ecipeci 2905 #12101 Napisano 3 Lutego 2022 4 minuty temu, Sol napisał(-a): To teraz mam z kim iść na paradę Fajny, co nie? Do mojego już ustawiła się kolejka do noszenia latem na paradę nie idę - mój to legoland a nie elgiebet podoba się dla mnie na lato będzie git 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #12102 Napisano 3 Lutego 2022 43 minuty temu, Sol napisał(-a): To teraz mam z kim iść na paradę Wybrałbym się z Tobą, gdybym swojego "Rolexa" nie oddał w prezencie koleżance Jak mnie najdzie na kolejne farbowanie ciuchów do G-7800 i wyjdzie mi znowu nie to, co było zamierzone (ten miał być czerwony), to się odezwę BTW, lego, nie lego, ale kolory zobowiązują 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12103 Napisano 3 Lutego 2022 2 godziny temu, clusca napisał(-a): Wybrałbym się z Tobą, gdybym swojego "Rolexa" nie oddał w prezencie koleżance Jak mnie najdzie na kolejne farbowanie ciuchów do G-7800 i wyjdzie mi znowu nie to, co było zamierzone (ten miał być czerwony), to się odezwę BTW, lego, nie lego, ale kolory zobowiązują Taaaa koleżance, pewnie w sejfie i pilnujesz go jak golum pierścienia a jak ktoś chce ponosić to 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #12104 Napisano 3 Lutego 2022 Żal było oddawać, ale coś tam mi jeszcze zostało - cztery nadal siedzą w pudełeczku 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12105 Napisano 4 Lutego 2022 Idę z wami na paradę chłopaki 😜 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #12106 Napisano 5 Lutego 2022 debeściak 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12107 Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) 33 minuty temu, ecipeci napisał(-a): debeściak Idealna kolekcja 3 tanich zegarków w pudle leży o wiele lepiej a ja męczę te 3 uparcie Edytowane 5 Lutego 2022 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12108 Napisano 5 Lutego 2022 Jest moc 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #12109 Napisano 5 Lutego 2022 1 minutę temu, grzechu87 napisał(-a): Jest moc 😎 WTF?! 😐 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12110 Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) 12 minut temu, MShR napisał(-a): WTF?! 😐 MOD 🤣 Edytowane 5 Lutego 2022 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12111 Napisano 5 Lutego 2022 55 minut temu, grzechu87 napisał(-a): Jest moc 😎 Moc kupy. Oryginał to lekka kupa - a ten, to mega kupa 💩 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12112 Napisano 5 Lutego 2022 Godzinę temu, grzechu87 napisał(-a): Jest moc 😎 a co tu się stanęło 🤢🤮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12113 Napisano 5 Lutego 2022 46 minut temu, Noodles napisał(-a): a co tu się stanęło 🤢🤮 Mają ludzie fantazję 🤣 i dobrego dealera 🥳 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12114 Napisano 5 Lutego 2022 3 minuty temu, grzechu87 napisał(-a): Mają ludzie fantazję 🤣 i dobrego dealera 🥳 Tylko te szmaty do niego na alieexpiesie kosztują z tysiaka po co jak to komu to potrzebne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12115 Napisano 6 Lutego 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #12116 Napisano 6 Lutego 2022 Panowie pytanie o linie podziału w GW-M5610. Czy istnieją idealne wycentrowane w nowych zegarkach. U mnie zauważyłem delikatne przechylenie i tak myślę co robić... Rozbierać nie będę ;). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #12117 Napisano 6 Lutego 2022 Panowie pytanie o linie podziału w GW-M5610. Czy istnieją idealne wycentrowane w nowych zegarkach. U mnie zauważyłem delikatne przechylenie i tak myślę co robić... Rozbierać nie będę Kiedyś sam miałem na tym punkcie schizę.. Po latach mi przeszło.. Taki odchył to bym olał. Gorsze widziałem. Zawsze możesz zresztą rozkręcić i delikatnie poprawić. Prościzna. Tylko potem nie przekręć gwintów jak będziesz zakręcać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #12118 Napisano 6 Lutego 2022 20 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Kiedyś sam miałem na tym punkcie schizę.. Po latach mi przeszło.. Taki odchył to bym olał. Gorsze widziałem. Zawsze możesz zresztą rozkręcić i delikatnie poprawić. Prościzna. Tylko potem nie przekręć gwintów jak będziesz zakręcać. p.r.p. >>> Chyba oleje bo nowego zegarka nie będę odkręcał, a znając moje możliwości to przekręcę gwint... bo dotychczas tylko stalowe dekle kopert odkręcałem ;). Tak z ciekawości jeśli możecie się podzielić to jaki procent jest idealny czy to raczej norma z tym przekrzywieniami modułu. Zastanawia mnie czy ewentualna wymiana na kolejny egzemplarz spowoduje, że tej wady nie będzie, czy to loteria ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12119 Napisano 6 Lutego 2022 Godzinę temu, acid napisał(-a): Panowie pytanie o linie podziału w GW-M5610. Czy istnieją idealne wycentrowane w nowych zegarkach. U mnie zauważyłem delikatne przechylenie i tak myślę co robić... Rozbierać nie będę ;). Przynajmniej wiadomo że ori jak jest krzywo 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12120 Napisano 6 Lutego 2022 12 minut temu, acid napisał(-a): p.r.p. >>> Chyba oleje bo nowego zegarka nie będę odkręcał, a znając moje możliwości to przekręcę gwint... bo dotychczas tylko stalowe dekle kopert odkręcałem ;). Tak z ciekawości jeśli możecie się podzielić to jaki procent jest idealny czy to raczej norma z tym przekrzywieniami modułu. Zastanawia mnie czy ewentualna wymiana na kolejny egzemplarz spowoduje, że tej wady nie będzie, czy to loteria ? Loteria. Będzie z tym lepiej, z czym innym okaże się babol. Olać, nosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12121 Napisano 6 Lutego 2022 12 minut temu, acid napisał(-a): p.r.p. >>> Chyba oleje bo nowego zegarka nie będę odkręcał, a znając moje możliwości to przekręcę gwint... bo dotychczas tylko stalowe dekle kopert odkręcałem ;). Tak z ciekawości jeśli możecie się podzielić to jaki procent jest idealny czy to raczej norma z tym przekrzywieniami modułu. Zastanawia mnie czy ewentualna wymiana na kolejny egzemplarz spowoduje, że tej wady nie będzie, czy to loteria ? Wycentrować to 3 min roboty. Zobacz film jak profesor @TomG80 składa kostkę lub wymienia lcd pod koniec jak już składa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #12122 Napisano 6 Lutego 2022 Ok dzięki Panowie... Przemyślę dwa dni i albo oleje albo zwrócę zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12123 Napisano 6 Lutego 2022 6 minut temu, acid napisał(-a): Ok dzięki Panowie... Przemyślę dwa dni i albo oleje albo zwrócę zegar. Przestaw że se ten moduł jak Cie wk***ia. Tylko dekiel odkrecasz jak przy wymianie baterii lub aku i dotykasz ramki w tą stronę gdzie ucieka. Chyba że szukasz pretekstu do zwrotu to jak najbardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12124 Napisano 6 Lutego 2022 Ja tam osobiście nie lubię jak przy zegarku było grzebane. No i po otwarciu dekla wodoszczelność idzie się kochać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #12125 Napisano 7 Lutego 2022 Przestaw że se ten moduł jak Cie wk***ia. Tylko dekiel odkrecasz jak przy wymianie baterii lub aku i dotykasz ramki w tą stronę gdzie ucieka. Chyba że szukasz pretekstu do zwrotu to jak najbardziej. Kupił, to oczekuje poprawnego produktu. Co w tym dziwnego...? Bez przesdy w fabryce też ludzie składają zegary i maszyny i właśnie wyżej widać jak moduł jest osadzony a co do wr to idzie się jebać jak zapomnisz wsadzić uszczeliki lub źle założysz. To ja buty zmieniłem co jest 8 origów i jakoś trzyma tam nie ma żadnej magii proste jak dupcenie. Czy możesz się nieco opanować z tym słownictwem?! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach