Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem , ale combat 39 to prezent urodzinowy od żony więc musi zostać, zresztą bardzo go lubię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, bober5264 napisał(-a):

Całkiem czesto wpada na nadgarstek ;)20d534acc2edb9431cb607f5a49d71f1.jpg

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Kupiony z nudów w chwili słabości? Znając twoją kolekcję, nie wróżę mu długiego żywota. Zegarek ogólnie nie jest zły, aczkolwiek przy innych z twojej kolekcji szybko popadnie w zapomnienie po pierwszej ekscytacji. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupiony z nudów w chwili słabości? Znając twoją kolekcję, nie wróżę mu długiego żywota. Zegarek ogólnie nie jest zły, aczkolwiek przy innych z twojej kolekcji szybko popadnie w zapomnienie po pierwszej ekscytacji. 
Podobał mi sie, ale tak zakup taki z braku pomysłu, ja tez mu nie wróżę zbyt długo, choć sam do końca nie.wiem czemu, fajny zegareczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

To Rolki takie samolubne, że nie pozwalają nosić i cieszyć się innymi zegarkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i przyszedł … tyle, że zamiast czarnego, niebieski Nawet nie odpakowuję do końca. Od razu do zwrotu… No chyba, że Ktoś z forumowiczów chce po cenie zakupu?

d15abf281894e91cd48683ac5f0309fc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że kolejna wtopa. Przynajmniej możesz się zastanowić i upewnić co do rozmiaru.
ChW na każdym kroku ostatnio potwierdza, że nie nadążają za własnym sukcesem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Szkoda że kolejna wtopa. Przynajmniej możesz się zastanowić i upewnić co do rozmiaru.
ChW na każdym kroku ostatnio potwierdza, że nie nadążają za własnym sukcesem emoji36.png.

No, mówię  Ci ... "lekko" się wk...em 😖 i zdystansowałem do nich. Rozmiar 38mm jest dla mnie idealny a kilka innych wrażeń opiszę później ... jak ochłonę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Rolki takie samolubne, że nie pozwalają nosić i cieszyć się innymi zegarkami?
Mozna tak powiedziec ze sa samolubne, one po prostu nie chcą schodzić z nadgarstka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Domingo66i6 napisał(-a):

No, mówię  Ci ... "lekko" się wk...em 😖 i zdystansowałem do nich. Rozmiar 38mm jest dla mnie idealny a kilka innych wrażeń opiszę później ... jak ochłonę 😉

Wspólczuję klopotów i nerwów z odsyłaniem. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Znowu wtopa....

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

Wspólczuję klopotów i nerwów z odsyłaniem. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Znowu wtopa....

Muszę teraz ogarnąć tą ich całą procedurę zwrotu ... Ech 😥

Zawiodłem się... może piszę to na gorąco, ale takie jest moje obecnie odczucie.

Edytowane przez Domingo66i6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Domingo66i6 napisał(-a):

Muszę teraz ogarnąć tą ich całą procedurę zwrotu ... Ech 😥

Szybko zdobędziesz tytuł "doświadczonego" klienta ChW. Poznasz wszystkie procedury i panie z Obsługi Klienta po imieniu 😉.

To czego ja się szybko nauczyłem, to że standardowy czas odpowiedzi na każdego maila w okresie wyprzedażowym, to 2-3 dni robocze 😞.

25 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Pewnie długo nie zejdzie z łapki 😉

Robert @Perpetuum Mobile za Twoją sugestią jest i bransa😉

Sławek. I na bransie to on dopiero wygląda kompletnie 👍. Pro 600, to jest za duży klocek na paski. Ja sam też lubię paski, ale do takich dużych diverów to jednak tylko bransolety. Myślę, że nieważne ile pasków wypróbujesz, to on i tak na bransolecie będzie wyglądał lepiej i nosił się lepiej.

Sam widzisz, że ja swojego C60 Pro 300 wziąłem też na bransolecie i to był strzał w dziesiątkę, bo nosi się bardzo wygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Szybko zdobędziesz tytuł "doświadczonego" klienta ChW. Poznasz wszystkie procedury i panie z Obsługi Klienta po imieniu 😉.

To czego ja się szybko nauczyłem, to że standardowy czas odpowiedzi na każdego maila w okresie wyprzedażowym, to 2-3 dni robocze 😞.

Sławek. I na bransie to on dopiero wygląda kompletnie 👍. Pro 600, to jest za duży klocek na paski. Ja sam też lubię paski, ale do takich dużych diverów to jednak tylko bransolety. Myślę, że nieważne ile pasków wypróbujesz, to on i tak na bransolecie będzie wyglądał lepiej i nosił się lepiej.

Sam widzisz, że ja swojego C60 Pro 300 wziąłem też na bransolecie i to był strzał w dziesiątkę, bo nosi się bardzo wygodnie.

Duży nie jest bo to wersja 38mm, ale pewnie miałeś na myśli grubość, swoje musi mieć bo to jednak 600m😉👍

Edytowane przez SLAWEK 01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Szkoda tylko, że w okresie wyprzedażowym, nie ogarniają za bardzo kolorów 😉 Może byłoby już po sprawie a ja z uśmiechem na ustach, dzieliłbym się zdjęciami swojego nadgarstka ... a tak, klops 😀 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

No tak zamiast nowego zegarka dostałeś kłopoty. To ssie rzeczywiście 😕 Jeżeli mogę coś zasugerować. Spisz sobie nr seryjny i zrób wyraźne zdjęcie żeby na deklu było go widać. Na stronie chwarda wygeneruj etykietę zwrotną (dział "Returns"). Strona lubi się wykrzaczać ale spokojnie gdzieś tam jest opcja "light version". Generalnie jak masz etykietę to wpakuj go do oryginalnego pudełka i wio do punktu nadawczego. I teraz zabawa, agencja celna może od Ciebie chcieć różne rzeczy postepuj wg zaleceń. Nie musisz robic procedury uszlachetniania paczki. Zdjęcia nr seryjnego i oświadczenie o zwrocie powinno styknąć. Nic nie zapłacisz. Jak paczka zostanie wysłana to ChW da Ci znać mejlem, że doszła. Potem ocenią stan zwrotu a następnie oddadzą hajs lub wyślą nową sztukę. Generalnie parę tygodni masz zabawy, niestety bez kasy ani zegarka 😕

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a):

No tak zamiast nowego zegarka dostałeś kłopoty. To ssie rzeczywiście 😕 Jeżeli mogę coś zasugerować. Spisz sobie nr seryjny i zrób wyraźne zdjęcie żeby na deklu było go widać. Na stronie chwarda wygeneruj etykietę zwrotną (dział "Returns"). Strona lubi się wykrzaczać ale spokojnie gdzieś tam jest opcja "light version". Generalnie jak masz etykietę to wpakuj go do oryginalnego pudełka i wio do punktu nadawczego. I teraz zabawa, agencja celna może od Ciebie chcieć różne rzeczy postepuj wg zaleceń. Nie musisz robic procedury uszlachetniania paczki. Zdjęcia nr seryjnego i oświadczenie o zwrocie powinno styknąć. Nic nie zapłacisz. Jak paczka zostanie wysłana to ChW da Ci znać mejlem, że doszła. Potem ocenią stan zwrotu a następnie oddadzą hajs lub wyślą nową sztukę. Generalnie parę tygodni masz zabawy, niestety bez kasy ani zegarka 😕

Dziękuje za  poradę! W tej opcji "light version" trzeba podać 6-cyfrowy nr zamówienia z faktury, której jeszcze nie otrzymałem. Mam tylko nr 9-cyfrowy z samego zamówienia na ich stronie. Nie chce mnie przepuścić dalej bez tego 6-cyfrowego numeru. Mam nadzieję, że fakturę doślą ...  Przeraża mnie ta mnogość formalności. Miała być przyjemność a zapowiada się przeprawa. 
Jeszcze raz dziękuje, za wszelką pomoc 👌👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktura powinna być pod kartonem głównym. Też ja początkowo przegapiłem.

Daj im znać jak dali ciała. Dostaniesz 10% na kolejny zakup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, 83czarny napisał(-a):

Faktura powinna być pod kartonem głównym. Też ja początkowo przegapiłem.

Daj im znać jak dali ciała. Dostaniesz 10% na kolejny zakup

OK. Dziękuję bardzo za podpowiedź 😊👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Duży nie jest bo to wersja 38mm

No to faktycznie wersja "light", choć na Twoich zdjęciach to taki całkiem spory się wydaje. WR600 😉.

24 minuty temu, Domingo66i6 napisał(-a):

Szkoda tylko, że w okresie wyprzedażowym, nie ogarniają za bardzo kolorów 😉

No nie ogarniają. Mi też zamiast czarnego chcieli wysłać białego. Zobaczyłem na zamówieniu i szybko poprosiłem o poprawkę. Na szczęście to akurat w porę ogarnęli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Perpetuum Mobile said:

Przerabiałem bransoletę i jak potrzebuję na dłużej czegoś bardziej uniwersalnego, to ją wybieram. C60 Pro 600 daje też radę w innych konfiguracjach. Polecam spróbować. 🤠 Racja jest w tym, że nie każdy pasek podejście, ale 38mm ma bodaj ok 12.75mm wysokości więc powinno być łatwiej.

1 hour ago, SLAWEK 01 said:

Duży nie jest bo to wersja 38mm, ale pewnie miałeś na myśli grubość, swoje musi mieć bo to jednak 600m😉👍

O! Miałem dokładnie tą wersję. Gdyby nie to, że czerwień z białym w ostrym słońcu w połączeniu z rozmiarem koperty mi nie opowiadała, zapewne został by na dłużej. Bardzo wygodny zegarek, chyba nawet lepiej mi się nosił niż 42mm.

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, tts napisał(-a):

Przerabiałem bransoletę i jak potrzebuję na dłużej czegoś bardziej uniwersalnego, to ją wybieram. C60 Pro 600 daje też radę w innych konfiguracjach. Polecam spróbować. 🤠 Racja jest w tym, że nie każdy pasek podejście, ale 38mm ma bodaj ok 12.75mm wysokości więc powinno być łatwiej.

O! Miałem dokładnie tą wersję. Gdyby nie to, że czerwień z białym w ostrym słońcu w połączeniu z rozmiarem koperty mi nie opowiadała, zapewne został by na dłużej. Bardzo wygodny zegarek, chyba nawet lepiej mi się nosił niż 42mm.

A widzisz, moje odczucia są odwrotne, czerwień w połączeniu z białymi falami robi robotę i te wskazówki, całość miodzio plus fajny rozmiar 👌

Natomiast dobrze, że nasze gusta się różnią bo byłoby smutno gdybyśmy chodzili w tych samych zegarkach😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już było, dzisiaj wpadło mi na ig:

Screenshot_20250728_193704_Instagram.jpg

Edytowane przez GostRado

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, 83czarny napisał(-a):

I w nastroju wakacyjnym szarak

IMG20250729135201.jpg

Zarąbisty. Szary, monochromatyczny ale kto ma wiedzieć ten wie :D #stealthwealth

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minutes ago, 83czarny said:

I w nastroju wakacyjnym szarak

8 minutes ago, Funky_Koval said:

Zarąbisty. Szary, monohromatyczny ale kto ma wiedzieć ten wie :D #stealthwealth

Bez zbędnych blink-blink. Takie najlepsze! 👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi