Host 5 #3526 Napisano 15 Kwietnia 2017 Wesołych i pogodnych Świąt forumowicze, mniej napięć, więcej relaksu ze swoimi ulubionymi G-Shockami, smacznego jajka i nie zamoczcie zegarków na Śmigusie Dyngusie 0 by zawsze mieć: rower droższy niż samochód i zegarek droższy niż rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #3527 Napisano 15 Kwietnia 2017 no własnie, dajcie sobie buzi, podzielcie się jutro jajeczkiem, załóżcie Mudmastery i się tak nie sztorcujcie niepotrzebnie zupełnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3528 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #3529 Napisano 15 Kwietnia 2017 Nad zegarkami nie ma się co zastanawiać i rozwodzić bo to tylko zegarki,Natomiast nad posiadaczami i fanami tego plastiku i gumy jak najbardziej - niezłe ADHD panuje przy G, napinka bicków i skroni - większe np niż w dziale Rolex Niektórzy wymagają ostrego leczenia i izolacji ze społeczeństwa - żeby mogli sobie baranaka strzelać w gumowe ściany, Nie wiem tylko czy tam można mieć zegarek czy nie ze wskazaniem na NIE! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #3530 Napisano 15 Kwietnia 2017 Ja sprzedałem GWG kupiłem GG , sprzedałem GG kupiłem MTG , sprzedałem MTG kupiłem GWG taki sam jak miałem 1 A co to ma niby być dzieciaku?chociaż oczywiście miałeś wszystkie naraz albo to,że piszesz jakoby jakość wykonania gwg i gg jest na tym samym poziomie.jeszcze trochę tego bym znalazł.bardzo ciekawe rzeczy,no ale jak masz 18 lat to wybaczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3531 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3532 Napisano 15 Kwietnia 2017 Panowie, uprzejmie proszę o nie zaśmiecanie prowadzonego przeze mnie wątku obliczeniowego swoimi gierkami i wojenkami. Później ktoś napisze, że sprzedał (albo kupił) MudMastera i nie dokopię się do listy. 8--)) Wesołych Świąt życzę wszystkim, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3533 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) zaraz pousuwam Piowa swoje posty z tematu Posprzątane Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #3534 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) zaraz pousuwam Piowa swoje posty z tematu Ja zdecydowanie radziłbym je zostawić.przednio się bawię czytając te tzw. posty No cóż,znikły...niewypowiedziany żal we mnie wzbiera...na szczęście odpowiednie wrażenie pozostawiłeś Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3535 Napisano 15 Kwietnia 2017 Panowie, uprzejmie proszę (po raz drugi) o nie zaśmiecanie prowadzonego przeze mnie wątku obliczeniowego swoimi gierkami i wojenkami. Później ktoś napisze, że sprzedał (albo kupił) MudMastera i nie dokopię się do listy. 8--)) Wesołych Świąt życzę wszystkim, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #3536 Napisano 15 Kwietnia 2017 Panowie, uprzejmie proszę (po raz drugi) o nie zaśmiecanie prowadzonego przeze mnie wątku obliczeniowego swoimi gierkami i wojenkami. Później ktoś napisze, że sprzedał (albo kupił) MudMastera i nie dokopię się do listy. 8--))Wesołych Świąt życzę wszystkim, PiowaSpokojnie,już dzieciak się poskarżył także nałożono pewne sankcje koniec tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3537 Napisano 15 Kwietnia 2017 Spokojnie,już dzieciak się poskarżył także nałożono pewne sankcje koniec tematu Mario jesteś rok ode mnie starszy ,Piowa prosił o zakończenie sprawy uszanowałem to , chcesz to ciągnąć , czy może chcesz doprowadzić do sytuacji nie znając mnie że mnie obrazisz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #3538 Napisano 15 Kwietnia 2017 Panowie przestańcie tą napinkę bo aż nie chce się wchodzić na forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5708 #3539 Napisano 15 Kwietnia 2017 Później ktoś napisze, że sprzedał (albo kupił) MudMastera i nie dokopię się do listy. No to ja melduję że jestem szczęśliwym posiadaczem GWG-1000-1A3ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11568 #3540 Napisano 15 Kwietnia 2017 Podziękował.Pytanie:Czy oryginalny z zielonym paskiem ma bezel taki jakiś granatowy?Bo ze zdjęć wynika, że jest jakiś inny..Czy to złudzenie? W rzeczywistości jest czarny?Waldek, jeżeli chodzi Ci o plastikowy bezel to jest czarny, natomiast ring między nim a szkłem (ten z oznaczeniami miast) jest błyszczący i się lekko mieni w świetle, w zależności jak pada, czasem na brązowo, czasem może być jakieś odbicie niebieskiego, ale generalnie jest też czarny 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3541 Napisano 16 Kwietnia 2017 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. Wąski88 - zielony5. Elixir - czarny6. Ziko739 - zielony7. Cinekr - żółty8. Floyd - czarny9. Davidofx - zielony10. Bujman - zielony11. Frommert - żółty 12. Kapral172 - żółty13. Login - zielony 14. Marcin128gb - zielony15. Bakus80 - czarny 16. Sebastian1 - żółty17. Majkk - żółty18. Romseyman - zielony19. Zetrov - zielony20. Kjawor - żółty21. Rangy67 - zielony22. Piszczo122 - zielony23. memOK - żółty24. Romseyman - złoty25. Jasny - zielony26. Emuezo - zielony27. Rado S - zielony28. Arcoss - żółty29. Wacha56ks - zielony30. Grzesiek 8111 - zielony31. Ponurykosiarz - czarny32. Artek90 - czarny33. Diodes - czarny34. Lisek - zielony35. _jendraz - zielony36. Szyra - zielony37. Heckler - zielony38. Szubekkrzys - zielony39. Melkor1410 - zielony40. Wlochaty - zielony41. Insane_infinity - żółty42. Argentorat - żółty43. Raphael - zielony44. Bazyliszek - żółty45. Igorro - czerwony46. Bocian11 - Maharishi47. Swajur - żółty48. Roberto18 - zielony49. Makrys - czarny50. bb203 - żółty51. lobuz1 - zielony52. KaoG-Shock - zielony53. Host - czarny54. Snoopy_1 - zielony55. szuwar1978 - zielony56. Yacek66 - piaskowy camo57. Michał60sek - żółty58. Kyo - Maharishi59. Tommly - zielony60. Mber - złoty61. Daito - zielony 30 zielonych15 żółtych10 czarnych2 Maharishi2 złote1 czerwony1 piaskowy camo 2MM - Romseyman pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3542 Napisano 17 Kwietnia 2017 Stało się Mudek wystawiony na sprzedaż. Znajdziecie ogłoszenie na rynku Od jakiegoś czasu mam parcie na MTGPrzy zakupie mudka mierzyłem MTG ale wygrał Mudmaster teraz czas na zmianę Jak by ktoś chcial się zamienić MTG na GWG to zapraszam. Chętnych na zakup lub zamianę zapraszam na priv. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5708 #3543 Napisano 17 Kwietnia 2017 Przy zakupie mudka mierzyłem MTG ale wygrał Mudmaster teraz czas na zmianę Obyś nie żałował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3544 Napisano 17 Kwietnia 2017 Kobieta to samo mi mówi. Ze Mudmaster ładniejszy, fajniejszy itpSama ma Rangemana i szykuje się na nowy zegarek. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3545 Napisano 17 Kwietnia 2017 Waldek, jeżeli chodzi Ci o plastikowy bezel to jest czarny, natomiast ring między nim a szkłem (ten z oznaczeniami miast) jest błyszczący i się lekko mieni w świetle, w zależności jak pada, czasem na brązowo, czasem może być jakieś odbicie niebieskiego, ale generalnie jest też czarny Podziękował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5708 #3546 Napisano 17 Kwietnia 2017 Kobieta to samo mi mówi.Ze Mudmaster ładniejszy, fajniejszy itp Nie o to chodzi że ładniejszy bo to akurat nie prawda, MTG pod względem urody ciężko jest przebić, ale GWG jest funkcjonalniejszy - ideałem byłoby mieć oba, ale jeśli tylko jeden z nich to GWG... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3547 Napisano 17 Kwietnia 2017 Wiec kupujcie panowie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #3548 Napisano 17 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3549 Napisano 18 Kwietnia 2017 A w Zibi udało się zrealizować moje zamówienie na pasek zamówiony 31.12.2016. Efekt poniżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11568 #3550 Napisano 18 Kwietnia 2017 Jak dla mnie nie bardzo takie zestawienie kolorystyczne, ale to tobie ma się podobać 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach