GitBit 645 #6726 Napisano 19 Kwietnia 2019 Ja tam wole kajdan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6727 Napisano 19 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #6728 Napisano 19 Kwietnia 2019 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6729 Napisano 25 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #6730 Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) A ja chciałbym "wrócić" do kwadrata, i do tego najprostszego, negatywa DW5600BB. Miałem, lubiłem. Później były screwbacki, ale jakoś przypadł mi do gustu ten negatyw, który, moim zdaniem, jest wyjątkowo czytelny i co dla mnie ważne, nie ma problemu z równomiernym podświetleniem. Te nowe egzemplarze mają pasek kombinowany, parciany, wolałbym pełne tworzywo,jaki pasek polecilibyście ? Zależy mi na czymś miękkim maksymalnie, mogę dopłacić, ale stawiam na komfort. Mam tylko nadzieję, że czytelny jest, jak poprzednie. I jeszcze jedno, jak 5600BB ma się do DW5600HR ? Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez tomaszzt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #6731 Napisano 26 Kwietnia 2019 Oba maja doķladnie te same LCD a co do paska polecam ten od GW-5000. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #6732 Napisano 26 Kwietnia 2019 Oba maja doķladnie te same LCD a co do paska polecam ten od GW-5000. Dziś porównywałem, na "stówę" HR ma mniej kontrastowy wyświetlacz. Chyba, że złudzenie, ale żeby aż tak ?!GitBit - mógłbym cię prosić o namiary na ten konkretny pasek do GW-5000. Jak szukałem po nazwie modelu, znajdowałem tylko te uniwersalne, tzn. w opisie napisane, że pasuje GW-5000 i szeregu innych.Czy modele dostępne w sieci ze zwykłym paskiem, całym z tworzywa (mowa cały czas o DW-5600BB) to stara seria ? Jeśli tak, to warto brać te starsze wypusty, czy od razu kupować z tym nylonowym koszmarkiem i zmienić pasek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordoss 126 #6733 Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Pasek GW-5000 ma numer 10323536. Tu 5600BB i HR obok siebie: https://youtu.be/_m2ilZcYWWo Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Ordoss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #6734 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Ha ! Jednak nie złudzenie. Ten BB to chyba najbardziej "elegancki" 5600.Ordoss - dziękuję za namiar na pasek.Podpowie ktoś, czy brać starą czy nową (z parcianym paskiem) produkcję ? Chyba, że wszystko jedno ?! Tyle, że słyszałem, że niedobrze jest, gdy taki zegarek leży w magazynie kilka lat. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez tomaszzt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordoss 126 #6735 Napisano 27 Kwietnia 2019 Różnić mogą się też wyświetlacze egzemplarzy tego samego modelu, chyba bardziej to widać w pozytywowych. No i nawet mała różnica kąta patrzenia może tak skutkować. Oficjalnie jest produkowany jeden wyświetlacz "biało na czarnym". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #6736 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale tu różnice są ewidentne, nawet kolor cyferek jest inny - zarówno na filmiku, który zamieściłeś, jak i z ogladania na żywo w sklepie. Tak czy owak kupię DW-5600BB. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez tomaszzt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6737 Napisano 27 Kwietnia 2019 Mini kolekcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #6738 Napisano 28 Kwietnia 2019 U mnie na chwilę taka parka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #6739 Napisano 28 Kwietnia 2019 Jeszcze zapytam, będę upierdliwy....Ja wiem, że zegarek (DW-5600BB) kosztuje niewiele i nie ma co się nad nim rozwodzić, ale - jeśli kupię "starą" wersję z paskiem plastikowym, to mam przejmować się potencjalnym "leżakowaniem" tego zegarka w magazynie jakiś dłuższy czas ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6740 Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) U mnie na chwilę taka parka. GW-M5610R to chętnie sam bym przygarnął (jest na mojej "wish list") ale u nas nie dostępny a import z Japonii z dodatkowymi kosztami na razie mnie odstrasza. Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1926 #6741 Napisano 30 Kwietnia 2019 30 rocznicowe trojaczki Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6742 Napisano 30 Kwietnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropla 20 #6743 Napisano 1 Maja 2019 30 rocznicowe trojaczki Dzięki za zdjęcie - skutecznie mnie wyleczyło z takich kombinacji ze stalowymi zamiennikami - jednak jak kostka w stali to tylko czarnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6744 Napisano 1 Maja 2019 Ja jestem innego zdania. Bardzo ciekawie wyglądają. Zwłaszcza ten w różowym złocie Dudak, masz możliwość porównania tych chińskich bransolet do oryginału? Jest jakaś dramatyczna różnica w jakości wykonania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1926 #6745 Napisano 1 Maja 2019 Ja jestem innego zdania. Bardzo ciekawie wyglądają. Zwłaszcza ten w różowym złocie Dudak, masz możliwość porównania tych chińskich bransolet do oryginału? Jest jakaś dramatyczna różnica w jakości wykonania?Miałem też oryginał. Na pierwszy rzut oka nie widzę znacznych uchybień co do jakości. W moim wypadku wszystko podpasowało. Ze względu na inny typ mocowania niż oryginał bransoleta w tym wydaniu bardziej się łamie przy kopercie na małych nadgarstkach. W oryginale 1 ogniwo jest praktycznie na sztywno.Co do trwałości, to ich nie nosiłem więc się nie wypowiem. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6746 Napisano 1 Maja 2019 "Zrobiony na szaro" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #6747 Napisano 1 Maja 2019 Oddam w dobre ręce w dobrej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6748 Napisano 1 Maja 2019 (edytowane) Miałem też oryginał. Na pierwszy rzut oka nie widzę znacznych uchybień co do jakości. W moim wypadku wszystko podpasowało. Ze względu na inny typ mocowania niż oryginał bransoleta w tym wydaniu bardziej się łamie przy kopercie na małych nadgarstkach. W oryginale 1 ogniwo jest praktycznie na sztywno.Co do trwałości, to ich nie nosiłem więc się nie wypowiem. Wysłane przy użyciu TapatalkaA w jakiej cenie te chinole i czy są też czarne? Edytowane 1 Maja 2019 przez Negatyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1926 #6749 Napisano 1 Maja 2019 A w jakiej cenie te chinole?Zależy od źródła, ale dla Ciebie Negatyw chyba żadna nie będzie ok. W końcu to "chinole" Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6750 Napisano 1 Maja 2019 A możesz sobie darować te złośliwości i po prostu odpowiedzieć...??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach