zwany jajkiem) mam po zmarłym dziadku Józefie (zm 10 II 2014 - dożył prawie 88 lat). Miał go prawie 40 lat a kupił z 2 ręki. Zepsuł bodajże 2010 i dziadek trochę marudził czy się opłaci naprawiać. Zaniosłem do zegarmistrza pana Kazimierza Mróz z Tarnowa. Wtedy pan majster wziął 30 zł za naprawę. Natomiast ten zegarek damski do jest szwajcarski Wittnauer należy do mojej mamy (nie nosi go bo się zapięcie zepsuło i ma słabszy wzrok) - pewnie która ze sióstr moich dostanie. A mama dostała ten zegarek od swojego wujka z USA (a brata mojej babci) też wiekowy.I wszystko w temacie! Gratuluję kolekcji z piękną historią tym bardziej, że zegarki należały do najbliższych. Nie trzeba kolekcji budować na Rolkach!Bo te "ruskie" po coś tam są. Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2015 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #389 Napisano 9 Listopada 2015 Wostok (zwany jajkiem) mam po zmarłym dziadku Józefie (zm 10 II 2014 - dożył prawie 88 lat). Miał go prawie 40 lat a kupił z 2 ręki. Zepsuł bodajże 2010 i dziadek trochę marudził czy się opłaci naprawiać. Zaniosłem do zegarmistrza pana Kazimierza Mróz z Tarnowa. Wtedy pan majster wziął 30 zł za naprawę. Natomiast ten zegarek damski do jest szwajcarski Wittnauer należy do mojej mamy (nie nosi go bo się zapięcie zepsuło i ma słabszy wzrok) - pewnie która ze sióstr moich dostanie. A mama dostała ten zegarek od swojego wujka z USA (a brata mojej babci) też wiekowy.super gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #390 Napisano 10 Listopada 2015 Wostok (zwany jajkiem) mam po zmarłym dziadku Józefie (zm 10 II 2014 - dożył prawie 88 lat). Miał go prawie 40 lat a kupił z 2 ręki. Zepsuł bodajże 2010 i dziadek trochę marudził czy się opłaci naprawiać. Zaniosłem do zegarmistrza pana Kazimierza Mróz z Tarnowa. Wtedy pan majster wziął 30 zł za naprawę. Natomiast ten zegarek damski do jest szwajcarski Wittnauer należy do mojej mamy (nie nosi go bo się zapięcie zepsuło i ma słabszy wzrok) - pewnie która ze sióstr moich dostanie. A mama dostała ten zegarek od swojego wujka z USA (a brata mojej babci) też wiekowy. tylko pozazdrość, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8164 #391 Napisano 10 Listopada 2015 Moja skrzynka ruskich wojaków już pełna Górny rząd amfibie, dolny komandiry. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #392 Napisano 10 Listopada 2015 Wyglada na to ze lubisz rosyjskie ( radzieckie. ) zegarki 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8164 #393 Napisano 10 Listopada 2015 To prawda ale zbieram głównie te marki Rakieta ,Komandiry i amfibie jakoś tak przy okazji powpadały w większości 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #394 Napisano 10 Listopada 2015 Sporo było tych okazji. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8164 #395 Napisano 10 Listopada 2015 No, troszkę było tych rakiet to i okazji Tu większość moich rakiet, fotki z przed chwili, na szybko. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43037 #396 Napisano 10 Listopada 2015 Liczna kolekcja. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5369 #397 Napisano 10 Listopada 2015 Zbyt ładna kolekcja, by pokazywać ja poprzez tak słabe zdjęcie. Postaraj się bardziej, warto. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8164 #398 Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuję. Część można zobaczyć w mojej galerii Edytowane 10 Listopada 2015 przez Enkil 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5369 #399 Napisano 10 Listopada 2015 Robi wrażenie, niektóre bardzo ciekawe, a nawet dziwne. Gratuluję kolekcji. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8164 #400 Napisano 10 Listopada 2015 Dzięki 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach