Parówkowy skrytożerca 429 #4976 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Troche przyspamuje. Edytowane 6 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #4977 Napisano 6 Września 2018 Mocno dociągnięta bransoleta - ale przynajmniej nie wygląda na rozklekotaną ani zegar nie obtłukuje nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4978 Napisano 6 Września 2018 Mocno dociągnięta bransoleta - ale przynajmniej nie wygląda na rozklekotaną ani zegar nie obtłukuje nadgarstka Chyba nie bo na dole widać że sporo luzu jest - niemniej zegar świetny...Ktoś próbował pytać w Zibi czy bransoleta do GMW jest dostępna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4979 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Mocno dociągnięta bransoleta - ale przynajmniej nie wygląda na rozklekotaną ani zegar nie obtłukuje nadgarstka Jest luzniutka.Ale trzeba przyznac, ze nie zalowali ogniw, pomimo, ze reka nie waska to dwa sciagnalem. Edytowane 6 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #4980 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Ktoś próbował pytać w Zibi czy bransoleta do GMW jest dostępna?Przymierzasz sie do zakupu wersji na pasku i ewentualnej przekładki na bransoletę? Czy są na pewno kompatybilne (na intuicję - powinny być)? b5000 można różnie fajnie ustawić do kadru, natomiast kiepsko wygląda na opuszczonej ręce. Jak nie jest fest dociągnięta to brzydko się odchyla i niewygodnie zjeżdża za kostkę nadgarstka. Mówię tu o zwykłym nadgarstku przeciętnego przeszczepa, łapa taka, jak kol. parówkożercy rządzi się swoimi prawami Edytowane 6 Września 2018 przez Barry Bede 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4981 Napisano 6 Września 2018 Przymierzasz sie do zakupu wersji na pasku i ewentualnej przekładki na bransoletę? Czy są na pewno kompatybilne (na intuicję - powinny być)? b5000 można różnie fajnie ustawić do kadru, natomiast kiepsko wygląda na opuszczonej ręce. Jak nie jest fest dociągnięta to brzydko się odchyla i niewygodnie zjeżdża za kostkę nadgarstka. Mówię tu o zwykłym nadgarstku przeciętnego przeszczepa, łapa taka, kol. parówkożercy rządzi się swoimi prawami Zjezdza tez jak trzeba. Ale ja wszystkie zegary luzno nosze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4982 Napisano 6 Września 2018 Przymierzasz sie do zakupu wersji na pasku i ewentualnej przekładki na bransoletę? Czy są na pewno kompatybilne (na intuicję - powinny być)? Do zakupu GMW przymierzam się od dawna, ale ta wersja na pasku to negatyw jest... ale skoro się pojawił negatyw to kto wie co się jeszcze pojawi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #4983 Napisano 6 Września 2018 ... all-titanium (za 5 lat) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4984 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Do zakupu GMW przymierzam się od dawna, ale ta wersja na pasku to negatyw jest... ale skoro się pojawił negatyw to kto wie co się jeszcze pojawi Ja znalazlem swoj egzemplarz zupelnie przypadkowo. Szukalem zegarka dla mojej drugiej polowy i nagle wpadlem na GMW w dziale damskich. Niemal jak w Rejsie. W tym samym sklepie byly wczesniej ''na meskich'' ale dawno juz pozamiatane. Decyzja o kliknieciu zajela mi ok 0.001 sek, do tego reakcja powiedzmy 0.3 sek i samo klikniecie tylez samo. Jeszcze dodam, ze od marca bylem zapisany i zaplacony w jednym z hiszpanskich sklepow ale jakos nie mogli sie pozbierac. Mieli cos wczesniej lecz sprzedawali w kolejnosci zamowien. No a tu dostawa na drugi dzien do godz 9:30 rano. To byl chyba ostatni egzemplarz bo sprawdzajac po 15 minutach juz ich nie bylo. Takze czasem warto zajrzec tu i owdzie. Edytowane 6 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4985 Napisano 6 Września 2018 To byl chyba ostatni egzemplarz bo sprawdzajac po 15 minutach juz ich nie bylo. Takze czasem warto zajrzec tu i owdzie. Mam kilka zegarków na które polowałem ponad rok - zdążało się też, np z GW-5000 tak było kilka razy, że w trakcie "polowania" na konkretny model trafiło się coś innego i nagle pojawiał się 5000 w dobrej cenie a tu... deficyt, więc chwila przerwy w "polowaniu" i od nowa aż końcu udało się dopaść - grunt to nie mieć ciśnienia na zakup... a w końcu się uda trafić - albo ochota na dany model przejdzie :D Tak że się rozglądam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4986 Napisano 6 Września 2018 Daito, jaka to dobra cena za GW-5000? Pytam poważnie, bo nie wiem, czy zamawiać na Rakuten, czy czekać aż się coś trafi w lepszej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4987 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Daito, jaka to dobra cena za GW-5000? Pytam poważnie, bo nie wiem, czy zamawiać na Rakuten, czy czekać aż się coś trafi w lepszej cenie. Z tego co pamiętam to można było kupić dwie sztuki na naszym bazarku za 800PLN wystawiających było dwóch ogólnie znanych kolegów z forum Ja swojego znalazłem na ebay'u za 175€ + wysyłka - też mi wyszło nieco ponad 800PLN - moim zdaniem to dobra cena. https://www.ebay.pl/itm/G-SHOCK-GW-5000/163088524701?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Edytowane 7 Września 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #4988 Napisano 7 Września 2018 Daito, jaka to dobra cena za GW-5000? Pytam poważnie, bo nie wiem, czy zamawiać na Rakuten, czy czekać aż się coś trafi w lepszej cenie.Swojego kupiłem na bazarku za 800, a sprzedałem troszkę taniej pierwszemu właścicielowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4989 Napisano 7 Września 2018 W popołudniowym słońcu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4990 Napisano 7 Września 2018 Dziękuję Panowie. Zatem poluję dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4991 Napisano 7 Września 2018 W popołudniowym słońcu. Musisz drażnić ludzi w piątkowy wieczór??? Sadyzm się szerzy na tym forum :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4992 Napisano 7 Września 2018 Piotrek, nieźle odjechałeś w temacie kostek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4993 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Piotrek, nieźle odjechałeś w temacie kostek A wiesz że to przez Ciebie? Namówiłeś mnie do kupna pierwszej, potem mi napisałeś żebym od razu nie sprzedawał tylko "dał jej szansę", no to dałem - mam ją do dzisiaj... i xx innych Tak że jakby co to odwyk finansujesz Edytowane 7 Września 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #4994 Napisano 7 Września 2018 W popołudniowym słońcu.Prezentuje się super Widzę, że to "zdrowa kwadratowo-metalowa obsesja" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4995 Napisano 7 Września 2018 Musisz drażnić ludzi w piątkowy wieczór??? Sadyzm się szerzy na tym forum :D Prezentuje się super Widzę, że to "zdrowa kwadratowo-metalowa obsesja" Kwadratowi wariaci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4996 Napisano 7 Września 2018 A wiesz że to przez Ciebie? Namówiłeś mnie do kupna pierwszej, potem mi napisałeś żebym od razu nie sprzedawał tylko "dał jej szansę", no to dałem - mam ją do dzisiaj... i xx innych Tak że jakja co to odwyk finansujesz Oooo Kostki są super, wszyscy to wiedzą i na pewno nie potrzebujesz odwyku  0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4997 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Parowkowy..jabym uzyl nazwy ''Wariaci do kwadratu'' Edytowane 7 Września 2018 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #4998 Napisano 8 Września 2018 Trzeba przyznac, ze im dluzej na reku tym wiecej sie podoba. Uzaleznia czy co? ''Prawilny skubaniec'' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4999 Napisano 9 Września 2018 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #5000 Napisano 9 Września 2018 (edytowane) no raczej niezwykla ta pomaranczka, bo nie mechaniczna a cyfrowa a swoja droga to swietny film i ksiazka A. Burgessa Edytowane 9 Września 2018 przez starzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach