kornel91 85312 #851 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Tak a zaczynał od 5 i Jaskow Sprężyn. Teraz same duże, że ledwo na nadgarstek się mieszczą Tomek ale Citek wezowisko imo fajniejszy jednak był. Nie szkoda gulfmana i citka , że poszły dalej? Edytowane 13 Listopada 2016 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #852 Napisano 13 Listopada 2016 Ja też uważam, że poprzedni Twój Citek Tomek był najlepszy.Spóźniłem się wtedy i nie zdążyłem kupić.A DB i GTS kolorystycznie bardzo zbliżone.Mając te dwa chyba DB bym pogonił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #853 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) ...Tomek ale Citek wezowisko imo fajniejszy jednak był.Nie szkoda gulfmana i citka , że poszły dalej?No głównie ostatnio leżał i na EDC się nie łapał A Nighthawk ma swój klimat (szczególnie ta wersja US), zatęskniłem No a o wężowisko zadbałem w ten sposób że identycznego załatwiłem Koledze, który jak co to jest podatny na korupcję A Gulf był fajny ale to bateryjkowy plastik i 1,5 takiego na stanie już wystarczy ...Mając te dwa chyba DB bym pogonił Hehe, nie rób kilku osobom nadziei Ten zegarek na żywo miażdzy a z takimi parametrami powinien kosztować conajmniej z 3k. A po sprzedaży praktycznie jest nie do odkupienia a za bardzo go lubię Edytowane 13 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85312 #854 Napisano 13 Listopada 2016 A ja uważam, że Db z Gts fajnie się uzupełniają. Fajną masz tą kolekcję Tomek 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #855 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Tomek dał mi kiedyś przymierzyć tego DB. Kawał kloca, powiadam Wam. Ale na łapie leży świetnie, bardzo fajny zegar. Edytowane 13 Listopada 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #856 Napisano 14 Listopada 2016 Mógłbym prosić dokładna sygnatura DB? Ewentualnie lepsze zdjęcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #857 Napisano 14 Listopada 2016 Mógłbym prosić dokładna sygnatura DB? Ewentualnie lepsze zdjęcie?Jak klikniesz w zdjęcie to się powiększy To model Deep Blue Sea Ram 500 Automatic.Na stronie producenta możesz sobie o nim poczytać http://www.deepbluewatches.com/searamaubl1.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #858 Napisano 14 Listopada 2016 GT i Rangiego zazdraszczam. Fajna rodzina. Może kiedyś i mi się trafi. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20813 #859 Napisano 14 Listopada 2016 Glicynki na bojowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #860 Napisano 14 Listopada 2016 Fajny militarny klimat i oczywiscie same zegarki też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #861 Napisano 15 Listopada 2016 Jak klikniesz w zdjęcie to się powiększy To model Deep Blue Sea Ram 500 Automatic.Na stronie producenta możesz sobie o nim poczytać http://www.deepbluewatches.com/searamaubl1.htmlmnie to chyba kiedyś go sprzedasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #862 Napisano 15 Listopada 2016 ..... No ale kto wie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #863 Napisano 15 Listopada 2016 Dam pincet i za 15 minut jestem:) A tak poważnie kiedy to piwo:) Musisz mi ta swoją podróbę pokazać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #864 Napisano 15 Listopada 2016 Następny To nie jest podróba, widzisz tam gdzieś podrobiony znak towarowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #865 Napisano 16 Listopada 2016 To i ja wrzucę moje skromne 4 pociechy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #866 Napisano 16 Listopada 2016 Hamilton niezły.MTG również. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #867 Napisano 16 Listopada 2016 Tomasz, gratuluje MTG , mówiłem że jest w deche X-Wind super, już kiedyś myślałem nad nim.Vicki fajne, chociaż z tej marki mam innego faworyta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #868 Napisano 16 Listopada 2016 Dobry zestaw, jeszcze jakiś garniturowiec by się przydał ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #869 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Dobry zestaw, jeszcze jakiś garniturowiec by się przydał ;DNo tak, pogrzeby i wesela Edytowane 16 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #870 Napisano 16 Listopada 2016 No ja wiem, że na upartego to można kolorowego Swatcha, Amfibię albo G-Shocka i do garniaka założyć ;D A już tak na serio to im się dłużej żyje, tym więcej pogrzebów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #871 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Dzieki za dobre słowa..Garniturowiec wczoraj poszedł do ludzi.. Bo jak się zastanowie ile razy w gangu chodze to na palcach bym zliczyl....Hamilton jest rewelacyjny polecam wszystim. Vicki to tak: pomarancze kupiłem w super cenie i bardzo mi podpasował... świetny letni zegar chociaż swoje waży a nie wygląda. Kolor na żywo jest rewelacyjny. Drugiego Vicka kupilem w chameryce bo rowniez byl w super cenie to jak tu nie kupic ... ale jeżeli chodzi o victorinoxa to chodzi za mna mach 9 ale to na spokojnie... no i MTG zupełnie inna baja niż pozostałe ale zegar niszczy system po wyciagnieciu z pudła ....jest ogromny... Edytowane 16 Listopada 2016 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #872 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Vicek to mnie szczuję ten z reklamy na górze strony A dokładnie taki:Szkoda tylko że to nie automat Edytowane 16 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #873 Napisano 16 Listopada 2016 Nawet jakbyś raz w roku chodził w garniturze , elegancki zegarek do niego musisz mieć. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #874 Napisano 16 Listopada 2016 Nawet jakbyś raz w roku chodził w garniturze , elegancki zegarek do niego musisz mieć.Potwierdzam. Mój następny będzie garniturowiec albo g-shock 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #875 Napisano 16 Listopada 2016 To G-shock jak raz będzie pasował do garnituru 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach