13lesiu 958 #151 Napisano 19 Kwietnia 2015 A Ty nie miałeś przypadkiem Deep Blue Daynight T-100? Bo nie widzę takiego w tej kolekcji Poszedł do ludzi szkoda bo to był tryciak i super świecił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #152 Napisano 19 Kwietnia 2015 Nosz kurde Gdybym wiedział, to bym Cię korumpował o niego Daj mi znać na PW czy poszedł do kogoś z forum, żebym wiedział kogo ewentualnie korumpować jak budżet uzbieram 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84863 #153 Napisano 19 Kwietnia 2015 Maurycy kapitalny. Mam słabość...Ty lepiej daj fotkę tych Hamiltonów 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #154 Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja skromnie, ale coś tam się ciągle zmienia. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84863 #155 Napisano 19 Kwietnia 2015 Skromnie ale fajnie A u mnie bez listopada bez zmian tylko foto z dzisiaj. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #156 Napisano 19 Kwietnia 2015 Piękne zegarki panowie pokazujące. Moja 'kolekcja" nie jest tak piękną i wartościową, bo to głównie ruski, i to takie wygrzebalem w złomie zegarmistrzowskim, ale ja to kocham, i daje mi dużo satysfakcji, oraz sporo powodów do śmiechu - zdjęcia to wyjaśnią Na początek 10 rakiet od których zacząłem kolekcjonowanie ukierunkowane - ten sam zegarek w różnych odsłonach fotki tragedia, prZepraszam za to.Takie co noszę.. I inne jaja Oraz damki, których nie zbieram.. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #157 Napisano 19 Kwietnia 2015 Nie psuja się w szafce ?Przenieś do lodówki. :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #158 Napisano 19 Kwietnia 2015 już mi to koledzy z działu radzieckiego proponowali 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #159 Napisano 19 Kwietnia 2015 Nie wpadłbym na to,żeby trzymać zegarki w takich opakowaniach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #160 Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Piękne zegarki panowie pokazujące. Moja 'kolekcja" nie jest tak piękną i wartościową, bo to głównie ruski, i to takie wygrzebalem w złomie zegarmistrzowskim, ale ja to kocham, i daje mi dużo satysfakcji, oraz sporo powodów do śmiechu - zdjęcia to wyjaśnią Na początek 10 rakiet od których zacząłem kolekcjonowanie ukierunkowane - ten sam zegarek w różnych odsłonachfotki tragedia, prZepraszam za to.Takie co noszę.. I inne jaja Oraz damki, których nie zbieram.. I sprawdza się ta metoda przechowywania? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #161 Napisano 19 Kwietnia 2015 I sprawdza się ta metoda przechowywania?No cóż, mało trwały materiał, traktuję to tymczasowo i myślę o ładnych szufladach zamiast wytłaczanek. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin P. 9 #162 Napisano 19 Kwietnia 2015 To się dopiero nazywa obchodzić się z zegarkiem "jak z jajkiem" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #163 Napisano 24 Kwietnia 2015 za***isty patent z tymi wytłaczankami popracować trochę nad nimi i dało by się stworzyć extra miejsce na przechowywanie zegarków muszę po eksperymentować dzięki za inspirację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #164 Napisano 26 Kwietnia 2015 za***isty patent z tymi wytłaczankami popracować trochę nad nimi i dało by się stworzyć extra miejsce na przechowywanie zegarków muszę po eksperymentować dzięki za inspiracjęjeżeli zrobisz coś ciekawego, to koniecznie pokaż fotki 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #165 Napisano 2 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7777 #166 Napisano 2 Maja 2015 Jako, że lubię starocie, to atlantic jest nr.1 moimzdaniem A ten Oris too niema tarczy bo nie, czy ktoś mu to zrobił? 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werter 62 #167 Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) Pozdrawiam!Masz może galerię Hamiego Auto Chrono "Panda"? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edit mod: Nie cytujemy zdjęć . Edytowane 3 Maja 2015 przez cook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #168 Napisano 3 Maja 2015 Jako, że lubię starocie, to atlantic jest nr.1 moimzdaniem A ten Oris too niema tarczy bo nie, czy ktoś mu to zrobił? W Orisie tak ma być (model Oris williamsf1 team skeleton engine date 2006) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #169 Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) Pierwsze pudełko z Delbanami, i drugie się zapełniło Edytowane 28 Maja 2015 przez sawcio68 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
margwi 1 #170 Napisano 12 Maja 2015 mój mały zbiór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #171 Napisano 12 Maja 2015 gratuluje kolekcji..mamy juz podobny temat http://zegarkiclub.pl/forum/topic/118626-twoja-kolekcja/ moze moderator przeniesie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #172 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) nic sie nie stalo... na poczatku trudno sie polapac napisz pw do ktoregos z moderatorow Edit mod; Już Edytowane 12 Maja 2015 przez cook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #173 Napisano 12 Maja 2015 dzieki za szybka reakcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #174 Napisano 20 Maja 2015 (edytowane) Skromnie z mojej strony. DZIABNIĘTE NOTEM_4 Edytowane 20 Maja 2015 przez tajson1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #175 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Zdjęcia zrobione w sumie przypadkiem na szybko wiec są jakie są jutro jak będzie słonecznie to wymienię na lepsze i wyraźniejsze Moje kieszonki PO KLIKNIĘCIU ZNACZNIE SIĘ POWIĘKSZĄ Edytowane 27 Maja 2015 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach