barteq891 38 #201 Napisano 1 Października 2015 W końcu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #202 Napisano 1 Października 2015 Graty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #203 Napisano 1 Października 2015 Bransa to jest to! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18715 #204 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) W końcu Ile Cie kosztowała ta przyjemność? Mi się z lekka nudzi w pracy... Edytowane 1 Października 2015 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #205 Napisano 1 Października 2015 Niecałe 200 zł Właśnie zamawiam kolejną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #206 Napisano 1 Października 2015 Coraz bardziej podchodzi mi ten pomarańczowy kolorek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #207 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Coraz bardziej podchodzi mi ten pomarańczowy kolorek. ... bo fajny on ci jest Edytowane 1 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #208 Napisano 1 Października 2015 A tu też wrzuce a co Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #209 Napisano 1 Października 2015 jupiiiii wiesz ze sie ciesze - jakie wrazenia?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #210 Napisano 1 Października 2015 Ja również się cieszę Wrażenia bardzo pozytywne.Żeby się nie powtarzać linkuje wcześniejszy post http://zegarkiclub.pl/forum/topic/1669-podforum-miłośników-zegarków-casio-g-shock/?p=1556044 Ty chyba nadal masz GW-5000 widząc po stopce? Ile masz screw back'ów? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #211 Napisano 1 Października 2015 bedziesz zakladal bransoletke na niego?? mi zostaly tylko trzy.spike,ktory lezy w pudelku i czeka na reanimacje.Froga,ktory jest czasami zakladany na chwile w likendy....i 5000 orane w robocie hehe -moooze kiedys sobie jeszcze kupie DW9900 I jakis model z serii GW200 - ale to takie naprawde 'moze' bo jako takoG-SHOCK'owo juz w pewnym sensie spelniony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #212 Napisano 1 Października 2015 Na razie nie. Na początku chce się nim nacieszyć w oryginale. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #213 Napisano 2 Października 2015 Nawet nie wiedziałem, że bransoletka pasuje do Gieza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #214 Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Nawet nie wiedziałem, że bransoletka pasuje do Gieza Czy Ty masz coś z oczami, gdzie on jest kwadratowy Panie To Twój?Chciałem kupić niedawno branse do GS-1150 od GS-1100D ale nie chciałem ryzykować bo na 99% potrzebne były dodatkowe adaptery i cena bransy by wtedy wyniosła z 300 pln, o ile w Zibi w ogóle by mieli. Tapnięte z fona. Edytowane 3 Października 2015 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2241 #215 Napisano 3 Października 2015 Przepraszam bardzo, ale gdzie Giez jest kwadratowy? z której strony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #216 Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Ja nie pisałem, że jest kwadratowy...ale bransoleta jest od kwadrata między innymi Pytałem w zibi o bransolete do gs 1400...Chciałem ta od 1300 i koszt to 500 zł; ) Ten powyżej to nie mój...znaleziony na ebay Edytowane 3 Października 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #217 Napisano 3 Października 2015 (edytowane) DW5600C w nowym ubraniu , to był już ostatni dzwonek , oryginalne zupełnie się rozpadło. Bałem się że jakość będzie słaba ale pozytywnie się zaskoczyłem . Jedyny minus jaki znalazłem to napisy które nie są w srebrnym stonowanym odcieniu jak w oryginale. Zaraz zamawiam kolejny komplet na zapas :-) Na zdjęciu napisy wydają się koślawe , w rzeczywistości tak nie jest. Nie wiem skąd się bierze taki efekt. Edytowane 3 Października 2015 przez gcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #218 Napisano 3 Października 2015 Jaki koszt takiego przebrania? pasek,bezel... i skąd ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #219 Napisano 3 Października 2015 Pewnie z Zibi... To od 5600E? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #220 Napisano 3 Października 2015 To nie jest oryginał. Na najgorszych zdjęciach oryginalne napisy wychodzą prosto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #221 Napisano 3 Października 2015 To ten "brazylijski" bezel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #222 Napisano 3 Października 2015 Tak brazylijski, dosłownie :-) Bardzo ładnie leży, idealnie przylega do szkła , dokładnie tak samo dobrze jak oryginał. Po rękach całować że w ogóle ktoś je robi, w przeciwnym razie należałoby pożegnać starą serię 5x00. Spodziewałem się że jakość będzie taka sobie, a naprawdę bardzo dobrze jest wykonany. W komplecie był też pasek i uszczelka, też dobrej jakości. Klamra paska metalowa, porządna. Mam porównanie bo akurat udało mi się kupić oryginał casio jeszcze. Bezele od dawna nie są dostępne oryginały, a nawet jak ktoś ma taki NOS to i tak bez sensu , stara guma i tak się rozleci nawet jeśli nie była używana. Jak kupiłem tego DW-5600C to był oryginalny komplet , bezel i pasek na oko w bardzo dobrym stanie. Pasek rozleciał się jak go wyciągałem z paczki a bezel zaliczył pierwsze pęknięcie pierwszego dnia użytkowania. Już wiem skąd ten koślawy efekt napisów , farba nierówno się ułożyła w zagłębieniach, sam odlew naprawdę jest bardzo precyzyjny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #223 Napisano 3 Października 2015 Jaki koszt takiego przebrania? pasek,bezel... i skąd ?W sumie komplet z wysyłką ok 100zł ( pasek , bezel, uszczelka ) , ja zamawiałem przez facebooka watches.br , komplet dotarł po ok 10 dniach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #224 Napisano 3 Października 2015 A tu też wrzuce a co Tapnięte z fona. To nie jest oryginał. Na najgorszych zdjęciach oryginalne napisy wychodzą prosto. Tak ? to powyżej rozumiem jest fejk ;-) , bo strasznie koślawo wyglądają. A że nie jest to oryginał to wiem bo casio od dawna nie robi tych bezeli, niemniej naprawdę są dobrej jakości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #225 Napisano 4 Października 2015 Tutaj są równo Nie chodzi o koślawość, bo to rozmycie ale o skos napisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach