dwatch 50 #301 Napisano 9 Października 2015 Możesz podjechać i przymierzyć w żółtym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #302 Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Na bazarku wisi 5030C w dobrej cenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Października 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #303 Napisano 9 Października 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11580 #304 Napisano 9 Października 2015 (edytowane) No super psiak, super, tylko jakiś rozmazany taki Edytowane 9 Października 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #305 Napisano 9 Października 2015 Dobry strzał GitBit. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #306 Napisano 9 Października 2015 Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #307 Napisano 9 Października 2015 Fajna psina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #308 Napisano 9 Października 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #309 Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Od jakiego modelu jest ten bezel wciśnięty na DW-5600C ? Edytowane 9 Października 2015 przez gcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11580 #310 Napisano 9 Października 2015 Na sportowo, mój jedyny kwadrat ... na razie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #311 Napisano 9 Października 2015 Od jakiego modelu jest ten bezel wciśnięty na DW-5600C ? Raczej od jakiego zegarka jest pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #312 Napisano 9 Października 2015 wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #313 Napisano 9 Października 2015 Raczej od jakiego zegarka jest pasek To też ale bezel jest za szeroki, dlatego pasek wygląda dziwnie . Tutaj nic nie jest od kompletu. Zastanawia mnie tylko to że miejsca na przyciski pasują i szerokość koperty też tylko przy uszach się rozjeżdża. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #314 Napisano 10 Października 2015 Tak na szybko, 5x10.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #315 Napisano 10 Października 2015 Tak na szybko: świetne 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #316 Napisano 10 Października 2015 Świetne ujęcie I jasne, tak na szybko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #317 Napisano 10 Października 2015 Zasadniczo nie lubię żółtego złota, ale zrobiłbym wyjątek. http://www.g-central.com/pure-gold-dream-project-g-shock-on-public-display-in-tokyo/ 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #318 Napisano 10 Października 2015 Elegancki GW -5000 to mój ulubiony a w takim wydaniu idealny na występy pod krawatem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #319 Napisano 10 Października 2015 Taki cygański 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #320 Napisano 10 Października 2015 Taki cygański Wolałbym w białym złocie, srebrze albo SS. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #321 Napisano 10 Października 2015 A mnie się podoba. Lubię mocne akcenty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #322 Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Zapakowany w takie złote kowadło to chyba już nie powinien nazywać się g-shock. Poproszę o test upadku z 10m :-)To dziwne że tyle jest ciekawych materiałów: egzotyczne drzewo, różne kompozyty a max co można dostać to kolorowe gumy i takie coś.Jakbym miał kasę to wolałbym g-shocka zapakowanego w kompozytowy carbonowy bezel pod nim siliconowa amortyzacja i koperta z tytanu lub jakiegoś ciekawego kompozytu. A ja dzisiaj upolowałem takiego kwadrata : W opisie aukcji : uszkodzone szkło , mi to jednak wygląda na nie zdjętą folię jeszcze fabryczną , na dolnym napisie też chyba jeszcze folia.Kupiłem w ciemno bo bez akumulatora ale to uszkodzone szkło daje nadzieję Edytowane 10 Października 2015 przez gcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #323 Napisano 11 Października 2015 obawiam sie ze to moze byc jednak uszkodzone szklo :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #324 Napisano 11 Października 2015 Faktycznie nie pomyślałem o tym że to może być odchodząca folia ale od wewnątrz. Byłem przekonany że na jednym ze zdjęć wyraźnie widać że odłazi do góry, musiałem być zmęczony jak to oglądałem. Szkła można kupić jeszcze na aukcjach do tego modelu ale to też oznacza że dostał wody na moduł więc pewnie trupek.Zobaczymy jak przyjedzie, jeśli moduł odpali to jest jeszcze sens w niego zainwestować, jeśli nie to utopiłem kasę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #325 Napisano 11 Października 2015 Woda nie zawsze musi oznaczać koniec, raz miałem taki z przeżartymi ścieżkami od wyświetlacza. Co prawda nie casio, ale zegarek z procedurami startowymi dla zawodnika. Trzeba było coś zrobić, więc naprawiłem te ścieżki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach