mmariusz_2004 0 #4651 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) ER to rynek europejski, DR- inny, ale nie pamiętam jaki modele takie same, niczym się nie różnią. Wysłane przy użyciu TapatalkaDzięki za info potrzebuję instrukcji do GWG-1000 może ktoś podrzucić, będę wdzięczny . Edytowane 8 Lutego 2018 przez mmariusz_2004 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4652 Napisano 8 Lutego 2018 Dobry wieczór Panie Marcinie ;-)Witam i tutaj Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4653 Napisano 8 Lutego 2018 ER to rynek europejski, DR- inny, ale nie pamiętam jaki modele takie same, niczym się nie różnią. Wysłane przy użyciu TapatalkaER - EuropaDR - Azja z wyłączeniem Chin i Japonii i chyba AfrykaCR - Ameryka (lub obie Ameryki - nie jestem pewien)JF - JaponiaPR - Chiny Różnica między modelami na różne rynki tkwi w opakowaniach i zestawie językowym instrukcji obsługi. Sam zegarek - jak napisał Matej - niezależnie od rynku jest identyczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #4654 Napisano 8 Lutego 2018 Witajcie, bardzo mi się podoba ten zegarek, lecz niestety nie mam go gdzie przymierzyć i trochę boję się jego wielkości. Mam teraz stosunkowo świeżo MTG-G1000 i ten to raczej tak na granicy jak dla mnie, bo też duży. Czy mógł by ktoś z Was posiadających teraz czy w przeszłości, oba te modele, czyli GWG1000 i MTG1000, wyrazić swoją opinię? Jest Mudmaster jeszcze istotnie większy, czy są raczej porównywalne? Zdjęcia w internecie to już chyba wszystkie oglądałem, ale na żywo to coś innego.Brać czy nie bo już mi z tego .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4655 Napisano 8 Lutego 2018 @bohushKolego, całe życie nosiłem zegarki nie większe z kopertą jak szkło w Mudmasterze i mówiłem, że nie potrzebuje busol. Ręce mam chude, bo 17.5 cm w nadgarstku i odkąd go mam wiem, że nie ma za dużego zegarka. Fakt w niektórych sytuacjach jego grubość jest upierdliwa, ale o wygląd się nie martw. To tylko kwestia przyzwyczajenia oka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #4656 Napisano 8 Lutego 2018 Jeżeli masz MTG-G i Ci odpowiada, to i z GWG nie będziesz miał żadnego problemu wielkościowego. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #4657 Napisano 8 Lutego 2018 @bohushKolego, całe życie nosiłem zegarki nie większe z kopertą jak szkło w Mudmasterze i mówiłem, że nie potrzebuje busol. Ręce mam chude, bo 17.5 cm w nadgarstku i odkąd go mam wiem, że nie ma za dużego zegarka. Fakt w niektórych sytuacjach jego grubość jest upierdliwa, ale o wygląd się nie martw. To tylko kwestia przyzwyczajenia oka Jeżeli masz MTG-G i Ci odpowiada, to i z GWG nie będziesz miał żadnego problemu wielkościowego. Dzięki panowie, takie odpowiedzi chciałem słyszeć, bo po prostu chce mi się go :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazik 0 #4658 Napisano 9 Lutego 2018 Jeżeli masz MTG-G i Ci odpowiada, to i z GWG nie będziesz miał żadnego problemu wielkościowego. Mam jeden i drugi. Wydaje mi się że MTG jest wygodniejszy w noszeniu pomimo większej wagi. Niewiem może bransoleta sie lepiej układa. Nie obawiaj się rozmiaru. Bierz śmiało GWG. Ja miałem na odwrót. Najpierw GWG później MTG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #4659 Napisano 10 Lutego 2018 Super, dzięki.A w międzyczasie już zamówione, zapłacone i teraz...czekam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4660 Napisano 11 Lutego 2018 tak tu jakoś cicho więc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4661 Napisano 11 Lutego 2018 Jak egzotycznie, to proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4662 Napisano 11 Lutego 2018 Mój kędziorek niestety wyczerpał limit wylinek i odszedł do krainy wiecznych łowów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4663 Napisano 11 Lutego 2018 Ta już ma 12 lat, ale karmię raz na dwa-trzy miesiące, żeby nie zrzucała spodni za często. Xenesthis immanis dla zainteresowanych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4664 Napisano 11 Lutego 2018 ale na rączki bym go chyba nie wziął hehe (mam na myśli tego ptasznika?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4665 Napisano 11 Lutego 2018 No długo żyje, bo samica. Samiec po ostatniej wylince u mnie coś koło roku chyba pociągnął.Mój to był ptasznik kędzierzawy (brahypelma albopilosum).Dobra koniec,bo nas opierdzielą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4666 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Jak popiję, to biorę, nawet po tylu latach hodowli ptadzników Głupek stary... Ta zaraz będą warny Edytowane 11 Lutego 2018 przez JobForACowboy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4667 Napisano 11 Lutego 2018 To w temacie Po remoncie trzeba było solidnie wykąpać No i przy okazji założyłem z ciekawości żółte gacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #4668 Napisano 11 Lutego 2018 No i przy okazji założyłem z ciekawości żółte gacie Pasuje (do zielonego bardziej niż do czarnucha). 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4669 Napisano 11 Lutego 2018 Też mi się tak wydaję Tomku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4670 Napisano 11 Lutego 2018 Tomasz super.... aż zapragnąłem go znowu mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4671 Napisano 11 Lutego 2018 Lepiej, lepiej. Dlatego u mnie zielona leży w pudełku.Zastanawiam się, skąd ceny za ten kawałek plastiku... W Polsce 200 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4672 Napisano 11 Lutego 2018 Myślałem, że żółty pasek do wersji zielonej nie pasuje ...wedlug mnie idealnie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4673 Napisano 11 Lutego 2018 No i przy okazji założyłem z ciekawości żółte gacie Tomek, bardzo dobrze wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4674 Napisano 12 Lutego 2018 qrde, nie kupiłem zielonego tylko czarny bo mi przeszkadzała ta paleta kolorów (zielony pasek, żółte napisy, białe indeksy) ale z żółtym paskiem to zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Może bym się nie zamienił ale wygląda 100 razy lepiej niż na tym zielonym (oczywiście wg mnie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #4675 Napisano 13 Lutego 2018 Witam, wiem że nie bardzo tutaj ale temat MTG raczej kuleje czy wiecie może dlaczego MTG 1000 tak staniał w Polsce. Zawsze mi się podobał a teraz można go spokojnie kupić za 2100 zł nawet w TT jest po 2400 zł mega to dziwne aczkolwiek bardzo dla mnie miłe bo chyba w takiej cenie sobie go sprawię. Tylko dziwi mnie że Mudmaster po 3500 zł a MTG po 2100 przecież on zawsze był znacznie droższy od Mudmastera. Kurde nawet na Eglobalu srebrny MTG ponad 2600 zł a w Polsce czarny MTG 2100 zł na spokojnie do kupienia. Oj Mudmasterek będzie miał braciszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach