Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Alex-W

Pagani Design

Rekomendowane odpowiedzi

Dotarła moja łomega :) strzał z ostatnich promek przed wielkanocnychIMG_20240405_113933447.thumb.jpg.24c96146e3eb34fd88cff1cc1ec6db24.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem jako gift. Jestem pod wrażeniem stosunku ceny do jakości. Jakiś czas temu kupiłem tacie Citizena za 1,5 tys. i się nie umywa odczuciami do tego pogana. Mechanizm Seiko też chodzi na pierwszy rzut oka ok, nakręciłem i miałem na ręce przez jeden dzień i nie zauważyłem odchyłki. Puszczam go dalej bo na co dzień noszę mojego Breitlinga i to się nie zmieni, ale przyznaje, spodobał mi się.579ac24eb236b92694d9b9328ff245f9.jpgf92bec7b44321fd9e5dc3a5bb53a31db.jpgb814325c5d94c834cf4c10a907832877.jpg

Gesendet von meinem SM-T875 mit Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby jeszcze popracowali nad trwałością lumy to byłby hit ekonomicznych homarow??

IMG_20240416_131009.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod szkiełkiem na godzinie 2 pojawił się paproch ?, ale i tak za tą cenę jest OK 

IMG_20240417_170119.jpg

IMG_20240417_170628.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostrawa.6319b7a087342f9fc3d0abc9ffbf9ef0.jpg

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanabyłem paneraja z dziurą i powiem, jest bardzo dobrze?

IMG_20240514_171459.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 4/10/2024 at 7:29 AM, alex_k said:

Dostałem jako gift. Jestem pod wrażeniem stosunku ceny do jakości. Jakiś czas temu kupiłem tacie Citizena za 1,5 tys. i się nie umywa odczuciami do tego pogana. Mechanizm Seiko też chodzi na pierwszy rzut oka ok, nakręciłem i miałem na ręce przez jeden dzień i nie zauważyłem odchyłki. Puszczam go dalej bo na co dzień noszę mojego Breitlinga i to się nie zmieni, ale przyznaje, spodobał mi się.579ac24eb236b92694d9b9328ff245f9.jpgf92bec7b44321fd9e5dc3a5bb53a31db.jpgb814325c5d94c834cf4c10a907832877.jpg

Gesendet von meinem SM-T875 mit Tapatalk

To jest homar?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 14.05.2024 o 17:32, tofiks_th napisał(-a):

Zanabyłem paneraja z dziurą i powiem, jest bardzo dobrze?

Mam dokładnie taką samą zieleninę i na żywo jest to zaskakująco ładny zegarek, natomiast na zdjęciach wygląda pokracznie :)

U Ciebie na fotce to już w ogóle złapał jakieś dziwne kolory i oprócz kształtu nic tu nie wygląda tak, jak w rzeczywistości ;)

Edytowane przez GrzesiekW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłem do tego wątku przez przypadek ale całkiem mi się spodobał ;)

Chciałbym sobie zamówić pierwszego PD i z tego co widzę to głównie Ali. Ma znaczenie od kogo kupuję? Tam official store PD jest chyba ze 3 i w każdym inne ceny :D

To co chcę kupić to homar Omegi lub Tag Heuer. Zwracać na coś szczególną uwagę? Wiem, że lepiej z mechanizmem Seiko(NH-xy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz również popatrzeć na rodzimy olx, często można trafić nówkę sztukę taniej niż u chińczyków. Szukaj ofert Choice i opcji bezpłatnego zwrotu, raz skorzystałem. Jak już tu trafiłeś to wpadłeś chłopie??. Powodzenia w zakupach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mają się jakościowo, cenowo i homarowo PD vs San Martin? Czytałem gdzieś, że SM jeszcze lepiej wykonane??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi