niuti 433 #7976 Napisano 2 Września 2024 Wszyscy mają mambę, mam i ja.. Znaczy Chronosa 🤪. Choć chyba będzie zwrot bo majfrend mnie lekko okantował. Miało być nakładane logo a tu liptak. 😡 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7977 Napisano 2 Września 2024 33 minuty temu, niuti napisał(-a): Wszyscy mają mambę, mam i ja.. Znaczy Chronosa 🤪. Choć chyba będzie zwrot bo majfrend mnie lekko okantował. Miało być nakładane logo a tu liptak. 😡 To i tak miałeś lepiej, bo mi przysłali podróbkę Rolka. Na szczęście dostałem pełny zwrot, bez konieczności odsyłania. Szkoda, bo ten z nakładanym logo fajnie wygląda. 1 godzinę temu, mirfak napisał(-a): Daj znać jakby co. Na razie kupiłem pilota z SM za niewiele ponad 600 PLN. Nie mogłem się powstrzymać Bywają super okazje na Ali, ale trzeba być czujnym i reagować asap. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 433 #7978 Napisano 2 Września 2024 Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): To i tak miałeś lepiej, bo mi przysłali podróbkę Rolka. Na szczęście dostałem pełny zwrot, bez konieczności odsyłania. Szkoda, bo ten z nakładanym logo fajnie wygląda. O to gruba akcja. No ja przegapiłem teraz na "dni szkoły" w oficjalnym sklepie i brałem od jakiegoś innego z wiekszą ceną o parę $$ specjalnie dla tego logo. Narazie po dobroci napisałem do sklepu, zobaczymy. Jak nie to spór na Ali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7979 Napisano 2 Września 2024 1 minutę temu, niuti napisał(-a): O to gruba akcja. No ja przegapiłem teraz na "dni szkoły" w oficjalnym sklepie i brałem od jakiegoś innego z wiekszą ceną o parę $$ specjalnie dla tego logo. Narazie po dobroci napisałem do sklepu, zobaczymy. Jak nie to spór na Ali. Zwykle wersje z nakładanym logo kosztują sporo więcej. Np. San Martin ma obie wersje niektórych modeli i różnica w cenie jest zauważalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 433 #7980 Napisano 2 Września 2024 (edytowane) Wszystkie miały tę samą cenę, albo może mają bo wchodząc na aukcję widać stałą cenę niezależnie od koloru, daty itp. Nic, czekamy. EDIT: chińczyk sciemniał, że nie mógł zdjęć edytować z aukcji, przerwę miał (akurat to prawda pisał na stronie sklepu) i przeprasza.....no nic zwrot. Edytowane 3 Września 2024 przez niuti Informacyjnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23272 #7981 Napisano 3 Września 2024 (edytowane) 13 godzin temu, Hoffhoffski napisał(-a): ... BTW, z ciekawości, czym robisz zdjęcia? Po taniości Realme 9i 5G Edytowane 3 Września 2024 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 433 #7982 Napisano 3 Września 2024 Sugessik 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7983 Napisano 5 Września 2024 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7984 Napisano 5 Września 2024 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23272 #7985 Napisano 5 Września 2024 Paweł, fajna tarcza 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91568 #7986 Napisano 5 Września 2024 W dniu 2.09.2024 o 16:24, mirfak napisał(-a): Chodzi mi o konkretne, sprawdzone przez Was, modele 🙂 A ja wrzucę jeszcze ten bardzo ciekawy. 3 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7987 Napisano 5 Września 2024 4 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): Dzięki. Trafiłem w super cenie i nie mogłem sobie odmówić. Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): A ja wrzucę jeszcze ten bardzo ciekawy. Skrzyżowanie GMT z nurkiem, to wielka wygoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7988 Napisano 5 Września 2024 Dziś się skusiłem na takiego unisexa. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15229 #7989 Napisano 5 Września 2024 Złoty a skromny😉. A ja sobie klikłem taka kostkę, ponoć stalowa. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7990 Napisano 5 Września 2024 18 minut temu, tofiks_th napisał(-a): Złoty a skromny😉. A ja sobie klikłem taka kostkę, ponoć stalowa. Watch Dive'sa nie miałem, ale słyszałem pochlebne opinie na YT. Lipy chyba nie będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15229 #7991 Napisano 5 Września 2024 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Watch Dive'sa nie miałem, ale słyszałem pochlebne opinie na YT. Lipy chyba nie będzie. Niestety nie to Rollstimi, po taniości😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2721 #7992 Napisano 5 Września 2024 (edytowane) Ta, Watchdives zmienia logo na trójząb, to teraz RollsTimi idzie w tarczę @tofiks_th, ostatnio mi się rzucił w oczy ten zegarek - wydaje się to być jakaś nowość. Nie dopatrzyłem się jednak wymiarów - mógłbyś go pomierzyć jak już do Ciebie przyjdzie? @Paulus57, to teraz czekamy na zdjęcie tego heimdallra na bransolecie, o której wspomniałeś jakiś czas temu Fajny zegarek, tarcza faktycznie prezentuje się świetnie. Berny również zapowiada się mieć ciekawą tarczę. //edycja: Na /rChineseWatches ktoś już się pochwalił zakupem tego RollsTimi. Wymiary: średnica 36 mm, wysokość (L2L) 48 mm, grubość 10 mm, między uszami 20 mm. Autor zamieścił również kilka zdjęć. https://www.reddit.com/r/ChineseWatches/comments/1fb3pko/the_rollstimi_rt7904_vh31_arrived/ Edytowane 7 Września 2024 przez Hoffhoffski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15229 #7993 Napisano 5 Września 2024 47 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a): Ta, Watchdives zmienia logo na tróząb, to teraz RollsTimi idzie w tarczę @tofiks_th, ostatnio mi się rzucił w oczy ten zegarek - wydaje się to być jakaś nowość. Nie dopatrzyłem się jednak wymiarów - mógłbyś go pomierzyć jak już do Ciebie przyjdzie? @Paulus57 Da się zrobić, napęd to ponoć vh31. Zobaczymy jak dojdzie, co to warte. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7994 Napisano 5 Września 2024 1 godzinę temu, tofiks_th napisał(-a): Niestety nie to Rollstimi, po taniości😀 To nie dopatrzałem. Godzinę temu, Hoffhoffski napisał(-a): Ta, Watchdives zmienia logo na tróząb, to teraz RollsTimi idzie w tarczę @tofiks_th, ostatnio mi się rzucił w oczy ten zegarek - wydaje się to być jakaś nowość. Nie dopatrzyłem się jednak wymiarów - mógłbyś go pomierzyć jak już do Ciebie przyjdzie? @Paulus57, to teraz czekamy na zdjęcie tego heimdallra na bransolecie, o której wspomniałeś jakiś czas temu Fajny zegarek, tarcza faktycznie prezentuje się świetnie. Berny również zapowiada się mieć ciekawą tarczę. W takim razie albo Watchdives przenosi produkcję na Ukrainę, albo będzie szło w klimaty Maserati. Dzięki za uznanie dla mojego Heimdallra a co do Berny'ego do raczej spodziewam się dobrej jakości. Mam już jednego automata na Miyocie, ktorego kupiłem ze 3 lata temu za 35 USD i jego wykonanie, łącznie z paskiem, zasługiwało na znacznie wyższą cenę. Bransoletę zamówię w przyszłym tygodniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91568 #7995 Napisano 5 Września 2024 7 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Dziś się skusiłem na takiego unisexa. Paweł chyba kupujesz wszystko jak leci?? 😀😆 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 122 #7996 Napisano 5 Września 2024 Chrono od berny. Co prawda na deklu który jest bardzo cienki i wydaje odgłos słabej blaszki, jest napis first time. Szklo zakrzywiony mineral, mechanizm to js55 od epsona. Pasek do kosza. Koperta całość stal. I tyle, na zdjęciach fajny, na żywo wygląda po prostu dziwnie. Mój werdykt: oddaje, nie polecam, nawet w formie ciekawostki. Dałem ok 180zł 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7997 Napisano 5 Września 2024 51 minut temu, kornel91 napisał(-a): Paweł chyba kupujesz wszystko jak leci?? 😀😆 Wybieram tylko najpiękniejsze. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 433 #7998 Napisano 8 Września 2024 W dniu 5.09.2024 o 08:59, Paulus57 napisał(-a): Masz już kajdan do niego? Tego grubasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 149933 #7999 Napisano 8 Września 2024 20 minut temu, niuti napisał(-a): Masz już kajdan do niego? Tego grubasa Będę zamawiał, ale chyba poczekam z tydzień-dwa, bo mam pilniejszy zakup. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 30168 #8000 Napisano 9 Września 2024 zrzuciłem go od razu z tej gównianej bransy. 19mm w uszach, choć pisali, że 20. mógł dostać coś fajniejszego, dostał skórkowe nato, które się dobrze układa. tarcza rzeczywiście super, wykonanie ok, irytuje mnie tylko ta sekunda. jak w jakimś low-beat mechaniku. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach