Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

ale nie będę kwestionowal innych gustow, bo nie wypada,..jak to mowia? organista lubi ogorki, a ksiądz jego corki :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że te GMW to nic specjalnego, strasznie dziadkowate :D na fotkach wyglądają lepiej.

Ja bym powiedział że staruszkowe bo nawiazują do pierwowzoru.

Ja z kolei uwazam że zdecydowanie zyskuje na żywo. I spotkałem sie juz z kilkoma takimi opiniami.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuść sobie :P Naszczeście jedzie coś lepszego, GW5000 :D

No w końcu gratuluje. Nowka z JP czy gdzieś używkę wyrwałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie się zgodzę, że zyskuje na żywo. Poza tym tak się palcuje i rysuje, że po krótkim czasie użytkowania już się tak nie świeci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w końcu gratuluje. Nowka z JP czy gdzieś używkę wyrwałeś?

Nówka sztuka z Francji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy można to nazwać podróbką - to jak handmade pasek  ;)

Z tego co pamiętam to Dieg04 brał od tego gościa żelka do kostki DW-50XX - pisał że są ok tylko lekko twardsze niż oryginał

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ona ma ich więcej, do różnych modeli. Tajlandia z nich słynie, ale gdyby sprowadzał je stamtąd to nie kosztowałyby tak mało, więc pomyślałem, że to jakaś dziadowskia aliexpressowa produkcja do podrób Kinga.

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze że już nie pamiętam czy takiego moda poczyniłem.. Zamieniałem kiedyś szybkę w DW-5030C na tą od DW-5030-1 i pamiętam że szybka od DW-5030C mi została ale czy ją potem wsadziłem do plastikowej koperty DW-5600E i puściłem w świat czy sprzedałem samą szybkę komuś i ten ktoś zrobił to za mnie to już nie pamiętam za bardzo.  

Jak znam zycie, to zegarek GitBita :D Ja osobiscie bardzo sie ciesze, bo to osoba, dzieki ktorej zarejestrowalem sie na forum ;) Jesli tak jest, to mam juz drugi Twoj zegarek.

Odnosnie modow - akurat Twoje sa cudowne i moga udawac co chca ;) Masz to poczucie estetyki, ktore mi bardzo sie podoba.

A to nie jest Twój składak? (foto niżej) Coś kojarzę, że kiedyś zostało Ci części i stworzyłeś coś takiego i poszedł ostatecznie na FB :D może to nie ten sam co kolega wyżej dodał ale bardzo możliwe.

Kolega ze screnshota to nie ja. Ja kupilem od Kamila, Kamil kupil od Kuby Cz. Tu jeszcze sie przewija Piotr :D Widac, ze to ten sam zegarek po dluzszym adjust. GitBit - widzisz co narobiles? ;D ;D ;D

Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś na olx widzialem ktoś wlasnie pisal ze zalupiona na WS.

Kurde 1100 zł za GMW to swietna cena.

To mój mod

O Tobie wsumie też myślałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie po prostu nie urzekł. Świeci się jak psu jajca, trochę wstyd byłoby mi go założyć, chyba że po domu :P kwestia gustu

Oooo to to, bransa wygląda jak malowana gumka :D  Też mi po głowie chodził, no i CCC (cena czyni cuda), no ale niestety nie załapałem się na promo :D

Gdzie udało Ci się w końcu znaleźć GW-5000?

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo to to, bransa wygląda jak malowana gumka :D Też mi po głowie chodził, no i CCC (cena czyni cuda), no ale niestety nie załapałem się na promo :D

Gdzie udało Ci się w końcu znaleźć GW-5000?

Ebay, Francja, jest jeden sklep który od czasu do czasu wystawia po jednej sztuce, nawet teraz jedna wisi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znam zycie, to zegarek GitBita :D Ja osobiscie bardzo sie ciesze, bo to osoba, dzieki ktorej zarejestrowalem sie na forum ;) Jesli tak jest, to mam juz drugi Twoj zegarek.

Odnosnie modow - akurat Twoje sa cudowne i moga udawac co chca ;) Masz to poczucie estetyki, ktore mi bardzo sie podoba.

Kolega ze screnshota to nie ja. Ja kupilem od Kamila, Kamil kupil od Kuby Cz. Tu jeszcze sie przewija Piotr :D Widac, ze to ten sam zegarek po dluzszym adjust. GitBit - widzisz co narobiles? ;D ;D ;D

Już mi się wszystko przypomniało chyba.. Szybkę odstąpiłem Kubie, Kuba złożył zegar i sprzedał Kamilowi a Kamil Tobie  ;)

A jaki masz pierwszy mój zegarek? Niech zgadnę pewnie jakaś kostka  :D

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mi się wszystko przypomniało chyba.. Szybkę odstąpiłem Kubie, Kuba złożył zegar i sprzedał Kamilowi a Kamil Tobie ;)

A jaki masz pierwszy mój zegarek? Niech zgadnę pewnie jakaś kostka :D

Jesli chodzi o moda 5030c to zegar sprzedalem Piotrkowi W. ze screenshota. Nie kojarzę deala z żadnym Kamilem.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuba, nie brnijmy w to dalej bo chyba nie dojdziemy jak to było po zatym chyba to nie jest aż tak istotne.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Data zakupu?  ;)

Tak oba są pełnoletnie z lat 90' buty chyba 92 a zegarek 97

Obie rzeczy rozpadły się w rękach z powodu wulkanizacji gumy

Może dzięki temu fullmetal ma szansę na coś dłużej ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wsp

Tak oba są pełnoletnie z lat 90' buty chyba 92 a zegarek 97

Obie rzeczy rozpadły się w rękach z powodu wulkanizacji gumy

Może dzięki temu fullmetal ma szansę na coś dłużej ....

Wspolczesne zywice maja juz zmieniony sklad wlasnie ze wzgledu na poprawe trwalosci. Czytalem na WUS. Nie pamietam jednak od kiedy to wprowadzili a nie moge odnalezc tego watku. To bylo gdzies wspomniane przy okazji a nie jako osobny temat.

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi