Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem że nie bardzo tutaj ale temat MTG raczej kuleje czy wiecie może dlaczego MTG 1000 tak staniał w Polsce. Zawsze mi się podobał a teraz można go spokojnie kupić za 2100 zł nawet w TT jest po 2400 zł mega to dziwne aczkolwiek bardzo dla mnie miłe bo chyba w takiej cenie sobie go sprawię. Tylko dziwi mnie że Mudmaster po 3500 zł a MTG po 2100 przecież on zawsze był znacznie droższy od Mudmastera. Kurde nawet na Eglobalu srebrny MTG ponad 2600 zł a w Polsce czarny MTG 2100 zł na spokojnie do kupienia. :) Oj Mudmasterek będzie miał braciszka :)

Jakbyś napisał to w temacie MTG, to by temat MTG nie kulał. ;)

MTG staniał bo taka kolej rzeczy, nie jest to już najświeższy model, rynek tych, którzy płacili wyższe ceny się nasycił to sklepy szukają nowych klientów, pojawiło się kilka nowych modeli z GPS i pewnie jeszcze z 10 innych powodów można by wynaleźć.

Edytowane przez Jogi

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wiem że nie bardzo tutaj ale temat MTG raczej kuleje czy wiecie może dlaczego MTG 1000 tak staniał w Polsce. Zawsze mi się podobał a teraz można go spokojnie kupić za 2100 zł nawet w TT jest po 2400 zł  mega to dziwne aczkolwiek bardzo dla mnie miłe bo chyba w takiej cenie sobie go sprawię. Tylko dziwi mnie że Mudmaster po 3500 zł a MTG po 2100 przecież on zawsze był znacznie droższy od Mudmastera. Kurde nawet na Eglobalu srebrny MTG ponad 2600 zł a w Polsce czarny MTG 2100 zł na spokojnie do kupienia. :) Oj Mudmasterek będzie miał braciszka :)

Po prostu MTG-S nie jest już produkowany i stąd wyprzedaże, ale ich ilości są mocno ograniczone po 1, 2 sztuki. Zresztą MTG-G też już niektóre wersje kolorystyczne są niedostępne.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu MTG-S nie jest już produkowany i stąd wyprzedaże, ale ich ilości są mocno ograniczone po 1, 2 sztuki. Zresztą MTG-G też już niektóre wersje kolorystyczne są niedostępne.

Zatem trzymamy, trzymamy ;)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem trzymamy, trzymamy ;)

Nie mów mu tak, bo czekam aż się ten czarnuch na bazarku pokaże. :D

Edytowane przez Jogi

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mów mu tak, bo czekam aż się ten czarnuch na bazarku pokaże. :D

Jakby co to jestem podatny na "korupcję" :D ale tylko zegarkową.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde, nie kupiłem zielonego tylko czarny bo mi przeszkadzała ta paleta kolorów (zielony pasek, żółte napisy, białe indeksy) ale z żółtym paskiem to zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Może bym się nie zamienił ale wygląda 100 razy lepiej niż na tym zielonym (oczywiście wg mnie)

Ja kupiłem czarnego z tego samego powodu i dokupiłem żółty pasek.

Nie żałuję wyboru bo pasek jak dla mnie pasuje świetnie.

PSX_20180113_203645.jpg

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie na lato też sobie taki sprawie. a może do tego czasu wyjdą jakieś inne ciekawe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-103229-0-27360500-1518695046_thumb.jpg

Zegarek posiadam od roku i raczej jest używany zgodnie z przeznaczeniem, bez specjalnego oszczędzania. Często ma kontakt ze słoną wodą i wysoką temperaturą, jak dotąd bez najmniejszych problemów. Jest to kolejne Casio po kilku Protrekach z którego jestem naprawdę zadowolony.  NIe wiem czy do noszenia na codzień się nadaje ze względu na styl i wielkość (pracuję w biurze), ale w mojej kolekcji jeden z ulubionych. Potrafi nawet poprawnie zmierzyć temperaturę ;)

Edytowane przez vander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z wyłączeniem funkcji auto light w tym zegarze. W chwili obecnej nie dysponuje instrukcją więc prosze Was o pomoc jak wyłączyć tą funkcje

Send from S7 Edge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z wyłączeniem funkcji auto light w tym zegarze. W chwili obecnej nie dysponuje instrukcją więc prosze Was o pomoc jak wyłączyć tą funkcje

Send from S7 Edge

W trybie timekeepingu wyciągasz koronkę, następnie kilkukrotnie przyciskasz MODE, aż na wyświetlaczu pojawi się AUTO*ON, obracasz koronkę, aby zmienić na AUTO*OFF i wciskasz koronkę z powrotem. Pamiętaj, że przestawiłeś w ten sposób czas, więc musisz go ustawić ponownie lub przeprowadzić skuteczną synchronizację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki monochromatyczny. Bardzo ładny. Myślę, że taka kolorystyka jak najbardziej może się przyjąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie już spokój.

Wszędzie tylko białe, różowe, żółte i uj wie jeszcze jakie kolorki.

Wreszcie coś dla normalnego chłopskiego neandertalczyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takiej konfiguracji jest nijaki, bo wszystko jest pozlewane. Nuda... Kilka drobnych, białych wstawek i wyglądałby o niebo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im dłużej i więcej razy patrzę na ta biedną przeróbkę, tym bardziej widzę jak to nie ma sensu.

Ten zegarek ma sens w przypadku kontrastu. Inaczej, będzie węglem na nadgarstku.

Popatrzcie jeszcze kilka razy... Przecież tam nic nie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak samo nic nie widać jak i w cyfrowych negatywach.

Chociaż i tak nie uważam, że ten zegarek w takim wydaniu jest nieczytelny.

Dla mnie tak powinien wyglądać ten sk...syn :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem jak będzie wyglądała luminescencja w takim wydaniu...

W ogóle będzie?

Dajmy spokój, bo ten projekt z założenia nie ma racji bytu. Wystarczy popatrzeć na dotychczasowe modele i biedę tej fotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi