tomaliusz 23216 #8801 Napisano 8 Września (edytowane) 58 minut temu, ro4ti napisał(-a): a to co to jest? bo ja mam coś bardzo podobnego w podobnym miejscu i jest to przycisk do zmiany daty: Edit: Z innym mechanizmem Seagulla lub japońskim to atrapa 😉 A że Chińczyk natrzepał kopert pod dany model ST to inna sprawa, przecież nie wyrzuci 😅 Edytowane 8 Września przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #8802 Napisano 8 Września A i bym zapomniał 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 104 #8803 Napisano 9 Września 9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): A i bym zapomniał 😉 No kolego, nie trzymaj w niepewności, pokazuj który to model:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #8804 Napisano 9 Września 1 godzinę temu, nh35 napisał(-a): No kolego, nie trzymaj w niepewności, pokazuj który to model:) Aaaa ... sorki już pokazuje bom zapomniał 😅 Kawał odważnika 😎 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 104 #8805 Napisano 9 Września 33 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Aaaa ... sorki już pokazuje bom zapomniał 😅 Kawał odważnika 😎 ładny. Też mam takiego, tylko srebrny bezel, 2cm grubości robią robotę:) jakość wykonania miażdży 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13791 #8806 Napisano 9 Września Welly Merck😀 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132801 #8807 Napisano 10 Września 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8808 Napisano 10 Września (edytowane) mam słabość do tej wersji Cadisena (a wszystkie trzy chciałoby się mieć). ktoś widział dokładnie takie paski gdzieś w sprzedaży (solidne tekstylia i świetna kolorystyka)? i coś z brandu Team Merkur (musiałem od razu założyć inny pasek bo oryginalny nie w moim guście) Edytowane 10 Września przez ro4ti 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cologero 34073 #8809 Napisano 17 Września Militado ML05 Całkiem fany zegarek upolowany za 135 PLN 😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8810 Napisano 17 Września proxima po raz pierwszy: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6123 #8811 Napisano 18 Września Takie chińskie UFO z Francji 😁. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8812 Napisano 18 Września proxima po raz drugi i taki VAKUY. ale on "is dead..." nie kręci (ręczny naciąg), hmmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8813 Napisano 18 Września jeszcze jedno bo cholernie podoba mi się ta proxima 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 104 #8814 Napisano 19 Września 10 godzin temu, ro4ti napisał(-a): jeszcze jedno bo cholernie podoba mi się ta proxima nom, ta proxima klasa! ile zapłaciłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 834 #8815 Napisano 19 Września 13 godzin temu, ro4ti napisał(-a): i taki VAKUY. ale on "is dead..." nie kręci (ręczny naciąg), hmmm Co wyszło z tym VAKUY? Ile on Cię wyszedł? Proxima jest super 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8816 Napisano 19 Września 5 godzin temu, nh35 napisał(-a): nom, ta proxima klasa! ile zapłaciłeś? jakieś 730zl 3 godziny temu, mkoch napisał(-a): Co wyszło z tym VAKUY? nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 834 #8817 Napisano 19 Września (edytowane) 36 minut temu, ro4ti napisał(-a): nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) Tam jest st36, tak? Kurcze, rzadko miewają te mechanizmy problemy. Dla mnie z manualnych jeden z bardziej lubianych. Duży co prawda ale taki z chatakterem i fajnym klangiem Edytowane 19 Września przez mkoch 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26473 #8818 Napisano 19 Września 5 godzin temu, ro4ti napisał(-a): jakieś 730zl nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) jak ali, to od razu otwieraj dyskusję, bo majfrend będzie Cię zwodził 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8819 Napisano 21 Września W dniu 19.09.2025 o 15:08, mkoch napisał(-a): Tam jest st36, tak? Kurcze, rzadko miewają te mechanizmy problemy ciekawostka. od czasu do czasu, próbuję ruszać koronką i delikatnie wstrząsać. i ruszył ! ale jak leży tarczą w dół, mechanizmem do góry - obracam zegarek do normalnej pozycji i koniec. martwy. aż nakręcę film 😁 a majfrend się obudził z długiego snu gdy otworzyłem spór na ali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 834 #8820 Napisano 21 Września 4 godziny temu, ro4ti napisał(-a): ciekawostka. od czasu do czasu, próbuję ruszać koronką i delikatnie wstrząsać. i ruszył ! ale jak leży tarczą w dół, mechanizmem do góry - obracam zegarek do normalnej pozycji i koniec. martwy. aż nakręcę film 😁 a majfrend się obudził z długiego snu gdy otworzyłem spór na ali. Uwalony czop balansu. Musiał upaść 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8821 Napisano 21 Września cd. VAKUY interesujące. dałem mu trochę czasu aby popracował, rozruszał się, leżąc tarczą do dołu. lekko stukałem pukałem od czasu do czasu. teraz normalnie już pracuje na nadgarstku. cuda. albo jednak co mu dolega. ponoszę go kilka dni (co będzie trudne bo w przyszłym tygodniu czeka mnie dostawa kilku ciekawych zegarków ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8822 Napisano 21 Września jako że va kuj wrócił do żywych, należy mu się lepsza prezentacja. bo ładny jest. duży a w zasadzie duże mocno wypukłe szkiełko (oraz ogromnej średnicy mechanizm) różni go od innych popularnych pilotów: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaurismaki 67 #8823 Napisano 22 Września Prosto z paczkomatu 161,86 zł 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ro4ti 351 #8824 Napisano 22 Września a teraz taki cudak: JIANGHUN - marka promowana przez San Martin 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 104 #8825 Napisano 22 Września 21 minut temu, ro4ti napisał(-a): a teraz taki cudak: JIANGHUN - marka promowana przez San Martin jasny gwint, tez mam go w koszyku.. kupiłeś w sanmartin.eu (czy jakoś tak)? ile zapłaciłeś? mi wychodzi 205E i 10% zniżki za pierwsze zamówienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach