Flaming 105 #2251 Napisano 12 Marca 2019 Fajne kolekcje panowie A tu moja skromna kolekcja na chyba każdą okazje, a w przyszłości doleci do tego jeszcze jakiś pilot Od lewej: Casio G-Shock GW-M5610, Seiko SKX013 na oryginalnej bransolecie, Citizen NH8350 na brązowym pasku Hirsch Bardzo przemyślana koncepcja. Sam szukam podobnego rozwiązania.(...)a jak się zdarzy kopanie rowów, czy rozwożenie ziemii, to zawsze można zdjąć zegarek ;-) Wtedy nigdy nie będziesz wiedział, kiedy jest fajrant 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2252 Napisano 12 Marca 2019 Spokojnie, jest małżonka, a ona na pewno nie pozwoli mi się przepracować ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #2253 Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Niezbędne minimum O to, to, to... W tym kierunku chętnie bym zmierzał. Tylko... jakoś szkoda mi sprzedać niektórych zegarków, które po drodze się trafiły W każdym razie na pewno musi w przyszłości być GW-9400, jakiś Hamilton Khaki Field i pewnie moja ukochana tania kwarcowa Certina, którą już mam Edytowane 12 Marca 2019 przez Flaming 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #2254 Napisano 12 Marca 2019 Pewnie masz rację, choć w moim przypadku zadań specjalnych nie ma, a jak się zdarzy kopanie rowów, czy rozwożenie ziemii... niepotrzebnie JR sprzedałeś, byłby idealny do takich zadań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2255 Napisano 12 Marca 2019 niepotrzebnie JR sprzedałeś, byłby idealny do takich zadańFakt ;-) Ten zegarek sporo przeszedł, nawet jeśli ja nie pamiętam, co dokładnie się stało :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81944 #2256 Napisano 12 Marca 2019 Dziś zacząłem się zastanawiać, czy taki zestaw mógłby mi wystarczyć?Sam moonwatch by wystarczył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2257 Napisano 12 Marca 2019 Sam moonwatch by wystarczył.Coś w tym jest, ino jednozegarkowcem musiałbym zostać, a na to póki co gotów nie jestem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #2258 Napisano 12 Marca 2019 Dziś zacząłem się zastanawiać, czy taki zestaw mógłby mi wystarczyć?Ładne ale trzy to ciut za mało imo.6-7 szt. jest optymalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2259 Napisano 12 Marca 2019 Ładne ale trzy to ciut za mało imo.6-7 szt. jest optymalnie No właśnie... Poza tym musiałbym się pozbyć paru całkiem fajnych (jak dla mnie) zegarków i chyba jednak nie jestem jeszcze na to gotowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #2260 Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Myślę że z takim stanem 3 sztuk długo byś nie wytrzymał Edytowane 12 Marca 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2261 Napisano 12 Marca 2019 Myślę że z takim stanem 3 sztuk długo byś nie wytrzymał Ja tam jestem tego raczej pewien, choć co jakiś czas przychodzi mi do głowy, żeby mocno zredukować kolekcję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2262 Napisano 12 Marca 2019 Dziś zacząłem się zastanawiać, czy taki zestaw mógłby mi wystarczyć? Plus Rado Cook. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2263 Napisano 12 Marca 2019 Jest to jakiś pomysł :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2264 Napisano 12 Marca 2019 No i koniecznie coś z Japonii. GS zamiast SARBa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2265 Napisano 12 Marca 2019 No i koniecznie coś z Japonii. GS zamiast SARBa? Interesujący pomysł :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #2266 Napisano 12 Marca 2019 A G to to w plastiku musi być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2267 Napisano 12 Marca 2019 Ja tam plastik bardzo lubię :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #2268 Napisano 12 Marca 2019 No to stalowa kostkę na bazar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2269 Napisano 12 Marca 2019 No to stalowa kostkę na bazar Za świeża, za bardzo cieszy i za bardzo mi się podoba. A plastikowe (i przy okazji kolorowe) G też się u mnie znajdzie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #2270 Napisano 12 Marca 2019 Wiem wiem, jak wrzucasz fotkę to w conajmniej cztery tematy, nie da się nie zauważyć I chyba pora "te" gacie na nowy sezon zmienić, może teraz żółte? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2271 Napisano 12 Marca 2019 Wiem wiem, jak wrzucasz fotkę to w conajmniej cztery tematy, nie da się nie zauważyć I chyba pora "te" gacie na nowy sezon zmienić, może teraz żółte? Może, choć pomarańcz chyba najbardziej mi odpowiada. A poza tym, do piłki do koszykówki pasuje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #2272 Napisano 13 Marca 2019 To dzisiaj już nawet dżiszoka szkoda obijać? To jest G-Shock "reprezentacyjny". Nie w stroju roboczym, tylko wyjściowym 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2273 Napisano 13 Marca 2019 Takie garniturowe G :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #2274 Napisano 15 Marca 2019 To jest moja kolekcja która się nie zmieniła od grudnia zeszłego roku. Jest kilka zegarków które mi chodzą po głowie, ale świadomość, że jak kupie coś nowego to któryś z aktualnych będzie miał mniej czasu na nadgarstku jakoś mnie zniechęca do zakupów. Sam jestem ciekaw kiedy zegarkowa choroba przebije zdrowy rozsądek. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2275 Napisano 15 Marca 2019 Widzę, że antypody są mocno reprezentowane :-) Co to za zegarek na bransolecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach