X-Ray 95 #4701 Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) I to mnie się podoba,no może poza kolorem paska To Buck czy jakiś no name?? Edytowane 17 Lutego 2018 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #4702 Napisano 17 Lutego 2018 I to mnie się podoba,no może poza kolorem paska To Buck czy jakiś no name??Buck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4703 Napisano 17 Lutego 2018 Wszystkie wersje na jednym obrazku. Moim zdaniem nowa całkiem spox. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #4704 Napisano 17 Lutego 2018 Jedynka najfajniejsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9485 #4705 Napisano 17 Lutego 2018 Dwójka z paskiem od czwórki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4706 Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Każdy ma swojego faworyta. Dla nie to jedynka, którą noszę od września 2015. Myślę, że z oceną dziewiątki warto się wstrzymać do osobistych oglądzin. pozdrawiam, Piowa Edytowane 18 Lutego 2018 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4707 Napisano 18 Lutego 2018 Od początku mówiłem,że Twoja "1" to najfajniejszy model MM no ale teraz jak jest ta "9" to chyba zmieniam zdanie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4708 Napisano 18 Lutego 2018 Kurcze, ciekawe jakby wyglądał pomarańczowy z żółtym paskiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #4709 Napisano 18 Lutego 2018 Oglądałem wiele zdjęć i filmów i chyba w jedynce trochę inaczej świeci wyświetlacz niż w dwójce, zgadza się? Zresztą w każdym inaczej świeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4710 Napisano 18 Lutego 2018 1 z paskiem od 7 to mój wybór. 1 mam teraz może upoluje kiedyś pasek 7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #4711 Napisano 18 Lutego 2018 Moim zdaniem najfunkcjonalniejsza/najczytelniejsza jest 2-ka, w sumie właśnie dlatego "za nabyłem" ten zegarek - niemniej coraz częściej gnębi mnie przekonanie że ten zegarek jest dla mnie za duży i coś mi "bazarkiem trącić" zaczyna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4712 Napisano 18 Lutego 2018 Moim zdaniem najfunkcjonalniejsza/najczytelniejsza jest 2-ka, w sumie właśnie dlatego "za nabyłem" ten zegarek - niemniej coraz częściej gnębi mnie przekonanie że ten zegarek jest dla mnie za duży i coś mi "bazarkiem trącić" zaczyna Mi przeszkadza tylko grubość. Średnica jest ok, nawet mógłbym mieć jeszcze większy, ale zaraz pewnie by było : "przedłużenie członka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #4713 Napisano 18 Lutego 2018 Mi przeszkadza tylko grubość. Średnica jest ok, nawet mógłbym mieć jeszcze większy, ale zaraz pewnie by było : "przedłużenie członka" Głownie o grubość chodzi, choć o średnicę trochę też... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #4714 Napisano 18 Lutego 2018 Na żywo 2 fajniejsza od 1 imo Tak jak Ktoś tu pisał, 1 trochę mdło wypada w porównaniu z 2 ale właśnie niektórych ta mdła tarcza i indeksy przekonują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4715 Napisano 18 Lutego 2018 9 też byłoby fajne gdyby więcej białych elementów było, ale podejrzewam, to model zrobiony z myślą o bro z USA od "czarnej taktyki"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4716 Napisano 18 Lutego 2018 Najfajniejsze, że mamy już 9 modeli, 9 (może 8) różnych pasków i każdy znajdzie coś dla siebie. Nikomu nie podoba się ósemka?8--)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4717 Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Dla mnie złote wstawki jadą cepelią, ale oczywiście nikogo nie chcę obrazić. Każdy lubi to co lubi. Do 9 widzę więcej białego i szary pasek z białymi napisami. Wziąłbym na pewno... Edytowane 18 Lutego 2018 przez JobForACowboy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4718 Napisano 18 Lutego 2018 Na żywo 2 fajniejsza od 1 imo Tak jak Ktoś tu pisał, 1 trochę mdło wypada w porównaniu z 2 ale właśnie niektórych ta mdła tarcza i indeksy przekonują na tej zbiorowej fotce 1 rzeczywiście wygląda blado a w rzeczywistości jest bardzo czytelna i zdecydowanie bardziej wyraźna. 2 trochę za kolorowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #4719 Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) na tej zbiorowej fotce 1 rzeczywiście wygląda blado a w rzeczywistości jest bardzo czytelna i zdecydowanie bardziej wyraźna. 2 trochę za kolorowaNo właśnie dla mnie dzięki temu w 2 trochę tarcza żyje, coś się dzieje.Miałem GPW w takiej wersji kolorystycznej jak w 1 i już nie mam ... właśnie dlatego No ale to dobrze że podobają nam się różne, nie biegamy w tych samych zegarkach jak jakieś bracia jednojajowe Edytowane 18 Lutego 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #4720 Napisano 18 Lutego 2018 Zawsze miałem słabość do czerwonej sztachety, niestety życie pisze inne scenariusze i będzie taki, jaki przyślą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4721 Napisano 18 Lutego 2018 A właśnie... Panowie, czy wam też się wyłącza samoczynnie powiadomienie o spadkach lub wzrostach ciśnienia? Co ustawię, to po kilku dniach muszę włączać od nowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4722 Napisano 18 Lutego 2018 A instrukcję czytał??Normalne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4723 Napisano 19 Lutego 2018 Ni właśnie nie, bo po anglicku :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4724 Napisano 19 Lutego 2018 Ni właśnie nie, bo po anglicku :-(Może tak ? https://youtu.be/KPjJ77JsTGk Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4725 Napisano 19 Lutego 2018 Może tak ? https://youtu.be/KPjJ77JsTGk Wysłane przy użyciu TapatalkaNo proszę Pana Znam prawie na pamięć przecież . Dzięki temu filmikowi zdecydowałem, że będzie Mudmuster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach