bart146 7 #76 Napisano 1 Kwietnia 2015 A to i ja pochwalę się tym co udało się zgromadzić, może nie jest to jeszcze kolekcja ale zalążek już na pewno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 14 #77 Napisano 1 Kwietnia 2015 Wyglada to jak najbardziej na kolekcję, i to jaką! Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #78 Napisano 1 Kwietnia 2015 A to i ja pochwalę się tym co udało się zgromadzić, może nie jest to jeszcze kolekcja ale zalążek już na pewno. Te z lewej fajniejsze.....i pewnie lepsze,maja wiecej przycisków....:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #79 Napisano 1 Kwietnia 2015 Tak Marek zauważyłem, że marka z logiem podkowy jest bliższa Twojemu sercu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #80 Napisano 1 Kwietnia 2015 Tak Marek zauważyłem, że marka z logiem podkowy jest bliższa Twojemu sercu.Żartowalem oczywiscie-wszystkie cztery są swietne. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #81 Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) super zegarynajbardziej zazdroszcze dwoch po lewej (serio ) pomarancza na pomaranczowa gume i na lato jak znalazl Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #82 Napisano 1 Kwietnia 2015 sanik fajna kolekcja!bart146 to jest to dobry kierunek! piękna kolekcja!!! Tu widać przewagę miedzy starsza a nowsza wersja Rolexa! Ma dużo lepsze proporcje! Jak dla mnie stara dużo lepiej wyglada! Gratuluje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #83 Napisano 1 Kwietnia 2015 Wrzucę jedno kamioniewce bo takie tez mam w swojej kolekcji! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #84 Napisano 1 Kwietnia 2015 A to i ja pochwalę się tym co udało się zgromadzić, może nie jest to jeszcze kolekcja ale zalążek już na pewno.super kolekcja , piekne masz zegarki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #85 Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 10 Lutego 2016 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #86 Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 10 Lutego 2016 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #87 Napisano 1 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka widać że sie kochacie....:-) :-) Piekne zegarki,gratuluje. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #88 Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #89 Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) a moze tak ,,podpiac,,? bo temat ciekawy.... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #90 Napisano 1 Kwietnia 2015 I co jeszcze ?:-) ,może przeniesć do 'galerii"? Proszę bardzo:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #91 Napisano 1 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #92 Napisano 2 Kwietnia 2015 Panowie ale Wy macie kolekcje!Gratuluje wszystkim tylko dawajcie lepsze zdjęcia bo czasami kiepsko widać a jest co oglądać oj jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #93 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) super zegarynajbardziej zazdroszcze dwoch po lewej (serio ) pomarancza na pomaranczowa gume i na lato jak znalazl Jest i guma sanik fajna kolekcja!bart146 to jest to dobry kierunek! piękna kolekcja!!! Tu widać przewagę miedzy starsza a nowsza wersja Rolexa! Ma dużo lepsze proporcje! Jak dla mnie stara dużo lepiej wyglada! Gratuluje!Zgadzam się co do proporcji bezel w starszej wersji bardziej pasuje do reszty, ceramiczny jest troszkę przerośnięty, ale i tak mi się podoba. super kolekcja , piekne masz zegarki .Zbysiu pokaż co Ty nazbierałeś. Dzięki wszystkim za dobre słowa. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez bart146 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #94 Napisano 2 Kwietnia 2015 Jak już tak koledzy sobie pokazują, to i ja pokażę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #95 Napisano 2 Kwietnia 2015 Szkoda że z daleka i z jednej strony . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #96 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Super maszynerie, podobają się Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Pilot353 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #97 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Szkoda że z daleka i z jednej strony .No to jeszcze z drugiej... Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #98 Napisano 2 Kwietnia 2015 Ale Ty Krzysztof musisz być stary jak takie zegarki masz.......:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #99 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) No, jestem dokładnie w Twoim wieku ... Nie uwierzysz, ale one same tak jakoś się pozbierały, przypadkowo. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1358 #100 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) A to moja, skromna, ale sprawia duzo radosci Moje zegarki by muchacho86, on Flickr Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach