Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Mocno dociągnięta bransoleta - ale przynajmniej nie wygląda na rozklekotaną ani zegar nie obtłukuje nadgarstka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno dociągnięta bransoleta - ale przynajmniej nie wygląda na rozklekotaną ani zegar nie obtłukuje nadgarstka ;)

Chyba nie bo na dole widać że sporo luzu jest - niemniej zegar świetny...

Ktoś próbował pytać w Zibi czy bransoleta do GMW jest dostępna?

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest luzniutka.

Ale trzeba przyznac, ze nie zalowali ogniw, pomimo, ze reka nie waska to dwa sciagnalem.

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś próbował pytać w Zibi czy bransoleta do GMW jest dostępna?

Przymierzasz sie do zakupu wersji na pasku i ewentualnej przekładki na bransoletę? Czy są na pewno kompatybilne (na intuicję - powinny być)?

b5000 można różnie fajnie ustawić do kadru, natomiast kiepsko wygląda na opuszczonej ręce. Jak nie jest fest dociągnięta to brzydko się odchyla i niewygodnie zjeżdża za kostkę nadgarstka. Mówię tu o zwykłym nadgarstku przeciętnego przeszczepa, łapa taka, jak kol. parówkożercy rządzi się swoimi prawami :)

Edytowane przez Barry Bede

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzasz sie do zakupu wersji na pasku i ewentualnej przekładki na bransoletę? Czy są na pewno kompatybilne (na intuicję - powinny być)?

b5000 można różnie fajnie ustawić do kadru, natomiast kiepsko wygląda na opuszczonej ręce. Jak nie jest fest dociągnięta to brzydko się odchyla i niewygodnie zjeżdża za kostkę nadgarstka. Mówię tu o zwykłym nadgarstku przeciętnego przeszczepa, łapa taka, kol. parówkożercy rządzi się swoimi prawami :)

:P Zjezdza tez jak trzeba. Ale ja wszystkie zegary luzno nosze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do zakupu GMW przymierzam się od dawna, ale ta wersja na pasku to negatyw jest... ale skoro się pojawił negatyw to kto wie co się jeszcze pojawi :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do zakupu GMW przymierzam się od dawna, ale ta wersja na pasku to negatyw jest... ale skoro się pojawił negatyw to kto wie co się jeszcze pojawi :)

Ja znalazlem swoj egzemplarz zupelnie przypadkowo. Szukalem zegarka dla mojej drugiej polowy i nagle wpadlem na GMW w dziale damskich. Niemal jak w Rejsie.  :P W tym samym sklepie byly wczesniej ''na meskich'' ale dawno juz pozamiatane. Decyzja o kliknieciu zajela mi ok 0.001 sek, do tego reakcja powiedzmy 0.3 sek i samo klikniecie tylez samo.  :D  Jeszcze dodam, ze od marca bylem zapisany i zaplacony w jednym z hiszpanskich sklepow ale jakos nie mogli sie pozbierac. Mieli cos wczesniej lecz sprzedawali w kolejnosci zamowien. No a tu dostawa na drugi dzien do godz 9:30 rano. B)

To byl chyba ostatni egzemplarz bo sprawdzajac po 15 minutach juz ich nie bylo. Takze czasem warto zajrzec tu i owdzie.  :D

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To byl chyba ostatni egzemplarz bo sprawdzajac po 15 minutach juz ich nie bylo. Takze czasem warto zajrzec tu i owdzie.  :D

Mam kilka zegarków na które polowałem ponad rok - zdążało się też, np z GW-5000 tak było kilka razy, że w trakcie "polowania" na konkretny model trafiło się coś innego i nagle pojawiał się 5000 w dobrej cenie a tu... deficyt, więc chwila przerwy w "polowaniu" i od nowa aż końcu udało się dopaść - grunt to nie mieć ciśnienia na zakup... a w końcu się uda trafić - albo ochota na dany model przejdzie :D :D Tak że się rozglądam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito, jaka to dobra cena za GW-5000? Pytam poważnie, bo nie wiem, czy zamawiać na Rakuten, czy czekać aż się coś trafi w lepszej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito, jaka to dobra cena za GW-5000? Pytam poważnie, bo nie wiem, czy zamawiać na Rakuten, czy czekać aż się coś trafi w lepszej cenie.

Z tego co pamiętam to można było kupić dwie sztuki na naszym bazarku za 800PLN wystawiających było dwóch ogólnie znanych kolegów z forum ;)

Ja swojego znalazłem na ebay'u za 175€ + wysyłka - też mi wyszło nieco ponad 800PLN - moim zdaniem to dobra cena.

https://www.ebay.pl/itm/G-SHOCK-GW-5000/163088524701?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego kupiłem na bazarku za 800, a sprzedałem troszkę taniej pierwszemu właścicielowi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W popołudniowym słońcu.

Musisz drażnić ludzi w piątkowy wieczór??? Sadyzm się szerzy na tym forum  :P  

:D :D

drinks.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, nieźle odjechałeś w temacie kostek :)

A wiesz że to przez Ciebie? Namówiłeś mnie do kupna pierwszej, potem mi napisałeś żebym od razu nie sprzedawał tylko "dał jej szansę", no to dałem - mam ją do dzisiaj... i xx innych :D Tak że jakby co to odwyk finansujesz :ph34r:

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W popołudniowym słońcu.

Prezentuje się super   :lol:

Widzę, że to "zdrowa kwadratowo-metalowa obsesja"  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz że to przez Ciebie? Namówiłeś mnie do kupna pierwszej, potem mi napisałeś żebym od razu nie sprzedawał tylko "dał jej szansę", no to dałem - mam ją do dzisiaj... i xx innych :D Tak że jakja co to odwyk finansujesz :ph34r:

Oooo  :ph34r:

Kostki są super, wszyscy to wiedzą i na pewno nie potrzebujesz odwyku -_- 

:D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Parowkowy..jabym uzyl nazwy ''Wariaci do kwadratu'' :)

Edytowane przez mrovka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

:-)

post-34987-0-64775900-1536506940_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej niezwykla ta pomaranczka, bo nie mechaniczna a cyfrowa :D

a swoja droga to swietny film i ksiazka A. Burgessa

Edytowane przez starzec

Udostępnij tę odpowiedź