tomaliusz 23179 #8801 Posted September 8 (edited) 58 minut temu, ro4ti napisał(-a): a to co to jest? bo ja mam coś bardzo podobnego w podobnym miejscu i jest to przycisk do zmiany daty: Edit: Z innym mechanizmem Seagulla lub japońskim to atrapa 😉 A że Chińczyk natrzepał kopert pod dany model ST to inna sprawa, przecież nie wyrzuci 😅 Edited September 8 by tomaliusz 0 Share this post Link to post Share on other sites
tomaliusz 23179 #8802 Posted September 8 A i bym zapomniał 😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 99 #8803 Posted September 9 9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): A i bym zapomniał 😉 No kolego, nie trzymaj w niepewności, pokazuj który to model:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
tomaliusz 23179 #8804 Posted September 9 1 godzinę temu, nh35 napisał(-a): No kolego, nie trzymaj w niepewności, pokazuj który to model:) Aaaa ... sorki już pokazuje bom zapomniał 😅 Kawał odważnika 😎 8 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 99 #8805 Posted September 9 33 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Aaaa ... sorki już pokazuje bom zapomniał 😅 Kawał odważnika 😎 ładny. Też mam takiego, tylko srebrny bezel, 2cm grubości robią robotę:) jakość wykonania miażdży 1 Share this post Link to post Share on other sites
tofiks_th 13578 #8806 Posted September 9 Welly Merck😀 3 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8808 Posted September 10 (edited) mam słabość do tej wersji Cadisena (a wszystkie trzy chciałoby się mieć). ktoś widział dokładnie takie paski gdzieś w sprzedaży (solidne tekstylia i świetna kolorystyka)? i coś z brandu Team Merkur (musiałem od razu założyć inny pasek bo oryginalny nie w moim guście) Edited September 10 by ro4ti 4 Share this post Link to post Share on other sites
Cologero 33527 #8809 Posted September 17 Militado ML05 Całkiem fany zegarek upolowany za 135 PLN 😁 8 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8810 Posted September 17 proxima po raz pierwszy: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 5922 #8811 Posted September 18 Takie chińskie UFO z Francji 😁. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8812 Posted September 18 proxima po raz drugi i taki VAKUY. ale on "is dead..." nie kręci (ręczny naciąg), hmmm 0 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8813 Posted September 18 jeszcze jedno bo cholernie podoba mi się ta proxima 1 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 99 #8814 Posted September 19 10 godzin temu, ro4ti napisał(-a): jeszcze jedno bo cholernie podoba mi się ta proxima nom, ta proxima klasa! ile zapłaciłeś? 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #8815 Posted September 19 13 godzin temu, ro4ti napisał(-a): i taki VAKUY. ale on "is dead..." nie kręci (ręczny naciąg), hmmm Co wyszło z tym VAKUY? Ile on Cię wyszedł? Proxima jest super 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8816 Posted September 19 5 godzin temu, nh35 napisał(-a): nom, ta proxima klasa! ile zapłaciłeś? jakieś 730zl 3 godziny temu, mkoch napisał(-a): Co wyszło z tym VAKUY? nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #8817 Posted September 19 (edited) 36 minut temu, ro4ti napisał(-a): nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) Tam jest st36, tak? Kurcze, rzadko miewają te mechanizmy problemy. Dla mnie z manualnych jeden z bardziej lubianych. Duży co prawda ale taki z chatakterem i fajnym klangiem Edited September 19 by mkoch 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 25939 #8818 Posted September 19 5 godzin temu, ro4ti napisał(-a): jakieś 730zl nawiązałem kontakt ze sprzedawcą, czekam na reakcję (w sumie nie wiem jaka jest procedura w takiej sytuacji) jak ali, to od razu otwieraj dyskusję, bo majfrend będzie Cię zwodził 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8819 Posted September 21 W dniu 19.09.2025 o 15:08, mkoch napisał(-a): Tam jest st36, tak? Kurcze, rzadko miewają te mechanizmy problemy ciekawostka. od czasu do czasu, próbuję ruszać koronką i delikatnie wstrząsać. i ruszył ! ale jak leży tarczą w dół, mechanizmem do góry - obracam zegarek do normalnej pozycji i koniec. martwy. aż nakręcę film 😁 a majfrend się obudził z długiego snu gdy otworzyłem spór na ali. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #8820 Posted September 21 4 godziny temu, ro4ti napisał(-a): ciekawostka. od czasu do czasu, próbuję ruszać koronką i delikatnie wstrząsać. i ruszył ! ale jak leży tarczą w dół, mechanizmem do góry - obracam zegarek do normalnej pozycji i koniec. martwy. aż nakręcę film 😁 a majfrend się obudził z długiego snu gdy otworzyłem spór na ali. Uwalony czop balansu. Musiał upaść 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8821 Posted September 21 cd. VAKUY interesujące. dałem mu trochę czasu aby popracował, rozruszał się, leżąc tarczą do dołu. lekko stukałem pukałem od czasu do czasu. teraz normalnie już pracuje na nadgarstku. cuda. albo jednak co mu dolega. ponoszę go kilka dni (co będzie trudne bo w przyszłym tygodniu czeka mnie dostawa kilku ciekawych zegarków ) 0 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8822 Posted September 21 jako że va kuj wrócił do żywych, należy mu się lepsza prezentacja. bo ładny jest. duży a w zasadzie duże mocno wypukłe szkiełko (oraz ogromnej średnicy mechanizm) różni go od innych popularnych pilotów: 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaurismaki 66 #8823 Posted September 22 Prosto z paczkomatu 161,86 zł 2 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 267 #8824 Posted September 22 a teraz taki cudak: JIANGHUN - marka promowana przez San Martin 3 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 99 #8825 Posted September 22 21 minut temu, ro4ti napisał(-a): a teraz taki cudak: JIANGHUN - marka promowana przez San Martin jasny gwint, tez mam go w koszyku.. kupiłeś w sanmartin.eu (czy jakoś tak)? ile zapłaciłeś? mi wychodzi 205E i 10% zniżki za pierwsze zamówienie 0 Share this post Link to post Share on other sites