worientom 423 #13351 Napisano 15 Lutego 2023 Widać kopertę? Stal nierdzewna. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10486 #13352 Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 14:25, alpaczino napisał(-a): ...aż tak bardzo, że jest i czarny. Pozdrawiam Co za typ, kupił sobie cały sklep z zegarkami. 3 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #13353 Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 14:25, alpaczino napisał(-a): ...aż tak bardzo, że jest i czarny. Przetestuj żółtego -ciekaw jestem czy coś się zmieniło w temacie przebarwień na jasnych paskach czy nadal jest tak jak było - bez sensu jest kupowanie zegarka który świetnie wygląda tylko jak leży w pudełku i jest nie używany... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 29148 #13354 Napisano 16 Lutego 2023 Bo Ty tego nie zrozumiesz, są ludzie, którzy noszą zegarki i są ludzie, którzy je posiadają 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13355 Napisano 16 Lutego 2023 10 godzin temu, Jogi napisał(-a): Co za typ, kupił sobie cały sklep z zegarkami. Uważam się za miłośnika zegarków i wydaje mi się, że jest wielu forumowiczów z większymi zbiorami niż moje (czyt. "z większymi sklepami" ). 10 godzin temu, Daito napisał(-a): Przetestuj żółtego -ciekaw jestem czy coś się zmieniło w temacie przebarwień na jasnych paskach czy nadal jest tak jak było - bez sensu jest kupowanie zegarka który świetnie wygląda tylko jak leży w pudełku i jest nie używany... Oczywiście - dam znać, jak kolor będzie się "zużywał". Jakkolwiek, ponieważ zegarków mam, jak to określił @Jogi "cały sklep" , nie będzie to szybko. 🤷♂️ Na żywo ten wściekle żółto-zielony wygląda "jeszcze świetniej" 💚 i nawet, jak będą z nim problemy, to mnie to nie przestraszy. Ponadto, jak pasek, czy bezel się zużyją, to można je wymienić - nie mam z tym problemu. 1 godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Bo Ty tego nie zrozumiesz, są ludzie, którzy noszą zegarki i są ludzie, którzy je posiadają To porównanie nie było chyba najmilsze. Nie mam ani jednego zegarka, którego bym nie nosił i jeszcze nigdy niczego nie kupiłem "dla posiadania", czy lokaty kapitału, tak więc to twoje porównanie jest także nietrafione... Hmmm - do tej pory nie podejrzewałem Ciebie o sarkazm... 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20460 #13356 Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) 28 minut temu, alpaczino napisał(-a): Uważam się za miłośnika zegarków i wydaje mi się, że jest wielu forumowiczów z większymi zbiorami niż moje (czyt. "z większymi sklepami" ). Oczywiście - dam znać, jak kolor będzie się "zużywał". Jakkolwiek, ponieważ zegarków mam, jak to określił @Jogi "cały sklep" , nie będzie to szybko. 🤷♂️ Na żywo ten wściekle żółto-zielony wygląda "jeszcze świetniej" 💚 i nawet, jak będą z nim problemy, to mnie to nie przestraszy. Ponadto, jak pasek, czy bezel się zużyją, to można je wymienić - nie mam z tym problemu. To porównanie nie było chyba najmilsze. Nie mam ani jednego zegarka, którego bym nie nosił i jeszcze nigdy niczego nie kupiłem "dla posiadania", czy lokaty kapitału, tak więc to twoje porównanie jest także nietrafione... Hmmm - do tej pory nie podejrzewałem Ciebie o sarkazm... 🤔 Oniczapla nie sluchaj ich. MASZ ZA MAŁO zegarków. Spokojnie dokupuj wincyj, wstawiaj na forum. Haters gonna hate. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13357 Napisano 16 Lutego 2023 Dla prawdziwych miłośników kwadratowych Casio ten klasyk wydaje się być niedrogi. Pozdrawiam 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #13358 Napisano 16 Lutego 2023 5 godzin temu, alpaczino napisał(-a): Ponadto, jak pasek, czy bezel się zużyją, to można je wymienić - nie mam z tym problemu. Taaaa... przecież to o to właśnie chodzi żeby wymieniać Niemniej daj znać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #13359 Napisano 16 Lutego 2023 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13360 Napisano 17 Lutego 2023 Dzisiejszą wizytę kuriera dedykuję koledze [mention=110246]Miszkolc[/mention] Pozdrawiam 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 29148 #13361 Napisano 17 Lutego 2023 Dzisiejszą wizytę kuriera dedykuję koledze [mention=110246]Miszkolc[/mention] PozdrawiamWywołany do tablicy, odpowiem, źle zrozumiałeś moje intencje, nie było w niej żadnego sarkazmu. Ja należe do osób, które uznają zegarki jako pewnego rodzaju biżuterie, i lubię na nie patrzeć, przymierzyć, zmienić pasek. Natomiast mam tylko jedną lewą rękę i ograniczone sposobności do zalożenia zegarka innego, niż zegarek do "zajechania". Liczba w pudełku predysponuje mnie do miana ludzi, którzy raczej je posiadają niż noszą. I tak dla przykładu mam Alpinista, który od nowości jeszcze nie wyszedł poza ogrodzenie. Czyli mogę powiedzieć, że bardziej go posiadam niż noszę. PS. Przeprosiny przyjmuję 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13362 Napisano 17 Lutego 2023 Wywołany do tablicy, odpowiem, źle zrozumiałeś moje intencje, nie było w niej żadnego sarkazmu. Ja należe do osób, które uznają zegarki jako pewnego rodzaju biżuterie, i lubię na nie patrzeć, przymierzyć, zmienić pasek. Natomiast mam tylko jedną lewą rękę i ograniczone sposobności do zalożenia zegarka innego, niż zegarek do "zajechania". Liczba w pudełku predysponuje mnie do miana ludzi, którzy raczej je posiadają niż noszą. I tak dla przykładu mam Alpinista, który od nowości jeszcze nie wyszedł poza ogrodzenie. Czyli mogę powiedzieć, że bardziej go posiadam niż noszę. PS. Przeprosiny przyjmuję OK No to jesteś taki, jak ja, bo ja już myślałem, że Ty jakiś inny jesteś. P.S.Ja myślę, że nie ma ograniczeń w ilości zegarków do noszenia - każdego dnia innego. Po prostu u niektórych z nas seria się powtarza co tydzień, u innych co miesiąc, a najwięksi miłośnicy powtarzają noszenie konkretnego zegarka co rok (warunek min. 365 szt. w kolekcji). Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13363 Napisano 17 Lutego 2023 ... no to już ostatnia moja premiera (w tym miesiącu ). Moim zdaniem ten jest też "kwadratowy". Pozdrawiam 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 134554 #13364 Napisano 17 Lutego 2023 7 godzin temu, alpaczino napisał(-a): OK No to jesteś taki, jak ja, bo ja już myślałem, że Ty jakiś inny jesteś. P.S. Ja myślę, że nie ma ograniczeń w ilości zegarków do noszenia - każdego dnia innego. Po prostu u niektórych z nas seria się powtarza co tydzień, u innych co miesiąc, a najwięksi miłośnicy powtarzają noszenie konkretnego zegarka co rok (warunek min. 365 szt. w kolekcji). Pozdrawiam U mnie raz na 6 tygodni, dzięki małej modernizacji systemu (dwa na dzień) . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #13365 Napisano 17 Lutego 2023 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 29148 #13366 Napisano 17 Lutego 2023 U mnie raz na 6 tygodni, dzięki małej modernizacji systemu (dwa na dzień) . Zatrzymałem się na poziomie jeden na tydzień, a jak pisałem, praktycznie tylko w dni wolne od pracy zakładam coś innego niż najprostsza kostka, to można powiedzieć, że każdy ma szanse dwa dni w roku polołysać się na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 134554 #13367 Napisano 18 Lutego 2023 10 godzin temu, Miszkolc napisał(-a): Zatrzymałem się na poziomie jeden na tydzień, a jak pisałem, praktycznie tylko w dni wolne od pracy zakładam coś innego niż najprostsza kostka, to można powiedzieć, że każdy ma szanse dwa dni w roku polołysać się na ręku Mam wrażenie, że wraz z wartością zegarka skłonność do rotacji maleje. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157143 #13368 Napisano 18 Lutego 2023 😉 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #13369 Napisano 18 Lutego 2023 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41271 #13370 Napisano 18 Lutego 2023 WR do 200 m w wintydżowym Casio Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #13371 Napisano 18 Lutego 2023 3 minuty temu, alpaczino napisał(-a): WR do 200 m w wintydżowym Casio Pozdrawiam Noo, rocznik 84. DW-210 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #13372 Napisano 18 Lutego 2023 Brunet wieczorową porą 😅 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #13373 Napisano 18 Lutego 2023 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157143 #13374 Napisano 19 Lutego 2023 😉 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #13375 Napisano 19 Lutego 2023 Król i Królowa 😜 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach