lucyfer 225 #8826 Napisano 21 Czerwca 2020 Wsio jasne.Czyli plastiki mają TN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #8827 Napisano 21 Czerwca 2020 Panowie po ostatniej aktualce apka gshock connected przestała działać - też tak macie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66066 #8828 Napisano 21 Czerwca 2020 Nie wiem. Nigdy nie miałem żadnej aplikacji do G-Shock’a. Zaczynam się z tego cieszyć. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #8829 Napisano 21 Czerwca 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek.romaniuk 14 #8830 Napisano 21 Czerwca 2020 Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8831 Napisano 21 Czerwca 2020 Mam jeszcze jedno pytanie techniczne Oczywiście do modelu GW-5000 - przydałaby się bransoleta - teraz tak - wiem, że są przynajmniej dwa modele na rynku - nazwijmy je nowsza i starsza. Nie miałem nigdy żadnej w ręku stąd moje pytanie: „Która i dlaczego?” Z tego co zdążyłem poczytać - wiele osób chwali bardziej tą starsze wersje, ale czy lepiej kolorystycznie nie pasuje właśnie ta nowa? Mowa w dalszym ciągu o GW-5000. Może któryś z Was koledzy miał/ma obydwie i podzieli się doświadczeniem? Będę wdzięczny 🍺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8832 Napisano 21 Czerwca 2020 Starsza jest nieco wygodniejsza w noszeniu , lepiej się układa na nadgarstku (szczególnie mniejszym) ze względu na krótsze ogniwa ale stylistycznie do kostki zdecydowanie lepiej komponuje się ta nowsza. Nie ma jednej prawidłowej odpowiedzi która lepsza , to jest rzecz gustu i tego co stawiasz na pierwszym miejscu - wygodę czy wygląd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8833 Napisano 21 Czerwca 2020 @GTB Yhmyyy... to już coś wiemy Faktycznie - łapę to raczej mam chudą Pooglądam w takim razie jeszcze pare zdjęć skoro nie ma jasnego zwycięzcy i zdecyduje Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8834 Napisano 21 Czerwca 2020 7 godzin temu, slawek.romaniuk napisał: Jakieś opinie ?warto kupić? Kwestia gustu - jak się podoba to tak , to już też dość kultowy G mający swoich zwolenników (łącznie z filmowym epizodem w "Bad Boys"). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8835 Napisano 21 Czerwca 2020 [mention=109016]GTB[/mention] Yhmyyy... to już coś wiemy Faktycznie - łapę to raczej mam chudą Pooglądam w takim razie jeszcze pare zdjęć skoro nie ma jasnego zwycięzcy i zdecyduje Dzięki! Ja zaś obstawiam starszą wersję i szczerze ją polecam. I osobiście myślę, że też się fajnie komponuje, bo trochę właśnie inaczej. No i podoba mi się i tyle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #8836 Napisano 21 Czerwca 2020 4 godziny temu, Noodles napisał: Panowie po ostatniej aktualce apka gshock connected przestała działać - też tak macie? Apki Casio są niedopracowane od zawsze , używam do GMW-5000 i MRG , czasem działa przez miesiąc bez kłopotów a czasem nie łączy z zegarkiem i pomaga tylko wyłączenie i włączenie telefonu, To samo miałem z GPR. Tak że należy się przyzwyczaić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8837 Napisano 21 Czerwca 2020 2 minuty temu, p.r.p. napisał: Ja zaś obstawiam starszą wersję i szczerze ją polecam. I osobiście myślę, że też się fajnie komponuje, bo trochę właśnie inaczej. No i podoba mi się i tyle. Też jest dobrze Dobra, dobra - dajcie pomyśleć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8838 Napisano 21 Czerwca 2020 16 minut temu, p.r.p. napisał: Ja zaś obstawiam starszą wersję i szczerze ją polecam. I osobiście myślę, że też się fajnie komponuje, bo trochę właśnie inaczej. No i podoba mi się i tyle. Dlatego wspomniałem , że jest to rzecz gustu. Takie archiwalne na szybko nowszej wersji. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8839 Napisano 21 Czerwca 2020 Dlatego wspomniałem , że jest to rzecz gustu. Takie archiwalne na szybko nowszej wersji.[/url]Zgadzam się. Akurat w tym przypadku, tj. dw-5030C bardziej mi się podoba, co już Ci kiedyś pisałem, twoja nowsza wersja bransy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8840 Napisano 21 Czerwca 2020 13 minut temu, GTB napisał: Dlatego wspomniałem , że jest to rzecz gustu. Takie archiwalne na szybko nowszej wersji. I tutaj tez jest dobrze pytanie tylko właśnie - czy bezel z GW-5000 ma dokładnie taki sam kolor jak z tego DW? Bo po zdjęciu od kol. @p.r.p. - wydaje mi się, ze jest ciemniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8841 Napisano 21 Czerwca 2020 Kolory są identyczne praktycznie. Obydwa zdjęcia były robione o różnych porach i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8842 Napisano 21 Czerwca 2020 5 minut temu, p.r.p. napisał: Kolory są identyczne praktycznie. Obydwa zdjęcia były robione o różnych porach i tyle. Jeżeli tak - to chyba faktycznie bardziej przemawia do mnie v1. Raz jeszcze - podziękował! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8843 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Nowsza bransa jest jak Seikowe X na tarczy i w ogóle nowe wypusty 😉 Edytowane 21 Czerwca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #8844 Napisano 21 Czerwca 2020 7 godzin temu, MshR napisał: Tak, ale tutaj chodzi właśnie o cenę - rozumiem, że w Twoim odczucie to właśnie Oceanus jest Elite - przynajmniej w moim tak. Czyli średnio jest płacić prawie 3 x tyle za Hane Zresztą - nie chciałem do końca poruszać tematu $ - to jest każdego indywidualna sprawa i niech tak pozostanie 7 godzin temu, MshR napisał: Tak, ale tutaj chodzi właśnie o cenę - rozumiem, że w Twoim odczucie to właśnie Oceanus jest Elite - przynajmniej w moim tak. Czyli średnio jest płacić prawie 3 x tyle za Hane Zresztą - nie chciałem do końca poruszać tematu $ - to jest każdego indywidualna sprawa i niech tak pozostanie Chodziło mi raczej o porównanie screwbacka do plasticzaka, serduszko może być identyczne, ale same odczucia przy użytkowaniu całkiem inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #8845 Napisano 21 Czerwca 2020 19 minut temu, dzyndzl napisał: Chodziło mi raczej o porównanie screwbacka do plasticzaka, serduszko może być identyczne, ale same odczucia przy użytkowaniu całkiem inne Co prawda to prawda 🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #8846 Napisano 21 Czerwca 2020 6 godzin temu, Noodles napisał: Panowie po ostatniej aktualce apka gshock connected przestała działać - też tak macie? U mnie wszystko działa, jak należy (GMW-B5000 i Android 9). Aplikację aktualizowałem wczoraj. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #8847 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Nowy kompozyt strasznie przypadł mi do gustu, stara wersja leży nawet nie otwarta😜 Na tym klasyku prezentuje się całkiem zacnie imo🧐 Edytowane 21 Czerwca 2020 przez GeRmAnOs 1 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #8848 Napisano 22 Czerwca 2020 9 godzin temu, dwatch napisał: Apki Casio są niedopracowane od zawsze , używam do GMW-5000 i MRG , czasem działa przez miesiąc bez kłopotów a czasem nie łączy z zegarkiem i pomaga tylko wyłączenie i włączenie telefonu, To samo miałem z GPR. Tak że należy się przyzwyczaić. No właśnie o to mi chodziło. Czyli w Casio jest burdel z apką. Dzięki, mam info na przyszłość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anomimowy Casioholik 40 #8849 Napisano 22 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8850 Napisano 22 Czerwca 2020 6 godzin temu, Noodles napisał: No właśnie o to mi chodziło. Czyli w Casio jest burdel z apką. Dzięki, mam info na przyszłość. Nie szkoda Ci nerwów? Rozparuj zegarek (musisz to zrobić z poziomu zegarka), wywal apkę w telefonu i ciesz się normalną synchronizacją w nocy. Myślisz, że synchro przez BT 4 razy na dobę da Ci dokładniejszy czas? 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach